Rekrutteringsfirma

Synlig servicechef med stærke lederevner, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Nærværende leder, robust købmand og et forbillede hvad angår god service og et roligt overblik. Kan du sætte 3 flueben? Så står der måske snart servicechef ved Junget på dit visitkort! Kom med ombord i en unik og erfaren virksomhed, hvor du får en absolut nøglerolle som leder for en travl serviceafdeling med 21 engagerede medarbejdere.

Et sammentømret hold med en ambitiøs vækststrategi


Junget er Danmarks eneste totalleverandør af samlede løsninger til træ-, plast- og aluminiumsindustrien. Junget kan hjælpe med alt fra maskiner, værktøj og reservedele til service og vedligehold af disse. Det har gjort Junget til en populær samarbejdspartner blandt kunder både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Til at servicere den voksende kundeskare kræves den helt rette frontfigur, der kan sikre, at serviceafdelingen står knivskarpt. Her kommer du ind i billedet. Vi har nemlig brug for dig, som kan prioritere benhårdt i opgaverne og slukke ildebrandene, som de opstår. Du går forrest som rollemodel, hvad angår godt købmandskab og får personaleansvar for teamet på 21 dedikerede serviceteknikere.

Du får følgende arbejdsopgaver:


  • Daglig ledelse af serviceafdeling med 15 serviceteknikere og 4 medarbejdere i back Office
  • Fordeling af serviceopgaver hos kunder, såvel akutte som planlagte, samt planlægning af nye installationer i tæt samarbejde med projektlederen
  • Ansvarlig for ansættelser, afskedigelser, MUS og lønsamtaler
  • Tæt dialog med leverandører vedr. service og reklamationer
  • Klargøre servicerapporter til fakturering

Du får plads på kontoret i Hinnerup, bliver en del af ledergruppen og får reference til den adm. direktør.

Brandslukning og købmandskab


Vi leder efter dig, som kan holde overblikket i en travl hverdag og uddelegere opgaverne effektivt. Du er en robust købmand, som lykkes med at skaffe gode resultater i samarbejde med dit engagerede team. Du udtrykker klart og tydeligt dine forventningerne til den enkelte og gør en dyd ud af at være synlig i hverdagen. Derfor tjekker du regelmæssigt ind hos dine ansatte og skaber tætte relationer på trods af, at serviceteknikerne ofte er på farten.

For dig er det vigtigt, at kunderne føler sig set og hjulpet. Samtidig er tiden knap og opgaverne mange, og indimellem bliver du nødt til at stille dig tilfreds med at gøre tingene, så godt du nu kan. Til trods for travlhed lykkes du dog med at levere bemærkelsesværdige resultater, både hvad angår selve driften i serviceafdelingen, men også når det kommer til at skabe et godt fællesskab internt med høj medarbejdertrivsel og motivation.

Du har tidligere siddet i en tilsvarende stilling som f.eks. service- eller driftsleder i en lignende branche. Uddannelsesmæssigt har du måske en baggrund som maskin- eller møbelsnedker eller lignende, men det vigtigste er, at du er skarp til det tekniske og har et stort indblik i en serviceorganisation.

Pluspoint på medarbejdertilfredshed


Hos Junget kan du se frem til det her arbejdsmiljø: Der er plads til sjov og snak i hverdagen, og dine kolleger taler uformelt til dig. Der hersker nemlig en god og sund holdånd i teamet, som blandt andet plejes gennem personaleforeningens mange aktiviteter. Man holder, hvad man holder, og der sættes stor pris på initiativer og gode idéer.

Din arbejdsdag er præget af frihed under ansvar, så du styrer i høj grad selv, hvordan afdelingen skal ledes, og hvordan din dag skal se ud. Denne cocktail har gjort, at Junget scorer topkarakter på medarbejdertilfredshed. Læs mere om virksomheden på deres hjemmeside, Facebook og LinkedIn.

Lær Junget bedre at kende i deres profilvideo

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. maj 2024 62
8. maj 2024 63
7. maj 2024 63
6. maj 2024 67
5. maj 2024 66
4. maj 2024 66
3. maj 2024 67
2. maj 2024 62
1. maj 2024 60
30. april 2024 59
29. april 2024 60
28. april 2024 63
27. april 2024 63
26. april 2024 61
25. april 2024 54
24. april 2024 58
23. april 2024 56
22. april 2024 53
21. april 2024 53
20. april 2024 54
19. april 2024 52
18. april 2024 51
17. april 2024 53
16. april 2024 54
15. april 2024 59
14. april 2024 63
13. april 2024 61
12. april 2024 64
11. april 2024 62
10. april 2024 65
9. april 2024 73