Kontorchef til Afdelingen for Luftfart inden for det flyveoperative område og luftdygtighed m.m.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Opgaven
Vi søger en kontorchef til at lede et af de fire kontorer i vores Afdeling for Luftfart. Kontoret har en bredspektret opgaveportefølje knyttet til tilsyn, godkendelser og regulering inden for de områder, der beskæftiger sig med luftfartsselskaber, flyveoperative forhold, luftdygtighed, værksteder, import af luftfartøjer, produktion af luftfartøjsmateriel, etc. Dertil kommer en række andre områder som f.eks. håndtering af farligt gods, arbejdsmiljø i luftfartsektoren, nationalitetsregister og overflyvningstilladelser.

Opgaven omfatter en relativ stor grad af internationalt samarbejde. Dette samarbejde er primært igennem faste samarbejdsfora men også i konkrete sager med sagsbehandling på tværs af forskellige nationer og luftfartssystemer (EU, USA, Canada etc.).

Der er ca. 50 medarbejdere i kontoret, som er opdelt i fire teams med hver sin teamleder. Hovedparten af personalet er teknisk specialistuddannet (piloter og værkstedsuddannede), men der er også jurister og enkelte generalister. Der er tale om et stort og fagligt komplekst område, hvor der i betydeligt omfang skal ledes igennem teamledere. Kontorchefen referer til vicedirektøren for området.

Forventninger til kontorchefen
Som kontorchef indgår du i et tæt samspil med en række aktører – styrelsens direktion, andre kontorchefer og styrelsens medarbejdere, Transportministeriets departement, andre statslige institutioner samt de mange forskellige aktører i luftfartsbranchen. Det er derfor afgørende, at du selvstændigt kan danne dit ledelsesrum og kan lede både nedad, opad, til siden i organisationen og udad ift. andre aktører. Det er desuden vigtigt med et godt overblik, analytiske evner og forståelse for de helhedsorienterede aspekter i opgaveløsningen.

Du skal være en dygtig formidler. Du skal have flere års erfaring som leder, og det vil være en fordel, hvis du har prøvet at lede gennem ledere. Det vil endvidere være en fordel, hvis du har erfaring fra offentlig forvaltning og selvsagt en stor fordel, hvis du har erfaring fra luftfartsbranchens operative og tekniske områder. International erfaring vil ligeledes være en stor fordel, grundet hyppig deltagelse i internationale fora og et betydeligt samarbejde med andre nationers myndigheder. Konkret erfaring med implementering af it-systemer vil være en fordel, da luftfartsafdelingen arbejder med en række it-systemer, der samlet set er afgørende for driften, og hvor der løbende er brug for tilpasninger.

Endelig skal du kunne leve op til styrelsens fire ledelsesdimensioner i forhold til faglig ledelse, strategisk ledelse, personaleledelse og administrativ ledelse.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er klassificeret i lønramme 37 og på åremålsvilkår (5 + 3 år) i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten med en grundløn svarende til gruppe 1. Afhængig af kvalifikationer og erfaring vil der kunne forhandles evt. tillæg. Hertil kommer mulighed for et årligt engangsvederlag.

Du skal kunne opnå Sikkerhedsgodkendelse til niveauet HEM.

Tiltrædelse
1. november 2023

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Trafikstyrelsens elektroniske ansøgningsportal på www.tbst.dk senest den 5. juni 2023.
Kandidater til stillingen skal være indstillet på et gennemgå et testforløb.

Forløbet er planlagt således:

1. samtaler: uge 25
2. samtaler: uge 26

Der vil blive anvendt personlighedstest mellem 1. og 2. samtale.

Trafikstyrelsen – hvem er vi?
Vi er en styrelse i Transportministeriet med ansvar og opgaver på tværs af en række transportformer og sektorer: luftfart, jernbane, havne og post.
Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister. Vi sætter pris på høj faglig kvalitet, videndeling og et godt kollegaskab. Vi lægger samtidig vægt på at sikre en arbejdsdag, der giver plads til fritid og familieliv.
Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafikstyrelsen på www.trafikstyrelsen.dk.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen ved at henvende dig til vicedirektør Kåre Clemmesen på tlf. 25 40 88 96 eller mail [email protected]
Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen er du velkommen til at kontakte HR-partner Johanne Krøyer på tlf. 41 78 05 31 eller mail: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you a dynamic individual motivated to strategically lead and operationalise cash programming interventions in one of Denmark’s leading humanitarian organisations? Then the Global Humanitarian A..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1