Afdelingsleder til Sundhed og Træning i Kolding Kommune - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kolding

Senior-, Sundheds- og Fritidsforvaltningen søger en visionær og relationel stærk afdelingsleder til Sundhed og Træning. Du er terapeutuddannet og brænder for ledelse, og du kan med synlighed og medinddragelse videreudvikle området.

Sundhedsområdet i Kolding Kommune Kolding Kommunes sundhedsområde er velfungerende med dedikerede, ambitiøse og fagligt kompetente medarbejdere. Vi arbejder ud fra visionen Selvværd og Sammenhæng, som betyder, at vi insisterer på at stille os på borgerens side.

Det er en vision, vi løbende har fokus på ved at arbejde ud fra forvaltningens fem leveregler:

  • Tal et sprog alle mennesker forstår
  • Alt inden for din radar er dit ansvar
  • Det er borgerens plan/aftale
  • Sæt fællesskabet i spil
  • Gå borgeren i møde

Du vil blive en del af en velfungerende ledergruppe, som består af en sundhedschef og seks afdelingsledere inden for henholdsvis Døgnrehabilitering, Hjælpemidler, Træning, Sundhedsfremme og forebyggelse og Køkken. Som ledelse står vi på Kolding Kommunes ledelsesgrundlag. Det betyder, at vi stræber efter at se mennesket først og bedriver ledelse tæt på. Vi giver plads til at øve os og søger at give og modtage feedback, så vi finder de bedste løsninger i fællesskab.

Sundhed og Træning Du bliver afdelingsleder for cirka 28 fysio- og ergoterapeuter fordelt på fire velfungerende teams. De har et højt fagligt niveau og stort engagement i deres opgaveløsning og er relationelt stærke i mødet med borgerne. Fokus er rettet mod det, der giver størst værdi for borgerne, mens vi er nysgerrige på nye muligheder og synergier i samarbejdet med vores kolleger.

Vi holder til på Sundhedscenteret, hvor vi er en arbejdsplads med stor trivsel og arbejdsglæde, og vi har et tæt velfungerende samarbejde mellem medarbejdere, tillidsvalgte og ledelse. Vi har en bæredygtig kultur med en høj grad af social kapital, hvor der er højt til loftet med en uformel omgangstone.

Der er to udekørende teams, hvor det ene team dækker Kolding by, mens det andet dækker oplandet. Medarbejderne understøtter primært geriatriske borgere via genoptræningsplaner og gennem en rehabiliterende indsats efter serviceloven, som vi kalder "Styrk Din Hverdag".

Det tredje team består af kliniske undervisere, der både varetager arbejdet omkring de ergo- og fysioterapeutstuderende. Vi er ambitiøse på vores studerendes vegne, og vi er ikke bange for at udfordre hverken dem eller de af vores kolleger, der har studerende med i praksis.

Team Træning og Visitation er det fjerde team, som har myndighedsfunktionen inden for træning med udgangspunkt i både sundhedsloven og serviceloven. Vi arbejder altid med en individuel vurdering, så der hele tiden er fokus på den enkelte borgers behov og ressourcer.

Dine opgaver som afdelingsleder af Sundhed og Træning Vi er bannerfører for en tværfaglig rehabiliterende tilgang, og det kræver, at du som leder ser et investeringspotentiale i både internt og eksternt samarbejde, og at du brænder for det geriatriske fagområde. Du vil som ny afdelingsleder være med til at tegne de kommende udviklingsspor for sundhedsområdet sammen med sundhedschefen og dine ledelseskolleger, hvor vi især er vi nysgerrige på teknologiske muligheder.

Som leder af "Sundhed og Træning" vil du også blive vores lokale arbejdsmiljøleder og arbejde tæt sammen med både de tillidsvalgte og arbejdsmiljøgruppen. Har du ikke uddannelse inden for arbejdsmiljø, sørger vi for, at du får det.

Dine kvalifikationer som afdelingsleder Sundhed og Træning Du stempler ind med en højt terapeutfagligt indsigt og erfaring. Vi forventer også, at du allerede har erfaring med ledelse, enten fordi du allerede er leder, eller fordi du har taget en lederuddannelse og nu er klar til dit første lederjob.

Du kommer med kommunal eller regional erfaring, så du kender til det at arbejde med mange interessenter i en politisk styret organisation. Du er en modig, inddragende og nysgerrig leder, der kan prioritere, og når det er nødvendigt også skære ind til benet. Du kommunikerer ubesværet i skrift og tale med både borgere, pårørende, medarbejdere, kolleger og med vores mange samarbejdspartnere.

Du arbejder innovativt, visionært og resultatorienteret, og du ser en gave i den tilgængelige ledelsesinformation, som du også bruger aktivt i dit ledelsesrum. Vi har kort sagt brug for en empatisk leder, som kan bidrage til at sætte retning ud fra de nyeste tendenser, men som især får sat tydelige mål og implementeret dem ind i driften.

Yderligere information. Ledelsesgrundlag

Selvværd og sammenhæng

Hvis du har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sundhedschef Anders Seekjær på 7979 0702 eller [email protected]

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat senest hurtigst muligt dog senest den 1. december 2023.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst efter principperne i Ny Løn og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgning Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Ansøg". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Praktiske oplysninger om ansættelsesprocessen Ansøgningsfrist er d. 28. september

Vi afholder 1. samtale fredag d. 6. oktober og 2. samtale onsdag d. 11. oktober.

Mellem de to samtaler vil der mandag d. 9. oktober være mulighed for et uformelt kaffemøde med Sundhedschef Anders Seekjær. Der gennemføres en personprofilanalyse med personlig tilbagemelding af HR forud for 2. samtale, ligesom der naturligvis vil blive trukket referencer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2334072)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kolding.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kolding
  • Torsdag den 28. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Haderslev

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Haderslev
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kolding

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Afdelingsleder
    • Kolding
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kolding

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kolding over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 11
25. april 2024 11
24. april 2024 12
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 14
18. april 2024 14
17. april 2024 12
16. april 2024 13
15. april 2024 14
14. april 2024 15
13. april 2024 15
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 14
9. april 2024 13
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 13
4. april 2024 13
3. april 2024 12
2. april 2024 11
1. april 2024 11
31. marts 2024 11
30. marts 2024 11
29. marts 2024 11