Rekrutteringsfirma

Nordic Head of R&D and Product Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Motiveres du af at være med til at skabe fremtidens innovative og kundetilpassede løsninger samt styrke virksomhedens markedsposition gennem standardisering og modularisering på tværs af produktsortiment og enheder i de nordiske lande? Er du den, der tænker innovativt og "ud af boksen"? Kan du drive succesfulde forandringer inden for dit ansvarsområde med blik for den samlede værdikæde, i tæt samarbejde med øvrige, både lokale og nordiske, funktioner? Så er du præcis den, vi leder efter til vores kunde med hovedsæde centralt i Østjylland.

Du driver en strategisk nøglerolle til understøttelse af skalerbar vækst og fremtidig succes
Som Nordic Head of R&D and Product Management refererer du til Group CEO og indgår naturligt i koncernens ledergruppe, bestående af ledere med et samlet nordisk koncernansvar. Du sættes i spidsen for at modne og videreudvikle dit ansvarsområde som en nordisk funktion, der både understøtter udvikling af nye produkter og kundeløsninger med afsæt i standardisering og modularisering og som samtidig sanerer i det eksisterende produktprogram. Du får ledelse af i alt 10 medarbejdere, med hovedparten i Danmark, og resten i de nordiske datterselskaber. Din succes afhænger i høj grad af din evne til at samle dit ansvarsområde både ledelsesmæssigt og proces- og systemmæssigt, således at optimal styring og sammenhæng opnås på tværs af den samlede værdikæde, fra salg, design, indkøb og produktion på tværs af datterselskaberne. Samtidig skal du succesfuldt understøtte de rette salgskoncepter med tilhørende dokumentation i rette tid, omfang og kvalitet. I dag fremtræder ansvarsområdet en smule fragmenteret og med unødig kompleksitet i frontloadet, om end der de seneste år er blevet påbegyndt strukturelle og organisatoriske ændringer, som du naturligt bygger videre på.
Dine opgaver vil blandt andet bestå af:

  • Ansvarlig for koncernens produktudvikling, konstruktion og dokumentation fra A-Z
  • Sikre rette strukturelle platform af systemer, processer og kompetencer
  • Understøtte skalerbarhed i form af ensartethed, standardisering og synergier på tværs af koncernen og op imod moderselskabet
  • Udvikle og drive produkt strategi, der reducerer kompleksitet i hele værdikæden samt løbende produkt optimeringer
  • Understøtte konstruktørerne på tekniske løsninger hen mod salg/design og kunder
  • Supportere på komplekse projekter, så rette projektgrundlag sikres
  • Understøtte og facilitere kundetilpassede løsninger med afsæt i systemforankring
  • Sikre overensstemmelse med gældende standarder
  • Formidle teknik til kommercielle ’value propositions’ sammen med salg og marketing
  • Sparring med koncernens øvrige selskaber

Du vil få en spændende og krævende rolle med store udfordringer i en dynamisk produktionsvirksomhed i et internationalt setup, med ambitioner om yderligere profitabel vækst gennem kontinuerlige løbende forbedringer i alle led.

Stærk teknisk og kommerciel lederprofil
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund – som ingeniør eller tilsvarende. Derudover vægtes erfaring fra produktionsvirksomhed – gerne internationalt – hvor R&D and Product Management spiller en central rolle for virksomhedens succes som strategisk partner for sine kunder. Du evner at bygge bro mellem salg og tekniske løsninger. Du medbringer erfaring og viden fra en lignende forandringsopgave, baseret på ensartethed og systematik i metoder, processer og systemer. Du kan mobilisere og udvikle din organisation til at eksekvere på en ambitiøs strategiplan, gennem en ledelsesstil der skaber motivation, engagement og sammenhængskraft under forandringer. Din erfaring som leder gør dig i stand til at lede opad mod moderselskabet, lede sammen med dine sidestillede peers og lede dine medarbejdere. Du er robust og kan navigere i et miljø med mange interesser, både internt og eksternt. Vi forudsætter desuden, at du er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt på engelsk, og at du er bekendt med ERP-systemer, tegneprogrammer og gerne Inventor.

Vi tilbyder
En nøglerolle med gode muligheder for at sætte dit aftryk i en virksomhed i udvikling, og med ambitiøse planer i de kommende år. Rejseaktivitet kan forekomme, et sted i mellem 15 –30 dage, da synlighed og involvering på tværs af selskaber er afgørende for din succes.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 31.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    [xxxxx]søger for Carletti A/S en erfaren Quality Manager til fabrikken i Skødstrup ved Aarhus, der har interesse for og erfaring med en bred vifte af opgaver inden for kvalitetsområdet i .
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 72
18. maj 2024 69
17. maj 2024 69
16. maj 2024 64
15. maj 2024 65
14. maj 2024 61
13. maj 2024 62
12. maj 2024 62
11. maj 2024 61
10. maj 2024 65
9. maj 2024 62
8. maj 2024 63
7. maj 2024 63
6. maj 2024 67
5. maj 2024 66
4. maj 2024 66
3. maj 2024 67
2. maj 2024 62
1. maj 2024 60
30. april 2024 59
29. april 2024 60
28. april 2024 63
27. april 2024 63
26. april 2024 61
25. april 2024 54
24. april 2024 58
23. april 2024 56
22. april 2024 53
21. april 2024 53
20. april 2024 54
19. april 2024 52