Rekrutteringsfirma

Head of Marketing til Svane Køkkenet og Tvis Køkken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Kan du sikre, at den første klasses kunderejse også bliver digital? Og vil du være frontløber på markedsføringsstrategien hos en af Danmarks førende køkkenproducenter? Så er du måske den nye Head of Marketing hos Svane Køkkenet og Tvis Køkken under TCM Group.

Innovation og dansk design i høj kvalitet


Kvalitet er i højsædet hos TCM Group, som er en af Danmarks førende og mest innovative producenter af køkken, bad og garderobeløsninger. Koncernen dækker blandt andet over de tre kendte brands Svane Køkkenet, Tvis Køkken og Nettoline, som tilsammen sælges igennem cirka 140 forhandlere i Skandinavien.

Med et øget fokus på den digitale kunderejse søger TCM Group dig, der kan gå forrest i udviklingen af markedsføringsstrategien – og aktivt sikre implementeringen. Hvis du er den nye Head of Marketing for Svane Køkkenet og Tvis Køkken kan du se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Overordnet ledelse og motivering af marketingteamet for Svane Køkkenet og Tvis Køkken
  • Opbygge en optimal marketingarkitektur i krydsfeltet mellem on- og offline
  • Sikre synergi i markedsføringen på tværs af brands med respekt for det unikke i det enkelte brand
  • Udvikle den digitale markedsføringsstrategi- og kunderejse blandt andet via et øget fokus på online medier og eksempelvis ved brug af influencermarketing
  • Styrke brand awareness og skabe trafik og salg
  • Ansvar for kædernes marketingbudgetter og sikre optimal ROI
  • Hands on på daglige marketing opgaver

Du får base på TCM Groups domicil i Tvis ved Holstebro, hvor du bliver en del af ledelsesgruppen med reference til adm. direktør Torben Paulin.

Motiverende leder med en tætpakket digital rygsæk


Hvis din værktøjskasse er tætpakket med digitale værktøjer, hvis du har pondus til at udfordre eksisterende praksis, og hvis du ovenikøbet er strategisk, løsningsorienteret og har handlekraftig hands-on tilgang – så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Du har arbejdet indgående med både digital og analog marketing, og du formår at bringe begge dele i spil på rette tid og på rette sted.

Du har solid ledelseserfaring, og din ledelsesstil er tillidsvækkende og motiverende. Med din proaktive facon, dit store engagement og dit digitale mindset, får du dig hurtigt etableret som en faglig sparringspartner og en vigtig ressource i forhold til TCM Groups fremtidige vækstrejse. Det skyldes ikke mindst, at du tager ejerskab over din funktion og at dine markedsføringsinitiativer er nytænkende – og skaber synlige resultater. Udover at være den der sætter overliggeren for marketingagendaen, henter du energi i selv at være udførende på en del af opgaverne.

Din uddannelsesbaggrund kan være en cand-merc., cand-oecon eller lignende. Vigtigere er det, at du har erfaring med at skabe digital trafik og salg – og det er absolutte plusser, hvis du har solid retail forståelse og har arbejdet med markedsføring både på bureau og som ansat ved et brand indenfor livsstilsprodukter eller langvarige forbrugsgoder. Det samme er det, hvis du kommer med erfaring fra køkkenbranchen.

Markedsledende køkkenproducent – med rødder i jyske håndværksværdier


Som den nye Head of Marketing hos TCM Group træder du ind i en flad organisation, hvor man har respekt for hinanden og hinandens faglighed – og hvor man løfter i flok. Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor der er stor villighed til at investere i fremtidens systemer og processer. Værdierne er funderede i bundsolide jyske håndværkstraditioner, men det gør ikke ambitionerne for den fremtidige udvikling mindre – tværtimod.

I TCM Group er ansvarlighed og bæredygtighed en integreret i del af virksomhedens drift. Ansvarlighed i forhold til miljøet, ansvarlighed i forhold til kunderne og ansvarlighed i forhold til medarbejdere og andre interessenter. Blandt andet er en række af produkterne mærket efter den frivillige ordning Dansk Indeklima Mærkning, mens virksomheden også er tilsluttet FNs Global Compact, der støtter menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption. Du kan læse mere om TCM Groups tiltag her.

Læs mere om TCM Group på deres hjemmeside og LinkedIn.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
27. april 2024 63
26. april 2024 61
25. april 2024 54
24. april 2024 58
23. april 2024 56
22. april 2024 53
21. april 2024 53
20. april 2024 54
19. april 2024 52
18. april 2024 51
17. april 2024 53
16. april 2024 54
15. april 2024 59
14. april 2024 63
13. april 2024 61
12. april 2024 64
11. april 2024 62
10. april 2024 65
9. april 2024 73
8. april 2024 72
7. april 2024 74
6. april 2024 75
5. april 2024 73
4. april 2024 73
3. april 2024 73
2. april 2024 70
1. april 2024 65
31. marts 2024 70
30. marts 2024 72
29. marts 2024 70
28. marts 2024 68