Chefsygeplejerske til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at sætte retning for behandling og pleje af vores indlagte patienter og sikre høj kvalitet og sammenhæng i patientforløbene på Psykiatrisk Center Amager? Så se her!

Vi er på udkig efter en visionær chefsygeplejerske, som - sammen med resten af centerledelsen - vil stå i spidsen for udviklingen og driften af et ambitiøst psykiatrisk center med forskelligartede enheder og funktioner.

Høje ambitioner, solid klinisk faglighed og godt arbejdsmiljø

På Psykiatrisk Center Amager har vi sat os for, at vi vil være de dygtigste til at yde psykiatrisk behandling og pleje til mennesker, som både er socialt udsatte og har en psykisk sygdom. Det kræver stærk monofaglighed og en evne til at arbejde både tværfagligt og udenfor egen organisation.

Vi vil være i top nationalt, når det kommer til at forebygge og nedbringe tvang. Vi har et vedholdende ledelsesfokus på denne opgave, gode resultater, en solid organisering, faglige metoder og en stærkt forankret kultur hos den brede medarbejdergruppe, som understøtter denne ambition.

Vi er og vil være en arbejdsplads, hvor ansatte trives og kan udvikle sig, fordi vores indsats hjælper og giver mening for vores patienter og deres pårørende - Ikke bare i forbindelse med deres indlæggelse, men også ambulant og i sammenhæng med de andre indsatser omkring dem.

Vi har et stærkt fokus på ledelse af centeret, hvor vi vil sætte mennesker først, hvor vi ved, at vi kun lykkes med at skabe god behandling i fællesskaber, hvor vi arbejder med tillid som fundament for vores ledelse, og hvor vi gerne vil have mod til at gøre det rigtige – selvom det udfordrer os.

Vi er godt på vej med ovenstående ambitioner. Men vi er ikke i mål. Derfor har vi brug for dig.

Dit ansvarsområde

Din fornemmeste opgave bliver at forsætte den stærke udvikling centret er i, med særligt fokus på den sygeplejefaglige og tværfaglige behandling på vores døgnafsnit.

Du skal desuden være med til at sikre et godt udviklings-, uddannelses- og læringsmiljø, der kan sikre, at vi kan tiltrække og tilknytte de bedste medarbejdere, så vi kan yde den bedst mulige behandling til vores patienter.

På Psykiatrisk Center Amager har vi på døgnområdet i alt ni afsnit: Fire intensive lukkede afsnit, tre subspecialiserede åbne afsnit, et ældrepsykiatrisk afsnit samt en psykiatrisk akutmodtagelse, PAMA.

Du bliver personaleleder for vores ni oversygeplejersker på døgnområdet, der både rummer nye og meget erfarne ledere. Fælles for dem alle er, at de er dygtige, arbejdsomme og dedikerede. Din opgave bliver at understøtte dem og sikre, at de har de bedste forudsætninger for at lede deres afsnit.

Af konkrete – og større – udviklingsopgaver som vi vil arbejde med i de kommende år, og som du får en central rolle i, kan nævnes:

  • Udvikling og implementering af det ambitiøse regionale program ”Bedre Behandling Under Indlæggelse”, der bl.a. har et stort fokus på sammenhæng mellem ambulant behandling og indlæggelsesforløb.
  • Trivsel og ledelsesudvikling i oversygeplejerskegruppen.
  • Ledelse og understøttelse af det forsatte arbejde med at forebygge og nedbringe tvang
  • Vores indsats for at skabe sikre og trygge rammer for vores personale i balance med en moderne psykiatri, hvor vi er i øjenhøjde med vores patienter og har fokus på en kultur i behandlingen, der sikrer gensidig tillid som fundament for behandling og recovery.
  • Et vedvarende fokus på centerets muligheder for tiltrækning af nye og tilknytning af vores dygtige medarbejdere.
  • Døgnområdets rolle i den fremtidige organisering af dobbeltdiagnose-patientgruppen, hvor døgnområdet bliver en del af det nye regionale behandlingsområde.

