Projektleder med fokus på digitalisering af HR-processer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HR-processer bliver mere og mere digitaliserede. I takt med HOFORs behov for vækst, har vi også brug for at forløse et højere potentiale i de digitaliserede HR-processer vi har, men også supplere med nye løsninger. Derfor har vi brug for en projektleder, der trives i feltet mellem HR og IT.

HOFOR er en vigtig spiller for mere end en million mennesker i København og omegnskommunerne. Det er vi, fordi vi forsyner dem med vand, fjernvarme, bygas og tager os af spildevandet. På samme måde er HR med til at skabe en attraktiv arbejdsplads, så alle vores kolleger kan trives og levere høje faglige løsninger og sikre forsyningen til alle vores kunder. Vi har brug for dig til at lede vores digitale projekter i HR. For vi vil gerne agere på skarpe analyser, analyser baseret på data fra alle vores forskellige HR-processer.

Som projektleder i HR Udvikling får du mulighed for at komme helt tæt på de mange udviklingsprojekter vi har, og særligt dem, der tager afsæt i digitalisering. Du får mulighed for at bruge din store projektlederværktøjskasse til at forme og sikre fremdrift i vores projekter. Det er vigtigt, du har et agilt mindset, som du formår at bringe i spil i tæt samarbejde med vores HR-procesejere, IT-kolleger og organisationen.

I det daglige er du den, der:

  • Er ansvarlig for udvikling og optimering af vores eksisterende IT-løsninger i HR, såsom vores online læringsportal og vores digitale MUS-løsning
  • Er med til at afdække, udvikle og digitalisere HR-processer i samarbejde med vores HR-procesejere
  • Indgår i vores netværk af superbrugere for de forskellige IT-løsninger, der vil være vigtige interessenter for dig, og en kilde til uvurderlig indsigt i brugen af løsningerne
  • Har dialog med vores eksterne leverandører og HOFORs interne IT-organisation

Afhængig af dine faglige interesser og erfaring, vil du også blive inddraget i HR Udviklings øvrige opgaver.

Blik for digitalisering, agilt mindset og interesse for HR
Du kan slet ikke lade være med at se potentialet i digitalisering HR, og bidrager til at optimere HR projekter fra tanke til virkelighed. Det gør du med din erfaring som certificeret projektleder og dit skarpe blik for interessenthåndtering. Du synes, det er spændende at arbejde med HR-processer og kan snildt være bindeled mellem HR-fagligheden og IT-fagligheden. Det er en fordel, hvis du er certificeret i ADKAR (Prosci), som er elementer i vores fælles værktøjskasse.

Vi sætter pris på, at du kommer med en godt indarbejdet agilt mindset, for det er en del af vores tilgang. Måske du ligefrem kan sætte skub i nye agile indsigter hos dine fremtidige kolleger her i HR Udvikling? Som person er du nysgerrig og fagligt interesseret. Du motiveres af at møde andre fagligheder og de har let ved at forstå dig. Alle ved, hvor i processen projektet er, for du kommunikerer det let og enkelt.

HR-teamet ser frem til at byde dig velkommen
Du bliver en del af HR, hvor du får 20 engagerede kolleger. Sammen løser vi opgaver inden for hele HR-paletten og vi bruger hinandens færdigheder på tværs af afdelingen, så vi opnår de bedste resultater. HR-projekterne løser du i tæt samarbejde med vores anden projektleder samt de kolleger, der til daglig administrerer HR-processerne eller er vores faglige ansvarlige. Du vil med andre ord få et bredt netværk i HR, men også i hele HOFOR.

I HOFOR vil du møde en flad struktur og en uformel kultur, hvor der er plads til sjov og grin. Du vil altid have en kollega at sparre med – både på kontoret og når vi er ude til møder eller evt. arbejder hjemmefra.

Du vil referere til teamlederen for HR Udvikling, Maiken, hvis ledelsesstil er kendetegnet ved tillid, støtte og høj faglighed, og som lægger vægt på, at medarbejderne selv har stor indflydelse på opgaveløsningen.

Udover de mange spændende opgaver, er du måske også nysgerrig på, hvad du får med når du vælger HOFOR som arbejdsplads. Vi har fremhævet det vigtigste her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 7. august 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Nina Toft, læringskonsulent, 2795 2234, og/eller [email protected]. Fra den 31. juli til 7. august, kan du kontakte Maiken Wildt, teamleder 2795 2209, og/eller [email protected]. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Mandag den 07. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Special OperationsReports to: Head of Global Security & Business Resilience Location: Copenhagen/EuropeWe are a purpose-driven and values-led company, at the foref..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
26. maj 2024 26
25. maj 2024 26
24. maj 2024 26
23. maj 2024 27
22. maj 2024 26
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 29
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 21