Afdelingsleder til træning og rehabilitering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kongens Lyngby

Er du en visionær, synlig og nærværende leder, som kan inspirere og skabe følgeskab og samarbejde på tværs. Og brænder du for sammen med din lederkollega at skabe gode rammer omkring rehabilitering af ældre? Så er du måske vores nye afdelingsleder i Trænings- og Rehabiliteringscenteret, afsnit for døgnrehabilitering.

Hvem er vi?
Trænings- og Rehabiliteringscenter ligger i hjertet af Lyngby i naturskønne omgivelser og er den fysiske ramme omkring Lyngby-Taarbæk Kommunes tilbud til kommunens borgere om rehabilitering. Vi tilbyder rehabilitering efter Sundhedslovens §140 og §119 og Servicelovens 83a og §86, og rehabilitering tilbydes både som ambulante forløb og som døgnophold på Trænings- og rehabiliteringscenteret.
Døgnrehabiliteringen har i alt 40 pladser fordelt på 5 tværfaglige teams, hvoraf det ene er specialiseret i neurorehabilitering. Hvert afsnit er bemandet med sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, ergo- og fysioterapeuter – i alt ca. 75 personer. Vores mål er sammen med kommunens øvrige enheder at støtte borgerne til at opnå et meningsfuldt og aktivt liv med så høj grad af selvstændighed og livskvalitet som muligt.
Du kan læse mere om vores visioner og arbejde på: www.traening-rehab.ltk.dk

Trænings- og rehabiliteringscenteret som arbejdsplads
Du får mulighed for at blive en del af en dynamisk arbejdsplads med en høj grad af tværfagligt samarbejde, fagligt engagement, høje ambitioner og et stærkt fokus på at lave den gode indsats omkring vores borgere og pårørende. Vi tør sætte barren højt, og vi er optaget af at være en tillids- og dialogbaseret organisation samt en arbejdsplads med en sund og uformel kultur, der værdsætter mangfoldighed, ærlighed og respekt for individet. Det kræver ledelse, som er tæt på kerneopgaven.

Ledelsesopgaven
Du vil som afdelingsleder for døgnafsnittene indgå i en duoledelse, hvor du er den ene af to sideordnede afdelingsledere. Sammen leder I kerneopgave og medarbejdere med afsæt i centerets overordnede strategiske retning herunder en ambition om praksisnær ledelse, godt og udviklende arbejdsmiljø og høj grad af medarbejderinvolvering.
Ledelsesmodellen er ny, og du skal sammen med din lederkollega bidrage aktivt til at skabe og forme den konkrete daglige ledelse på døgnafsnittene. Du har derfor i høj grad mulighed for at sætte dit eget præg på funktionen med afsæt i dine kompetencer, erfaring og interesser.
Du indgår samme med din kollega i en lille, tæt og velfungerende ledelsesgruppe bestående af rehabiliteringschef, afdelingsleder for ambulant rehabilitering samt de to afdelingsledere for døgnrehabilitering. Ledelsesgruppen er optaget af at udvikle sig i forhold til dynamikken imellem at være strategisk og operationel, og vi understøttes i vores arbejde af stabsfunktioner i forhold til administrative og udviklingsrettede opgaver. Ledelsesgruppen går forrest som rollemodeller for en involverende og samskabende ledelsesstil.

Vi værdsætter følgende kompetencer hos dig
  • Du har erfaring med ledelse eller lyst til at få det.
  • Du brænder for at sætte dine ledelseskompetencer i spil i en duoledelse målrettet tværfaglig opgaveløsning.
  • Du brænder for sammen med os at udvikle den involverende og samskabende ledelsesstil.
  • Du efterspørger og deler ledelseserfaringer og refleksioner med henblik på egen, duoledelsens og ledelsesgruppens udvikling.
  • Du har baggrund som ergoterapeut eller fysioterapeut og kommer med et stærkt afsæt indenfor rehabilitering.

Derudover forventer vi
  • At du møder mennesker med anerkendelse og empati kombineret med vedholdenhed og et stærkt fokus på kerneopgaven.
  • At du er en stærk kommunikator og evner at samarbejde effektivt og involverende med medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.
  • At du kan træffe beslutninger og håndterer samarbejde og evt. konflikter på en fremadrettet og løsningsorienteret måde.
  • At du sammen med din kollega evner at skabe struktur og overblik såvel på det overordnede som på det konkrete niveau herunder evner at prioritere og uddelegere opgaver.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Rehabiliteringschef Karen Langvad på 2119 4391 eller via mail: [email protected]
Ledelsesgrundlag og funktionsbeskrivelse kan rekvireres.

Der vil være ansættelsessamtaler 8. og 13. december. Går du videre til 2. samtale skal du afsætte tid til test.

Ansættelsesforhold
Fuld tid

Tiltrædelse
1. februar 2024

Arbejdssted
Trænings- og Rehabiliteringscenteret, Lyngby Hovedgade 1A, 2800 Lyngby

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kongens Lyngby.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Kongens Lyngby
  • Onsdag den 29. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Kongens Lyngby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Kongens Lyngby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 14
18. maj 2024 14
17. maj 2024 15
16. maj 2024 15
15. maj 2024 15
14. maj 2024 15
13. maj 2024 10
12. maj 2024 11
11. maj 2024 12
10. maj 2024 13
9. maj 2024 12
8. maj 2024 13
7. maj 2024 12
6. maj 2024 12
5. maj 2024 12
4. maj 2024 12
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 11
30. april 2024 10
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 10
25. april 2024 6
24. april 2024 8
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6