Vil du være Praktikkoordinator?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Falster

Vi søger en dygtig barselsvikar for en af vores praktikkoordinatorer. Som praktikkoordinator er din primære opgave at understøtte studerende i at finde praktikplads som del af deres uddannelse. Du kommer desuden til at være Zealands ansigt udadtil og være i dialog med lokale virksomheder omkring praktiksteder.

Zealand er en organisation i udvikling, og du kommer til at få indflydelse på arbejdsopgaverne og løbe med gode idéer. Vi er i tæt kontakt med vores studerende og bestræber os på at yde en god service til hver enkelt. Som praktikkoordinator kan du gøre en stor forskel for understøtte vores studerendes karrierelæring og vi oplever, at mange af vores studerende får job i den virksomhed, hvor de har været i praktik.

Du vil dele din arbejdstid mellem Zealands lokationer i Næstved og Køge, hvor du bliver del af et engageret kollegafællesskab, der løbende sparrer med hinanden. Du refererer til teamleder for Praktik der arbejder i Køge, og deler fagligt fællesskab med de øvrige praktikkoordinatorer på Zealands afdelinger i region Sjælland og med Zealands studievejledning. Derfor vil du nogle gange skulle til møder eller arrangementer med andre afdelinger.

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse, at du arbejder selvstændigt og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer og regler på praktikområdet. Vi arbejder bl.a. i et CRM-system, hvor praktikkontrakter behandles og godkendes. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at agere i en kompleks organisation, gerne en uddannelsesinstitution, og er vant til at finde løsninger med andre faggrupper. Allervigtigst er det, at du har lyst til at vejlede unge mennesker og have kontakt til virksomheder.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • arrangere og afholde gruppearrangementer for studerende, der klæder dem på til at søge praktik
  • afholde individuelle samtaler med studerende og sparre omkring CV og ansøgning
  • etablere og vedligeholde gode kontakter med virksomheder omkring praktik
  • varetage administrative opgaver omkring praktikaftaler
  • vedligeholde online information om praktik
  • deltage i møder med praktikkoordinatorer på tværs af Zealand
  • sparre med studieledere, undervisere og teamleder for at finde gode fælles løsninger

Vi tilbyder

Spændende opgaver i en organisation i udvikling, hvor du kan være med til at forme gode løsninger. Du kommer til at arbejde med dygtige kolleger, der værdsætter fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø.

Praktiske oplysninger

Barselsvikariatet er på fuldtid med tiltræden 1. januar og gerne før hvis muligt. Vikariatet løber til udgangen af juni 2024.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg.

Ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser, samt anden relevant dokumentation sendes elektronisk via siden her – klik på knappen ’Søg jobbet’ nederst på siden for at ansøge om jobbet.

Søg allerede nu og senest mandag den 22. november 2023. Samtaler afholdes løbende.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til teamleder for praktik Pia Suk Hansen på tlf. 50762879 og mail [email protected] eller leder for Studieliv og Karriere Susan Thomsen Varmer på tlf. 50762805 og mail [email protected] .

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset baggrund til at søge vores ledige stillinger.

Bliv en del af Zealand

På Zealand uddanner vi til job i erhvervslivet, med fokus på at forene teori og praksis i tæt samarbejde med regionens virksomheder.

Hos os er det passionen for samarbejde og faglighed, der driver værket. Vi uddanner og former ambitiøse og professionelle praktikere, som bidrager til vækst i erhvervslivet.

Zealand har afdelinger i 6 byer i Region Sjælland. Læs mere på zealand.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Falster.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Nykøbing Falster
  • Onsdag den 22. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Lolland og Falster

    Center for Arbejdsmarked i [xxxxx] søger en leder der brænder for ledelse og udvikling.Aktivitet & Udvikling har beskæftigelsesindsatsen for aktivitetsparate borgere på kontanthjælp .
    • Afdelingsleder
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Kan du lide at arbejde med mennesker? Holder du fokus på mulighederne frem for begrænsningerne? Kan du sikre kvaliteten i genoptræningen og den vedligeholdende træning? Så er det lige dig, vi mangl..
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Nykøbing Falster

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Nykøbing Falster over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2