Kontorchef til jernbane

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Som kontorchef på jernbaneområdet i Trafikstyrelsen får du mulighed for at gøre en væsentlig forskel på et område med stor samfundsmæssig betydning. Trafikstyrelsen er sikkerheds- og interoperabiltetsmyndighed på jernbanen, og som kontorchef her vil du have en nøglerolle i de kommende års udvikling af jernbane, metro og letbaner i Danmark. Du vil skulle være med til sikre, at jernbanen er en sikker og attraktiv transportform i takt med at jernbanen i Danmark fornyes og udbygges. Dette sker med afsæt i styrelsens overordnede mission om ”at skabe attraktive rammer for transport på bane, i luften og med kollektiv trafik”.

Du vil blive kontorchef for et kontor med 45 medarbejdere fordelt på tre teams, der arbejder med regulering, godkendelse og tilsyn med jernbanens virksomheder. I dag er to af de tre teams fagligt og organisatorisk forankret hos to teamledere, som også har personaleansvar for medarbejderne i deres team, mens det tredje team er fagligt forankret hos en teamkoordinator. Du vil få direkte personaleansvar for de to teamledere, teamkoordinatoren samt de 12 medarbejdere, som er fagligt forankret hos teamkoordinatoren. De tre teams i kontoret, som du som kontorchef vil have det samlede ansvar for, er:

  • Team jura og projektledelse, som arbejder med regulering af jernbanen, juridisk sagsbehandling samt projektledelse af godkendelsen af megaprojekter på jernbane
  • Team infrastruktur og rullende materiel, som arbejder med godkendelse af jernbaneinfrastruktur, trafikale regler samt køretøjer på jernbanen
  • Team certificering og tilsyn, som arbejder med godkendelse, fornyelse og tilsyn med jernbanevirksomheder og infrastrukturforvaltere

Du får mulighed for at lede og arbejde sammen med mange forskellige faggrupper og en vifte af specialister og generalister, der sætter pris på høj faglig kvalitet, vidensdeling og et godt kollegaskab. Du vil indgå i ledelsesgruppen i Trafikstyrelsen, hvor vi forventer, at du vil være en aktiv deltager i udviklingen af hele styrelsen og en god sparringspartner for dine chefkollegaer.

Forventninger til dig
Vi forventer, at du med afsæt i en relevant videregående uddannelse har opnået gode resultater som leder - gerne i en politisk styret organisation. Du kender til arbejdet i en styrelse eller et departement. Det er en fordel, hvis du har kendskab til regulerings-, godkendelses- og/eller tilsynsopgaver.

Vi vil lægge vægt på, at du trives med at være tæt på driften, kan balancere mellem drifts- og udviklingsopgaver på et vidtrækkende fagområde, har stærke kommunikationsevner, er en involverende og delegerende leder og er en ordentlig og troværdig samarbejdspartner, der naturligt lever op til de klassiske embedsmandsdyder.

Yderligere information
Stillingen er klassificeret i lønramme 37 og forventes besat på åremål. Stillingen vil blive besat på vilkår i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten.

Du kan læse mere om fagområderne i banekontoret her: Jernbanesikkerhed (tbst.dk)

Du er også velkommen til at kontakte medlemmerne af ansættelsesudvalget, hvis du vil vide mere. Det er:


Ansøgningsfristen er den 12. august 2021. Du sender ansøgningen via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 33 og 34. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsforløbet.

Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet med ca. 370 medarbejdere. Trafikstyrelsen arbejder med mobilitet, trafiksikkerhed og grøn transport på bane og i luften. Styrelsen løser desuden en række opgaver på post- og havneområdet.

Styrelsens opgaveportefølje favner bredt inden for jernbane- og luftfartsområdet, hvilket betyder, at styrelsen har en direkte og indirekte kontakt med mange transportvirksomheder og deres medarbejdere samt den enkelte passager i Danmark, hvad enten det er i tog, metro eller fly.

Et velfungerende og sammenhængende transportsystem sikrer mobilitet for den enkelte, og gør det let at komme på arbejde og kombinere arbejds- og fritidslivet. Samtidig er det en forudsætning for et moderne samfund, hvor der skabes vækst og arbejdspladser.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you driven by the humanitarian imperative and motivated to lead a team of dedicated humanitarian advisors and generalists to respond to the humanitarian crisis for people in some of the world’s..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    I [xxxxx] har vi høje ambitioner for udviklingen af fremtidens beredskab. Det gælder også for operationscenteret, der med både alarmcentralen for Storkøbenhavn og operationscenterf..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1