Centerleder til Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Motiveres du af det gode samarbejde og får du energi af at skabe udvikling til gavn for mennesker med udviklingshandicap? Så er du måske vores nye centerleder.

Hillerød Kommune skal have ny centerleder for Bocenter for unge og voksne med særlige behov (Bocentret). Vi søger derfor dig, der, sammen med et nyt sammensat ledelsesteam, kan sætte kurs for stabilitet, kvalitet og udvikling af Bocentret. Vi står klar til at bidrage og give dig følgeskab på rejsen.

Om Bocentret


Bocentret er en del af afdelingen Borger- og Socialservice, der varetager det specialiserede voksenområde. Bocentret består af tre botilbud og et aktivitets- og samværstilbud, fordelt på forskellige adresser rundt omkring i Hillerød Kommune. Dertil kommer en intern stabsfunktion på Bocentret. Bocentrets målgruppe er unge og voksne, der har udviklings-handicap i en sådan grad, at de ikke kan bo selvstændigt eller i opgangsfællesskab. På Bocentret skal du sætte retning for ca. 140 medarbejdere med forskellige kompetencer og uddannelser. Ledelsen består af dig som centerleder og fem afdelingsledere, hvoraf den ene er stedfortræder for centerlederen, og en er afdelingsleder for administrationen.
”Jeg er stolt over, at vi har skabt et Bocenter, der er udviklingsorienteret og leverer kvalitet på et område i evig forandring”, fortæller nuværende centerleder, Lisbeth Jensen.

Vi er stærke på samarbejdet


Vi har et tæt samarbejde mellem lederne på de forskellige centre og sektioner i Borger- og Socialservice. Gruppen mødes hver måned og har derudover samarbejder på tværs knyttet op på fælles borgere eller fælles projekter/ udviklingsopgaver. Der er fokus på de gode relationer i ledergruppen, og vi arbejder aktivt med at skabe sammenhænge og kvalitet i indsatser og tilbud.

Kommende lederkollega fra myndighedsområdet, Ann-Sofie Enemark fortæller, at hun: ”sætter stor pris på det tætte og respektfulde samarbejde, vi har på ledelsesplan, hvor vi kan drøfte udfordringer og mulige løsninger ud fra hvert vores perspektiv. På den måde skaber vi det bedste fundament for at lykkes med den fælles opgave til gavn borgerne.”

Som centerleder skal du sikre en effektiv udnyttelse af Bocentrets ressourcer og skal kunne foretage prioritering af opgaverne. Derfor ser vi også gerne, at du har erfaring med ledelse af ledere og at din praksis er funderet i en grundlæggende interesse for borgere og medarbejderes trivsel.

Du vil få stor frihed til at sætte dit præg på udviklingen af Bocentret inden for de politiske og strategiske rammer. Du skal således i samarbejde med den øvrige ledergruppe, definere meningsgivende handlinger og tiltag, der skaber retning og udvikling på Bocentret.

Du ved, hvad du vil, og vi bakker dig op
For at lykkes som centerleder hos os, skal du være en engageret og værdibaseret leder med erfaring fra døgnområdet, men også meget gerne fra sundhedsområdet, der har en større og større betydning for kvaliteten i kerneopgaven med borgerne. Din uddannelsesmæssige baggrund er social- eller sundhedsfagligt funderet og med efteruddannelse inden for ledelse, og måske har du arbejdet i en lignende stilling i en anden kommune eller i privat regi.

Det er vigtigt for os, at du har en stærk fornemmelse for, hvad der driver og motiverer både dig selv og andre. Vi lægger vægt på, at du kan og vil selv, samtidig med at du rækker ud til både kollegaer og forvaltning for sparring og støtte, når det er nødvendigt, så du står stærk i din ledelse. Vi tror på, at vi sammen kommer længst, når vi deler viden og refleksioner over det, vi står i og står overfor.

Det betyder meget for os, at du føler dig klædt på til opgaven, så vi vil gøre, hvad vi kan for at støtte og vejlede på din vej til at lykkes som centerleder hos os. Dette vil vi blandt andet gøre ved at tilbyde et grundigt onboardingforløb, hvor du også vil blive tilknyttet en mentor.

Hvis du vil vide mere


Der er udarbejdet en uddybende stillingsprofil for stillingen, som du finder her eller på Hillerød Kommunes hjemmeside under ’Job i Hillerød Kommune’.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Borger-og Socialchef, Tina Lyhne på telefon 72 32 33 00 eller partner hos Muusmann, Mia Fruergaard på telefon 21 29 70 79.

Du er også velkommen til at besøge os på Følstruphusene. Har du lyst til at se et af vores fantastiske botilbud, kan du kontakte nuværende centerleder, Lisbeth Jensen på telefon 72 32 39 06 for at lave en aftale.

Ansættelsesprocessen


Ansøgningsfrist er 21. marts 2023.

I din ansøgning skal du kort beskrive, hvordan du arbejder med at skabe følgeskab i din ledelse og hvilke forudsætninger, der skal være tilstede for at lykkes med det.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt 28. marts og 17. april 2023 på C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød.

Går du videre til 2. samtale, skal du forvente at gennemføre en DISC analyse inkl. tilbagemelding i perioden mellem 1. og 2. samtale.

Ansættelsesvilkår


Ansættelse som centerleder sker efter gældende overenskomst, og lønnen aftales med den forhandlingsberettigede organisation.

Du bliver ansat i afdelingen Borger- og Socialservice, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød, men dit primære arbejdssted vil være på Følstruphusene, Nødebovej 40, 3480 Fredensborg. Herudover skal du løbende arbejde ud fra de andre botilbud, som er en del af Bocentret, hvorfor det er vigtigt, at du har kørekort og egen bil.

Du vil referere til Borger- og socialchef, Tina Lyhne.

Ansættelsesstart er 1. juni 2023.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 16.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Tirsdag den 21. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du lede engagerede og fagligt dygtige medarbejdere i en kommune med banebrydende byudviklingsprojekter, og vil du arbejde i en kommune, hvor der er ressourcer til at iværksætte fremtidssikrede .
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. maj 2024 95
2. maj 2024 92
1. maj 2024 90
30. april 2024 86
29. april 2024 87
28. april 2024 88
27. april 2024 88
26. april 2024 88
25. april 2024 79
24. april 2024 86
23. april 2024 81
22. april 2024 82
21. april 2024 87
20. april 2024 88
19. april 2024 85
18. april 2024 78
17. april 2024 74
16. april 2024 74
15. april 2024 78
14. april 2024 80
13. april 2024 81
12. april 2024 79
11. april 2024 77
10. april 2024 78
9. april 2024 78
8. april 2024 80
7. april 2024 82
6. april 2024 81
5. april 2024 80
4. april 2024 76
3. april 2024 74