Teamkoordinator i Herning – Få unik erfaring i ledelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du have et relevant studiejob, hvor du får ansvaret for et fantastisk team af frivillige ildsjæle? Og vil du samtidig være med til at koordinere, planlægge og facilitere interessante, sjove og mindeværdige events?

”Som teamkoordinator får du en unik mulighed for at få en masse ansvar og være med i kulissen, når vi faciliterer de fedeste events,” fortæller teamkoordinator Emilie på DTU.

Velkommen til IDA

Lad os være hudløst ærlige: Fagforeninger kan lynhurtig fremstå som et levn fra en svunden tid, fyldt med mølædte faner, knastørre taler og en støvet samling bannerførere – ikke ligefrem noget, der får pulsen op.

Men bare rolig – vi er faktisk slet ikke så grå, for vi er studerende ligesom dig. Og vi synes det ret fedt at repræsentere en medlemsforening, der tilbyder gratis indboforsikring, webinarer om genbrug, saunagus, podcast om studielivet og meget mere.

Du har ansvaret for vores dygtige frivilligteam

Som teamkoordinator skal du være med til at sikre, at vores mange events, som vi afholder for vores studiemedlemmer, forløber uden grus i maskineriet. Og du får selvfølgelig masser af fleksibilitet til at planlægge dit arbejde, så det passer ind i dine studier.

Vi afholder alt fra ginsmagning og stresskonferencer til space talks og lerdueskydning. Og du vil få konkret erfaring med blandt andet:

  • Ledelse: når du skal afholde 1-1 samtaler med vores frivillige eventere, motivere, udvikle, evaluere og følge op på deadlines.
  • Koordinering: når du skal udarbejde skemaer over semesteraktiviteter, afholde møder med de frivillige, sikre bemanding og klæde de frivillige godt på inden eventet.
  • Økonomistyring: når du skal være med til at sætte og sikre budgetter i forbindelse med events.
  • Kommunikation og markedsføring: når du skal samarbejde med ledelsen og være med til at sikre en effektiv og målrettet kommunikation af eventet.

Et socialt netværk

Udover, at vi selvfølgelig sætter dig godt ind i dine nye opgaver, så bliver du en del af et stort netværk på 40 andre studerende, der arbejder for IDA over hele Danmark - fra Aalborg Universitet i Esbjerg til IT-universitetet i København.

Vi samles 2 gange om året til seminarier, hvor vi deler viden, succeser og lære nyt – og til sidst, ja, så swiper vi selvfølgelig guldkortet i byen, når vi er færdige med dagens strabadser.

STEM-studerende med rødder i foreningslivet

Du er i gang med en uddannelse indenfor ingeniørfaget, IT eller science, og så har du erfaring med ledelse eller projektstyring fra foreningslivet. Det kan fx være fra dit engagement som spejder, FDF, rusvejleder, formand eller lign.

Og så trives du med at:

  • skabe sammenhold, god energi og nye relationer
  • skabe struktur og faste rammer for dit frivilligteam
  • tage ansvaret og teten – også når andre ikke gør det

Vil du være vores nye teamkoordinator?

Så send din ansøgning allerede i dag. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte event teamleder Mikkel Sandal Strange på telefon +45 27 43 61 16 eller e-mail [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    [xxxxx] har fået midler fra Novo Nordisk Fonden, TrygFonden og LEGO Fonden til, over en periode på 10 år, at etablere og udvikle et ”Center for Bedre Børneliv” Med udgangs..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    <p>Vi søger en afdelingsleder til vores kompetencecenter for projektledelse, hvor projektlederne driver store og komplekse projekter, herunder hospitaler, større kontor- eller boligbyggerier,.
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1