Grøn projektleder til udendørsfaciliteter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vil du være med til at præge 50.000 borgeres hverdag? Motiveres du af at skabe gode udemiljøer for borgerne og af et tæt tværfagligt samarbejde med mange interessenter?

Hillerød Ejendomme skaber rum til byens liv og understøtter kommunens aktiviteter med funktionelle, tidssvarende og attraktive fysiske rammer. Vi har et skarpt fokus på vedligeholdelsen af Hillerød Kommunes mange grønne områder.

Hvad laver en grøn projektleder i Ejendomme?


Afdelingen Ejendomme er ikke kun bygninger. Langt størstedelen af det areal, vi forvalter, ligger under åben himmel. De grønne arealer understøtter leg, læring, motion, idræt, kulturliv og fritidsliv, og er med til at give vores ejendomme og byen identitet og karakter.
Vi er 4 medarbejdere i den grønne sektion på Rådhuset og 34 gartnere i marken. Vores opgave er at drifte og forvalte alle udearealerne, der ligger omkring de kommunale ejendomme – fra boldbaner, skolegårde, legepladser, grønne beplantninger, men også fliser, asfalt, hegn og hække samt 3 kommunale kirkegårde.
I disse år arbejder vi med digitalisering af det grønne og grå, fra reaktivt til proaktivt vedligehold af arealerne, og vi arbejder med ny teknologi og bæredygtighed på vores ejendomme.

Dine hovedopgaver


Du bliver ansvarlig for implementeringen af det nye kirkegårdssystem EG Brandsoft, hvor dialog med medarbejderne i opstartsfasen vil være vigtig.
Du får ansvaret for digitaliseringen af udearealerne samt den efterfølgende vedligeholdelse af kortmaterialet.
Vi skal i de kommende år have renoveret en række idrætsfaciliteter, og du bliver projektleder for bl.a. renovering af kunstgræsbaner, tennisanlæg, løbebaner og græsbaners dræn.
Dertil bliver du projektleder for renovering af legepladser, samt omdannelse af eksisterende udearealer, der skal skabe nye funktioner på ejendommene. Du skal kunne lave udbudsmateriale, kontrakter og styre projekterne i mål.

Dine opgaver i samarbejde med resten af gruppen


Du vil få projektledelse på større og mindre anlægsprojekter med fokus på den samskabende rolle med høj grad af brugerinddragelse, dertil udarbejde kontrakter, udbudsmaterialer og sikre den bedste kvalitet for pengene.
Du skal desuden være bindeled mellem brugere på ejendommene og vores afdeling, samt internt på rådhuset mellem de forskellige sektioner.
Vi arbejder med digitaliseringen af de kommunale ejendommes udearealer, heriblandt udvikling og implementering af kortmateriale i QGIS, NetGIS, DaluxFM og/eller Revit.
Du skal også være med til at nytænke inden for bæredygtighed og varetage anlægs- og reparations projekter på ejendomme inden for omlægninger, belægninger, grønt, dræn, separatkloakering mm.
Der er også almindelige ad hoc driftsopgaver på de kommunale udearealer, som du skal være med til at løse.

Om dig


  • Du har en relevant faglig baggrund som skov- og landskabsingeniør, jordbrugsteknolog, have- og parkingeniør, landskabsarkitekt eller lignende, og har gerne praktisk erfaring med projektledelse og digitalisering på området.
  • Du har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation og til at servicere vores ejendommes mange brugere.
  • Du trives i et job, hvor du løbende skal arbejde i feltet mellem vedligehold og anlægsprojekter – og du har erfaring for tværgående projekter med involvering af brugere.
  • Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver, og trives med sparringen og samarbejdet i et stærkt fagligt og ambitiøst miljø.
  • Du har erfaring inden for GIS – MapInfo og/eller Q-GIS.
  • Du trives med at projektstyre og sørge for at indsamle viden, data og ønsker, for at kunne nå det bedste resultat.
  • Det er i øvrigt et krav, at du har almindeligt kørekort (kategori B).

Vi er en afdeling med ambitioner


Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige kolleger med forskellig baggrunde, og vi hjælper hinanden, sektionerne i mellem.
Hillerød Ejendomme er en afdeling med ambitioner og mod til at føre dem ud i livet. Vi omsætter politiske dagsordener til løsninger, der skaber værdi for vores kunder og Hillerød Kommunes borgere, når vi forvalter de ca. 200 ejendomme og deres udearealer.

Hillerød Ejendomme har til huse på Hillerød Rådhus, Trollesminde Allé 27, 3400 Hillerød. Hillerød Rådhus er et nyt moderne rådhus med lyse, åbne storrumskontorer, nye it-faciliteter, kantineordning og fri adgang til motionsrum.

Vi giver dig rum og udfordrer dig fagligt


Vi sætter barren højt og stiller store krav til os selv. Vi har fokus på, at man udfordres fagligt og vi forsøger hele tiden at udvikle kompetencer og skabe attraktive karriereveje, både på den korte og den lange bane.

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst og er på 37 timer med tiltrædelse den 1. september 2022.

Frist


Du søger stillingen online og ansøgningsfristen er den 28. juni 2022 kl. 12.00.
Der er samtaler torsdag den 30. juni 2022.

Hillerød Kommune har røgfri arbejdstid, puljebiler og free seating kontorpladser.

Kontakt


Hvis du har spørgsmål, så kontakt sektionsleder Christiane Zibrandtsen på telefon 72 32 23 28 eller mail [email protected]

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 28. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Helsingør

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Farum

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Farum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 80
14. juni 2024 82
13. juni 2024 77
12. juni 2024 78
11. juni 2024 78
10. juni 2024 77
9. juni 2024 80
8. juni 2024 81
7. juni 2024 85
6. juni 2024 85
5. juni 2024 87
4. juni 2024 78
3. juni 2024 77
2. juni 2024 73
1. juni 2024 77
31. maj 2024 82
30. maj 2024 82
29. maj 2024 82
28. maj 2024 81
27. maj 2024 86
26. maj 2024 92
25. maj 2024 93
24. maj 2024 93
23. maj 2024 94
22. maj 2024 93
21. maj 2024 90
20. maj 2024 89
19. maj 2024 93
18. maj 2024 92
17. maj 2024 98
16. maj 2024 93