Samarbejdsorienteret teamleder til Trafikinformation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du klar til at tage tøjlerne som leder for et team af dygtige medarbejdere, der hver dag bidrager til, at tusindvis af kunder i hovedstadsområdet kommer godt frem i S-toget? Vi tilbyder en afvekslende hverdag i topmoderne omgivelser – helt tæt på driften. Vil du med?

Du kan nu blive vores nye teamleder med daglige ledelse af et team af dygtige og engagerede medarbejdere, som hver dag gør en forskel for rigtig mange kunder i hovedstadsområdet.

Du bliver en del af Den Fælles Trafikinformationsenhed, der rummer medarbejdere fra både Banedanmark og DSB, som i tæt samarbejde sørger for at vores kunder får information om togtrafikken. Vi er et vigtigt hjul i at få hele S-togsnettet til at fungere hele døgnet, hele året.

Din hverdag Du kommer primært til at arbejde i Trafiktårn Øst i København, hvor trafikinformationsmedarbejderne arbejder. Når du starter, vil du som det første få en grundig oplæring i de opgaver dine medarbejdere sidder med - så du har en omfattende viden, om det arbejde der udføres i afdelingen. Teamet giver information til vores kunder via højtalere og skærme på hele S-banen.

Din primære opgave ligger i den daglige personaleledelse og du prioriterer, at være en synlig leder. Dine medarbejdere arbejder i skiftehold, og der vil også indgå ture i driften i dit arbejde så du har fingeren på pulsen i forhold til de opgaver de løser og deres trivsel. Når du har fri, har du forståelse for at en medarbejder kan få brug for at vende en situation med dig over telefonen.

Du vil få god brug af dine gode samarbejdsevner, da du i løbet af en arbejdsdag har kontaktflader til eksempelvis pressevagten, vores kolleger i Banedanmark ligesom du har blik for et godt tillidsfuldt samarbejde, med de faglige repræsentanter.

Din hverdag og opgaver afhænger i høj grad af den trafikale situation, og den kan være meget vekslende. Du kan have rigtig travlt, men der kan også til tider være stille, så du skal kunne trives i et skiftende arbejdstempo.

Nogle af de konkrete opgaver, som du har ansvar for, er

  • At sikre bemandingen 24/7, samt at standarderne overholdes gennem opfølgning og kvalitetssikring
  • Afholde personalemøder, medarbejderudvikling- og sygefraværssamtaler
  • Implementering af opgaver og systemer, samt andre administrative opgaver
  • Sikre et godt arbejdsmiljø og samarbejde med andre enheder og funktioner
  • Deltage i ledermøder og lederforum, samt bidrage til de ønskede forandringsprocesser.


Vi kigger desuden frem imod en fremtid hvor S-tog som samlet enhed, kommer til at gennemgå store forandringer. Det vil også påvirke vores afdeling. Det vil være en del af din opgave at indgå i dette arbejde og samtidig arbejde med forandringen internt.

Hvem er du? Du har solid ledererfaring og indsigt i en driftsorganisation. Du formår at sætte retningen og realisere vores strategier. Du forstår at godt samarbejde er essentielt i et miljø med mange samarbejdspartnere og det er indlysende for dig, at inddrage dem i løsninger der går på tværs i
organisationen.

Du motiveres af et arbejdsmiljø i løbende forandring, og hvor tempoet kan være højt. Du bevarer fokus og har overblik f.eks. når trafikken er påvirket og situationen er travl.

Du er en rollemodel for medarbejdergruppen og sørger for at fokus er på kundebehov og resultater. Du skaber gode, solide relationer omkring dig i forhold til medarbejdere, lederkolleger, samarbejdspartnere osv.

Vi forestiller os at du har:

  • Erfaring med at lede medarbejdere, der har skiftende arbejdstider
  • En uddannelse eller en faglig baggrund indenfor transport- eller servicebranchen
  • Systemforståelse og driftsindsigt.

Hvem er vi? Du bliver en del af et ledelsesteam på fire teamledere samt en driftschef, så der er rig mulighed for sparring og medindflydelse, på teamets fælles udvikling.
Der er et godt sammenhold hos os, og noget vi prioriterer højt er - blandt andet ved årligt, at tage alle medarbejdere med på et fælles seminar, holde fælles årlig skovtur mm.

På de årlige seminarer, deltager alle nærmeste ledere ligeledes, dette er i høj grad med til at støtte op om samarbejdet for såvel medarbejder, som på lederniveauet.
Vi har et rigtigt godt samarbejde mellem vores tillidsrepræsentant, arbejdsmiljørepræsentant og ledelse – det er noget som er vigtigt for os og som vi ønsker at fastholde fremadrettet.

Hvad kan DSB tilbyde dig? DSB er fyldt med engagerede medarbejdere, der dagligt arbejder med komplekse og udfordrende opgaver - for sammen at bidrage til en klimavenlig og bæredygtig transport i Danmark. Vores organisationskultur er mangfoldig med plads til alle uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Du kan se frem til

  • en fast base i Trafiktårn Øst, Carsten Niebuhrs gade 49, tæt på stationen
  • at vi tager din udvikling alvorligt – vi tilbyder kurser, uddannelse og "learning-by-doing" og seminarer, på vores lækre konferencested på Knudshoved


Vores personalegoder omfatter bl.a.

  • gratis transport med DSB
  • træning i DSB’s eget fitnesscenter og medlemskab til PureGym
  • pension og sundhedsforsikring
  • frokostordning med mulighed for at købe aftensmad med hjem

Læs mere her om personalegoder og om DSB som arbejdsplads.

Ansøgning Ansøgningsfristen er den 3. marts 2024.

Vi læser ansøgninger løbende og forventer at afholde 1. samtaler i uge 10 og 11, samt 2. samtaler i uge 12.

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte driftschef for trafikinformation Christian Rahbæk Knudsen på 24686981.

For at søge stillingen skal du klikke på linket ”Søg jobbet” og følge instruktionerne.

Vi ser frem til at høre fra dig, og læse om din motivation og kvalifikationer.

#LI-SG1

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1