Afdelingsleder – Socialt udsatte og psykiatri på Trollesbro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordsjælland

Vi søger en afdelingsleder til en nyoprettet stilling med fokus på aktivitet og støtte til socialt udsatte borgere og borgere med psykisk sårbarhed. Vores kerneopgave er at ”samarbejde professionelt og refleksivt med borgere i sårbare positioner, så de opnår mestring i eget liv”. Søg stillingen, hvis du vil være med til at løfte dén opgave – og med til at præge et område i udvikling!

Vi tilbyder dig


Du bliver leder for et helt nyt team, der yder støtte, tilbyder aktivitet og fællesskab og skaber mulighed for at træne færdigheder – både fysisk og mentalt. Vi tror på, at det at høre til og være forbundet til andre er vigtigt for alle menneskers trivsel. Målgruppen er beboere i vores midlertidige og skæve boliger, brugere af Værestedstilbud og deltagere i øvrige aktivitetstilbud inden for socialpsykiatrien.
Det er ikke nyt, at vi arbejder med husvildeindsats, Værested og aktivitet. Men det er nyt at vi samler indsatserne i et tværfagligt team, og vi er i fuld gang med at ”skrue op” for indsatserne.

I ledelsesteamet fordeler vi opgaver og løfter i fællesskab. Vi har blik for hinandens områder og er optaget af, at ingen bliver “efterladt på perronen”. Og vi samarbejder konstruktivt med forvaltning og myndighed for sammen at finde gode løsninger.

Du skal selvfølgelig have blik for at sikre stabil drift. Men du skal også være med til udvikle og finde nye veje. Fx har Byrådet fornyligt givet os midler til at arbejde forebyggende i relation til mennesker med psykisk sårbarhed og mulighed for at ansætte peermedarbejdere på permanent basis.

På Trollesbro har vi blik for sammenhæng på tværs og tror på at klare rammer og gode kolleger skaber trivsel og arbejdsglæde. Vi er alle ansat til to ting: den faglige indsats og dét at samarbejde.

Dine kernekompetencer og ansvarsområde


Det er vigtigt for os, at du som vores nye afdelingsleder stempler ind på centrale ord som troværdighed, ærlighed, tydelighed og anerkendelse. Og du skal være fagligt nysgerrig og kunne være med til at sætte en tydelig faglig retning.

Du bliver anker for vores aktivitets- og samværsindsatser for psykisk sårbare og vil skulle samarbejde tæt med øvrige afdelingsledere i Socialpsykiatrien. Samtidigt er du drivkraft for et løft af vores indsatser i relation til socialt udsatte borgere, primært i vores midlertidige boliger, men også i overgangene fra fx forsorgshjem til midlertidig bolig, eller fra midlertidig bolig til egen bolig. Du får til opgave at understøtte drift og videreudvikling af vores indsats med gruppeforløb (§82a), og du får mange opgaver i samarbejdsfladerne med civilsamfundet.
Vi arbejder med afsæt i recovery-orienteret rehabilitering, og som afdelingsleder skal du også være med til at udvikle dette mindset på tværs af personalegruppen. Du skal arbejde med udvikling af team samarbejdet og udvikling af nye kompetencer hos de ansatte.

Vi ønsker os


  • Du har gode kommunikationsevner, internt i organisationen og udadtil
  • Du arbejder struktureret og systematisk med opgaver og vores faglige profil
  • Du kan bygge bro mellem den politiske og faglige logik, og kan opbygge stærke samarbejdsrelationer til interne og eksterne samarbejdspartnere.
  • Du kan fastholde fokus på faglige metoder som en nøgle til styrket kvalitet.
  • Du har et fagligt fundament fra det socialpsykiatriske område og/eller arbejde med socialt udsatte målgrupper. Erfaring fra arbejde med civilsamfundet er et plus!
  • Du har kendskab til og gerne erfaring med Housing First og metoderne CTI og ICM
  • Du har stærke relationelle kompetencer og kommunikerer i øjenhøjde med alle
  • Du har erfaring med ledelse – gerne fra et lignende tilbud
  • Du har kendskab til arbejdet på myndighedsområdet og forståelse for, hvad der understøtter et godt samarbejde mellem udfører og myndighed.

