Sektionsleder til Rigspolitiets Koncernøkonomi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

København

Vil du arbejde i en spændende organisation med stor samfundsmæssig og politisk bevågenhed? Vil du lede og sætte retningen for økonomistyringen af en kompleks økonomi på knap 1 mia. kr.? Så er du måske vores nye kollega!

Vi har etableret et nye center i Rigspolitiet, som skal styrke økonomistyringen af politiets it-område og politiets største projekter. Som følge heraf søger vi nu en sektionsleder til den nyoprettede sektion ”IT-økonomi”.


Om jobbet
Koncernøkonomi er politiets centrale økonomifunktion, der varetager den overordnede styring af politiets økonomi som en del af det samlede forretningsområde Koncernøkonomi og –service i Rigspolitiet. Det er vores mål at skabe en gennemsigtig og sammenhængende økonomisk styring på tværs af politikredsene og forretningsområderne i Rigspolitiet.
Den 1. oktober 2023 blev et nyt økonomicenter etableret i Koncernøkonomi med ansvaret for økonomistyringen rettet mod politiets største udviklingsprojekter og politiets it-område. Centeret har til formål at sikre en god styring og en effektiv anvendelse af de økonomiske midler i politiet til it og projekter.

Som sektionsleder får du ansvaret for understøtte Rigspolitiets Koncern IT med økonomistyring, ledelsesinformation og strategisk rådgivning om prioritering af økonomi og ressourcer på it-området. Du får bl.a. en central rolle i udformningen af beslutningsoplæg i forbindelse med flerårsaftaler og finanslove, der skal sætte retningen for politiets it-område i de kommende år. Endvidere vil du skulle sikre gennemførelse af analyser, som muliggør løbende effektivisering og modernisering af it-området. Der vil være ledelsesansvar for ca. 6 medarbejdere.

Du bliver en del af ledergruppen i Koncernøkonomi, hvor vi sætter samarbejde højt på dagsorden, hvor vi sparrer med hinanden og koordinerer opgaveløsningen på tværs af vores enheder. Vi har en fælles ambition om at udvikle kulturen i hele Koncernøkonomi med fokus på en stærk eksekveringsevne, samarbejde og helhedssyn. Tempoet kan til tider være højt, og opgaverne er omskiftelige og udfordrende, men vi lægger vægt på trivsel og et arbejdsliv i balance.

Om dig
Du evner at udfylde rollen som leder og sparringspartner for dine medarbejdere og for ledere i Rigspolitiet samtidig med, at du går ind i den faglige opgaveløsning og er garant for kvaliteten af sektionens service og leverancer. Derudover formår du at sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og analytisk skal gå til opgaverne.

Vores forventninger til dine kompetencer
Vi forventer, at du:
• har en relevant akademisk uddannelse og flere års erfaring fra en økonomifunktion, hvor du har arbejdet med de grundlæggende discipliner i økonomistyring.
• har dokumenteret erfaring og stærke kompetencer inden for økonomistyring.
• er i stand til at sætte en klar retning, eksekvere og sætte handling bag dine ord
• kan sætte rammerne for, hvordan sektionen metodisk og analytisk skal gå til opgaverne.
• formidler analytiske og økonomiske problemstillinger på en enkel og forståelig måde både mundtligt og skriftligt.
• har blik for relationer og evner at skabe følgeskab gennem dialog og feedback.
• formår at skære igennem, når det gælder, og har desuden evnen til hurtigt at danne dig et overblik uden at miste fokus på detaljerne.
• det er en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse. Alternativt har du ambitioner om at gå ledervejen og har talent for ledelse.

Hos os bliver du en del af en stor og spændende arbejdsplads med fagligt engagerede medarbejdere og gode udviklingsmuligheder både i Koncernøkonomi og i resten af politiet. Med stillingen følger et bredt indblik i arbejdet i en politisk styret organisation med kort afstand til den øverste ledelse, og en social arbejdsplads med en uformel omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du bliver indplaceret som chefkonsulent med personaleledelse.

Ansættelsesområdet er Rigspolitiet, og dit arbejdssted bliver Rigspolitiet med adresse på Polititorvet 14, 1780 Kbh. V.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Vester på telefon 51524543 eller [email protected]. Du finder mere information om politiet på www.politi.dk og politiet som arbejdsplads på www.jobipolitiet.dk.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Vi forventer at afholde samtaler: Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Ansøgningsfrist: 25. oktober 2023

I politiet arbejder vi alle sammen for tryghed og sikkerhed

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet. Vi er alle dybt engagerede i at sikre, at Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve – uanset om vi arbejder med den nære politiindsats som betjent, som efterforsker eller om vi bidrager til en af de mange andre vigtige funktioner i politiet.

Rigspolitiet er politiets øverste myndighed og har det overordnede ansvar for Danmarks i alt 15 politikredse fordelt på 12 kredse i Danmark, politiet i Grønland og på Færøerne samt National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). I Rigspolitiet udvikler vi strategier, koordinerer politiets arbejde på landsplan og arbejder med en lang række opgaver blandt andet økonomistyring, it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, politisk betjening, indkøb af politiets udstyr og køretøjer samt HR-opgaver.

Lær os bedre at kende på www.jobipolitiet.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Onsdag den 25. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1