Leder af Dagplejen i Guldborgsund Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vi søger en engageret og erfaren leder til stillingen som leder af Dagplejen i Guldborgsund Kommune. Som leder vil du have ansvaret for ca. 65 dygtige dagplejere, 5 dagplejepædagoger, administrationen samt en souschef. Du vil blive en central del af Center for Børn & Lærings ledergruppe og vil være med til at præge udviklingen af dagplejen i kommunen.

Dine opgaver vil omfatte ledelse af både udvikling og tilsyn i dagplejen. Du vil have det overordnede ansvar for at sikre en høj kvalitet i dagplejen og for at understøtte dagplejernes faglige udvikling. Du skal trives i en dynamisk hverdag, hvor du kan arbejde både strategisk og operationelt.

Vi lægger vægt på, at du som leder er anerkendende, løsningsorienteret og dialogsøgende. Du skal være god til at skabe relationer og samarbejde med forskellige interessenter såsom dagplejerne, forældre, samarbejdspartnere og politikere. Du skal have evnen til at motivere og støtte dagplejerne i deres daglige arbejde og være i stand til at lede og udvikle et team med forskellige kompetencer.

Vi arbejder ud fra et stærkt børnesyn, hvor vi tror på, at "alle børn gør altid det bedste, de kan". Det betyder, at vi som organisation har fokus på at skabe trygge rammer og udviklingsmuligheder for børnene. Vi ønsker at styrke samarbejdet mellem dagplejerne og forældrene samt sikre, at hverdagen i dagplejen er præget af dannelse, leg læring og trivsel.

Dagplejen arbejder som de øvrige dagtilbud ud fra Den Pædagogiske Læreplan, og arbejdet med læreplanen og realisering af denne er dermed en hovedhjørnesten i dagplejelederens arbejde.

Vi forventer, at du har følgende kvalifikationer:

  • Erfaring med ledelse af pædagogiske teams
  • Stærke kommunikative evner både i skrift og tale
  • Evne til at skabe og fastholde relationer på tværs af faggrupper
  • Overblik og evne til at træffe beslutninger i komplekse situationer
  • Kendskab til dagplejeområdet og relevante lovgivninger
  • En uddannelse som pædagog og gerne videreuddannelse på området
  • Kendskab til anerkendende pædagogik og dialogbaseret tilgang

I Guldborgsund Kommune benytter vi GUSA-dialog som en vigtig del af vores arbejde med at sikre en åben og inddragende kommunikation mellem forældre, medarbejdere og ledelse samt relevante tværfaglige samarbejdspartnere og ressourcepersoner.

Gennem GUSA-dialogen ønsker vi at styrke samarbejdet mellem alle involverede parter og skabe en kultur, hvor alle bliver hørt og inddraget i beslutningsprocesser. Vi ser dialogen som en værdifuld platform til at identificere og løse udfordringer.

Vores dagplejeleder vil spille en central rolle i at facilitere og understøtte GUSA-dialogen, og det forventes, at du som leder har gode dialogiske og kommunikative evner. Du vil være med til at sikre, at GUSA-dialogen er en integreret del af dagplejens praksis og bidrager til en fortsat positiv udvikling af vores dagplejeordning i Guldborgsund Kommune.

Vi tilbyder en spændende stilling i en ambitiøs kommune, hvor der er fokus på at skabe de bedste betingelser for børns trivsel og udvikling. Du vil få mulighed for at præge udviklingen af dagplejen og frihed og fleksibilitet i opgaveløsningen. Guldborgsund Kommune og være med til at sikre en høj kvalitet i dagplejeordningen.

Du bliver en del af en ledergruppe, hvor vi mødes i både større sammenhænge og i mindre, fortættede fora med henblik på sparring, dialog og udvikling i fællesskab.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte centerchef for Børn & Læring Margit Mikkelsen på 2518 2800.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst og aftaler på området. Tiltrædelse snares muligt og senest 1. september 2023.

Ansøg senest tirsdag den 4. juli kl. 12. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag den 6. juli med mulighed for en efterfølgende 2. samtalerunde.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=3d9d51e2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Tirsdag den 04. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder (elev) i Nykøbing Falster

    Serviceleder Trainee til vores afdeling i Nykøbing FalsterLøser du til dagligt el tekniske serviceopgaver i industrien og kender du til følelsen af, at alting går for langsomt? Hvis du tit tænk..
    • Afdelingsleder
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed på Lolland og Falster
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2