Du skal sammen med teamet være drivende i at skabe rammer for øget inklusion og fællesskab – for nogle borgere, der ikke naturligt har haft let adgang til dét. Du skal understøtte dit personale i håndtering af samarbejde med borgere med svære livsvilkår, måske kombineret med misbrugsproblematikker. Og du skal kunne tjekke ind i et mindset, hvor vi konstant bærer håbet og troen på menneskets muligheder og ressourcer.

Vi ønsker os en kollega, som kan forløse potentialet i et iderigt og entusiastisk team, der allerede er i fuld gang med at skabe mere aktivitet og meningsfuldhed i hverdagen for beboere, brugere og deltagere. Du skal indbyde til - og indgå i - dialog med borgere og medarbejdere omkring udvikling af indsatsen. Det betyder også, at du skal kunne sætte en ramme omkring faglig refleksion og give sparring om metodevalg. Og vi vil gerne have dine input til arbejdet med vores metodekatalog og værktøjskasse. Som hus er vi optaget af kvalitet i vores socialfaglige dokumentation for at styrke sammenhæng i indsatsen.

Du tilrettelægger selv din arbejdstid, og det er vigtigt at du er fleksibel – fordi de indsatser dit team driver er fleksibelt tilrettelagt.

Lidt mere om os


Ledergruppen består af en centerleder og fire andre afdelingsledere. Vi har et tæt og ligeværdigt samarbejde og respekt for hinandens kompetenceområder. Og vi anerkender vigtigheden af at ”forstyrre” og støtte hinanden og give feedback i det daglige.
I personalegruppen er der forskellige fagligheder, bl.a. socialpædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, og ergoterapeuter. Vi har gode fysiske rammer med central beliggenhed i Hillerød og en bred vifte af faciliteter, herunder mulighed for at købe den daglige frokost.

Løn og ansættelsesforhold


Ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der indhentes offentlig straffeattest på kandidater, som anbefales til stillingen.

Vil du vide mere?


Du kan læse mere om os på Trollesbros hjemmeside – eller ring til centerleder Inge Engel Christensen på telefon 72 32 36 01.

Ansættelsesproces


Tiltrædelse pr. 1. april 2024.
Ansøgningsfrist er den 1. februar 2024, kl. 8.00.
Der holdes to samtalerunder, som gennemføres henholdsvis den 8. og 26. februar 2024.

På Trollesbro benytter vi Enneagrammet som et redskab til at styrke vores samarbejde. Mellem 1. og 2. samtalerunde vil vi derfor bede kandidaterne om at tage en Enneagramtest. Du får mulighed for at drøfte denne test med en professionel coach, som samtidigt giver overordnet feedback til ansættelsesudvalget.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordsjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 26.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nordsjælland
  • Torsdag den 01. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nordsjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Nordsjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Nordsjælland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. maj 2024 97
14. maj 2024 93
13. maj 2024 87
12. maj 2024 91
11. maj 2024 95
10. maj 2024 98
9. maj 2024 94
8. maj 2024 96
7. maj 2024 94
6. maj 2024 93
5. maj 2024 91
4. maj 2024 93
3. maj 2024 95
2. maj 2024 92
1. maj 2024 90
30. april 2024 86
29. april 2024 87
28. april 2024 88
27. april 2024 88
26. april 2024 88
25. april 2024 79
24. april 2024 86
23. april 2024 81
22. april 2024 82
21. april 2024 87
20. april 2024 88
19. april 2024 85
18. april 2024 78
17. april 2024 74
16. april 2024 74
15. april 2024 78