Projektledere med flair for kontraktstyring til byudviklingsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Byerne i hovedstadsområdet vokser, og det skaber projekter til os i forsyningsbranchen. Vi søger derfor projektledere til at varetage HOFORs interesser i igangværende og fremtidige byudviklingsprojekter. Pt. arbejder vi bl.a. på at sikre forsyningen til Nordhavn i København og Vridsløselille statsfængsel i Albertslund, og i de kommende år vil vi komme til at arbejde i områder som Refshaleøen og Brøndby Strand.

Sikre resultater gennem tæt dialog og samarbejde
Som projektleder vil du få et alsidigt og interessant job, hvor du er ansvarlig for at opgaven løses med HOFORs samlede interesser for øje. Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte at:

  • Være med i projekterne helt fra den tidlige analyse- og skitsefase
  • Varetage det overordnede interne projektansvar for projekterne gennem design og udførelse
  • Sikre god kontraktstyring således at forholdene i Byggemodningsaftalen med eksterne byudviklere, bliver overholdt.
  • Holde løbende projektmøder og forventningsafstemme med byudviklere, rådgivere og entreprenører.
  • Samarbejde og sætte rammer internt i HOFOR.
  • Tilrettelægge projektforløbet sammen med de interne interessenter i HOFOR og byudviklerne.
  • Sikre at projekterne følger HOFORs projektmodel og -governance.

I praksis vil det være byudviklernes rådgivere og entreprenører, der udfører projekterne, men det vil være dit ansvar at have dialog med dem omkring hvad der skal leveres og i hvilken kvalitet - også når planerne ændrer sig. Projekterne er ofte komplekse og udfordrer vores tekniske standarder, så vi skal finde nye teknisk holdbare løsninger gennem byudviklingsprojekterne.

Projektledere med analytisk sans og fokus på at sikre gode løsninger
Vi forventer først og fremmest at du har erfaring med rollen som projektleder eller lignende roller. Derudover er erfaring fra forsynings-, rådgiver- og/eller entreprenørbranchen en fordel. Det vil også være en fordel, hvis du har kompetencer på det lovgivningsmæssige og tekniske fagområde, inden for spildevand og klimatilpasning, eller alternativt andre forsyningsområder. Du skal desuden have en analytisk sans, som medfører velplanlagte beslutningsprocesser.

Da du får en central ledelsesrolle i projekterne, er det afgørende, at du kan gå forrest - både for projekterne og projektgruppen. Samtidig er det vigtigt, at du har sans for planlægning, interessenthåndtering, risikostyring, rammesætning og facilitering. Du skal desuden kunne overskue komplekse processer og situationer, vurdere og prioritere de næste skridt i projektet samt udvise dygtigt projektlederskab i et projektforløb.

Vi forventer desuden at:

  • Du har erfaring med at læse og forstå kontrakter, samt styre dine projekter kvalificeret i forhold til kontrakten
  • Du kan indgå i tæt samarbejde med ingeniører, bygherrer, advokater og myndigheder
  • Kan skabe gode tillidsbaserede relationer, og er i stand til at motivere dine omgivelser til at arbejde sammen med dig
  • Du kan varetage forhandlinger, sikre fremdrift og processtyring
  • Du har gennemslagskraft, gode kommunikative evner og kan begå dig på forskellige organisatoriske niveauer
  • Samarbejde er vigtigt for dig og du bidrager til en positiv stemning på arbejdspladsen

Det er et krav, at du har kørekort til personbil, kategori B.

Dygtige kolleger er klar til at byde dig velkommen
Du bliver en del af teamet Klima og Byudvikling, som i dag består af 14 dygtige og engagerede kolleger, hvoraf fire er fuldt beskæftiget med byudviklingsprojekter. Teamet er en del af sektionen Spildevand og Klima hvor stor alders- og erfaringsmæssig diversitet, giver et stærkt grundlag for daglig sparring, læring og et godt socialt sammenhold.

Kulturen hos os er kendetegnet ved, at vi har en forbedringskultur og vi arbejder mod vores ambition om at blive byens bedste bygherre, samtidig med at det skal være sjovt at gå på arbejde. På den måde bidrager vi aktivt til HOFORs samlede vision om at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Du kan desuden læse mere om vores medarbejdergoder her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 15. januar 2024.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Katrine Vind Tipsmark, Sektionsleder, tlf: 2795 4691.Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Mandag den 15. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity This is an incredibly exciting time to join us as we lead the way delivering transformation change initiatives to our business.Reporting into the Transformation Manager, you will .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we have big plans for logistics and services. Our aspiration is nothing less than to become the global leader in integrated logistics, offering a truly end-to end service t..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. maj 2024 26
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 29
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22
28. april 2024 23
27. april 2024 23
26. april 2024 21
25. april 2024 22
24. april 2024 24
23. april 2024 23
22. april 2024 25