Projekt- og Netværkskoordinator – DTU Compute

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Vil du koordinere spændende aktiviteter inden for AI og digitale tvillinger med en positiv indvirkning på samfundet?

Vi søger en passioneret, dynamisk og erfaren projekt- og netværkskoordinator med en unik evne til at implementere projektplaner, opbygge netværk, kommunikere på alle niveauer og tænke strategisk. Hvis du har erfaring med at styre især EU-projekter og evnen til at se muligheder for alle parter, er du måske den ideelle kandidat til at koordinere vores udfordrende aktiviteter, der allerede er i gang og på sigt dem, vi forventer snart kommer i hus.

Erfaring med EU-projekter og gode kommunikationsevner
Du får en central rolle i vores organisation, hvor du vil være ansvarlig for styring og koordinering af vores EU-projekter.

Stærk koordinator, netværksbygger, kommunikator og strategisk tænker
Du er dedikeret og resultatorienteret med stor erfaring inden for netværksopbygning. Du trives med at kommunikere på alle niveauer og er kendt for at tænke strategisk. Du kan se det store perspektiv både på kort og lang sigt og udnytter dette til at udvikle effektive strategier og løsninger. Din evne til at se muligheder og samarbejdet i vores projekter sikrer, at alle partnere, både internt og eksternt føler sig i gode og sikre hænder.

Du er drevet af at styre EU-projekter fra idéfasen til implementeringen, herunder planlægning, opfølgning og rapportering. Desuden vil det blive din opgave at:

  • Opbygge stærke netværk med relevante interessenter og samarbejdspartnere for at fremme projekternes succes.
  • Udvikle strategier og handlingsplaner for at sikre projekternes effektive gennemførelse og målopfyldelse.
  • Sikre effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af projektet for at skabe en positiv arbejdskultur.
  • Identificere muligheder og udfordringer i projekterne og implementering af passende løsninger.
  • Overholde EU's retningslinjer og standarder for projekterne.

Dyb forståelse for EU-projekters kompleksiteter og retningslinjer
Du vil arbejde tæt sammen med forskellige interessenter, både internt og eksternt, og din evne til at kommunikere klart og strategisk vil være afgørende for at opnå succes i jobbet. Derudover lægger vi vægt på at du har:

  • Erfaring som administrativ koordinator af EU-projekter.
  • Stærke evner inden for netværksopbygning, kommunikation og strategisk tænkning.
  • Evnen til at tænke strategisk og identificere langsigtede muligheder.
  • Dokumenteret erfaring med succesfuld styring af EU-projekter.
  • Fremragende kommunikationsfærdigheder på både dansk og engelsk.

Mangfoldigt team med gode muligheder for at udvikle dine kompetencer
Som vores nye kollega bliver du en del af et ambitiøst team. Du får gode muligheder for at udnytte og videreudvikle dine kompetencer som koordinator, netværksbygger, kommunikator og strategisk tænker.

Din nye arbejdsplads
Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et spændende og afvekslende job med høj fleksibilitet, gode fysiske arbejdsforhold og mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne alt efter kvalifikationer. Åbenhed, samarbejde og holdånd på tværs af alder, køn, nationalitet, uddannelse og stilling er en vigtig forudsætning for den daglige trivsel på vores arbejdsplads.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten for Akademikere i Staten (AC). Aflønning vil ske afhængig af uddannelsesmæssig baggrund samt kvalifikationer. Stillingen er på 37 timer/uge, og ønskes besat snarest muligt.

Dit arbejdssted bliver på DTU’s campus i Lyngby.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest 30. september 2023 . Åbn linket 'Ansøg nu, udfyld ansøgningsformular samt vedhæft ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Seniorforsker Martin Brynskov, mail: [email protected] .

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

DTU Compute
DTU Compute er et unikt og internationalt anerkendt akademisk institut med 385 ansatte og 10 forskningssektioner, der spænder over videnskabsdisciplinerne matematik, statistik, datalogi og ingeniørvidenskab. Vi udfører forskning, undervisning og innovation af høj international standard - der producerer ny viden og teknologibaserede løsninger til samfundets udfordringer. Vi har en mangeårig involvering i anvendt og tværfaglig forskning, big data og datavidenskab, kunstig intelligens (AI), internet of things (IoT), smarte og sikre samfund, smart fremstilling og life science. På DTU Compute tror vi på en mangfoldig arbejdsplads med en fleksibel work-life balance.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Du kan læse mere om os på www.compute.dtu.dk og om DTU på www.dtu.dk .

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Lørdag den 30. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Document Manager at Novo Nordisk EngineeringMake your ability count at [xxxxx]We are experts in end-to-end pharma engineering, and our success is built on our relationships, both with our col..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 11
30. maj 2024 11
29. maj 2024 12
28. maj 2024 12
27. maj 2024 14
26. maj 2024 14
25. maj 2024 14
24. maj 2024 14
23. maj 2024 16
22. maj 2024 15
21. maj 2024 15
20. maj 2024 14
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 15
16. maj 2024 15
15. maj 2024 15
14. maj 2024 15
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 12
10. maj 2024 13
9. maj 2024 12
8. maj 2024 13
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 11