Rekrutteringsfirma

Forretningsorienteret afdelingschef - Eurofins Steins Laboratorium A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

  • Har du erfaring fra fødevare eller foderbranchen – fra producent, detail eller anden aktør i værdikæden?
  • Mestrer du både at lede og udvikle en forretning?
  • Vil du stå i spidsen for to afdelinger med i alt 15 ansatte?

Eurofins Steins Laboratorium A/S er et af mange selskaber i Eurofins-familien. Selskabet har 190 ansatte og der er et tæt samarbejde med øvrige Eurofins-selskaber både i Danmark og i udlandet.

Business Unit Manager søges til Vejen

Eurofins Steins Laboratorium består af fire Business Units. Du får ansvaret for de to Units Consultancy og Sensory med i alt 15 ansatte. De største kunder er de store aktører i Danmark indenfor fødevarer, detail og restauration.

Consultancy-ydelserne relaterer sig primært til fødevarelovgivning, og med specielt fokus på udarbejdelse og kontrol af mærkning af fødevarer og kosttilskud. Derudover udfører afdelingen interne og eksterne audits af foderfabrikker, fødevareproduktioner, restauranter og køkkener.

Sensorisk afdeling udfører sensoriske analyser af fødevarer for alle segmenter af fødevareindustrien. Afdelingen arbejder med opsætning og gennemførelse af forbrugertests, sensoriske vurderinger af Lurpak-produkter og oste. Sensorisk afdelings daglige ledelse varetages af en afdelingsleder, som vil referere til dig.

Er du en dygtig leder med et kommercielt fokus?

Dit fokus bliver at sikre drift og fortsat udvikling af to velfungerende afdelinger sammen med dine ansatte, lederkolleger og din leder. Du vil referere direkte til administrerende direktør Jeanette Obling. Dine mål er at fastholde og udvikle den markedsposition Eurofins har inden for rådgivning og sensorik, samt sikre en fortsat rentabel forretning.

Et af dine mål bliver at etablere Eurofins Steins Laboratorium som det førende kompetencecenter for rådgivning til fødevareindustrien i Danmark indenfor mærkning, produktbedømmelser og produktcertificering.

Du har en god kommerciel forståelse og erfaring med forretningsudvikling, kundepleje, salg/tilbudsgivning og forhandling. Som leder har du erfaring med at inspirere og motivere dygtige specialister. Du har kendskab til fødevareområdet – f.eks. fra kvalitetsarbejde, indkøb, salg eller produktion. Og vi ser gerne at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor området.

Eurofins tilbyder

Du får en dygtig og motiverende chef, et godt onboardingprogram, en god lønpakke, og ikke mindst en stærk organisation som vil bakke dig op i forhold til at opnå de mål, som du bliver ansvarlig for.

Rekrutteringsprocessen

Har du lyst til at søge stillingen, så send ansøgning og cv via linket ”Søg jobbet” her på siden. Vil du have mere information inden du beslutter dig for om du vil være kandidat til stillingen, er du velkommen til at kontakte Arne Kleven på telefon 20 88 77 63 eller Nicoline Lauridsen på telefon 53 58 20 18.

Om Eurofins

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 58.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 900 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vejen

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Padborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 6330 Padborg
    • Afdelingsleder
    • Padborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Vi søger en ambitiøs person til vores mellemtrin og klubtilbud på afdeling Indre Ringvej, der har mod på ledelse, eller som har ledelseserfaring. Vi søger dig, som via ledelse af pædagoger og lærer..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Esbjerg

    Opportunity Are you our new HSE Operational Development Manager?We offer As our new HSE Operational Development Manager you will be part of our operations team, focusing on developing and d..
    • Afdelingsleder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0