Som chefsygeplejerske sætter du retning for disse – og andre – større strategiske indsatser og understøtter ledere og medarbejdere i deres arbejde med indsatserne.

Berøringsfladerne er store, både internt og eksternt, og jobbet rummer masser af krydspres, der løbende skal balanceres.

En dedikeret ledergruppe

Du vil blive en del af centerledelsen, der – ud over dig - består af en centerchef, to cheflæger, en chefsygeplejerske for det ambulante område, en administrationschef og en kvalitets- og forbedringschef. Vi har komplementerende kompetencer, og dækker tilsammen den ledelsesmæssige opgaveportefølje på centret med respektive ansvarsområder og opgaver.

Du vil lede døgnområdet i makkerskab med cheflæge René Sjælland. Du vil også arbejde tæt sammen med centrets chefsygeplejerske for det ambulante område, Tina Eggert.

Du vil indgå i en velfungerende centerledelse, hvor vi sætter os selv personligt i spil og pris på hinandens selskab – og humor. Vi er en ambitiøs og uhøjtidelig ledergruppe, som bruger hinandens kompetencer til gavn for driften og udviklingen af hele centeret.

Hvem er du?

  • Du er en erfaren leder med en solid forståelse for, hvordan den kliniske drift skal tage udgangspunkt i vores patienters behov. Derfor er det naturligt for dig at have fokus på klinikken og være lyttende og involverende. Samtidig skal du kunne skabe følgeskab i de initiativer, der skal implementeres på tværs af centeret og på tværs af Region Hovedstaden Psykiatri.
  • Du er professionel, åben, respektfuld og direkte i din kommunikation med andre. Du skaber gode relationer, der sikrer en konstruktiv dialog og et godt samarbejde med alle samarbejdspartnere. Du har fokus på at sikre høj trivsel, motivation og på at skabe et trygt og åbent samarbejdsmiljø.
  • Du kan navigere og trives i en kompleks organisation, hvor der naturligt er mange opgaver og interesser, der går på tværs af organisatoriske skel, faggrupper og interesser.
  • Du tager naturligt ansvar, kan bevare overblikket og leverer resultater under tidspres.
  • Du har en stærk sundhedsfaglig profil, som bunder i solide kliniske erfaringer, som du formår at omsætte til relevant sparring til dine ansatte ledere og som du bruger som ballast, når du skal træffe ledelsesmæssige beslutninger.


Kvalifikationer

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du have en bred klinisk erfaring fra psykiatrien samt dokumenteret ledelseserfaring og kunne vise resultater fra dit tidligere virke.

Du har indsigt i kvalitetsudvikling, planlægning og kapacitets- og ressourcestyring og har erfaring med og kan gå forrest i datadrevet ledelse og anvendelse af forbedringsmetoder.

Du har en sygeplejefaglig baggrund fra psykiatrien og erfaring, gerne suppleret med videreuddannelse på master- eller kandidatniveau.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst. Vi er indstillet på at forhandle tillæg, som svarer til dine kompetencer.

Stillingen er til besættelse 1. marts 2024 eller efter aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du, at ovenstående lyder spændende, så vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

Har du nogen spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du også mere end velkommen til at kontakte


Søg via linket på siden senest d. 7. januar 2024.

Du bedes uploade CV og relevante uddannelsesbeviser sammen med din motiverede ansøgning.

Vi forventer at afholde 1. samtale onsdag d. 10. januar 2024 og 2. samtale torsdag d. 18. januar 2024.

Vi gør opmærksom på, at vi i forbindelse med udvælgelsen benytter os af personlighedstest forud for 2. samtale og derfor skal du være indstillet på at sætte tid af til det mellem de to samtaler.

Vi du vide mere om Psykiatrisk Center Amager? Se med

Bliv også klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på Job i Psykiatrien.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 07. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you driven by the humanitarian imperative and motivated to lead a team of dedicated humanitarian advisors and generalists to respond to the humanitarian crisis for people in some of the world’s..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. maj 2024 26
28. maj 2024 27
27. maj 2024 28
26. maj 2024 26
25. maj 2024 26
24. maj 2024 26
23. maj 2024 27
22. maj 2024 26
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 29
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22