Skarp og dynamisk områdeleder til Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Danmarks Frie Forskningsfond investerer ca. 1½ mia. kr. om året i original og excellent forskning. Vi genererer og håndterer en stor mængde af data. Brænder du for at arbejde strategisk med data og digitalisering og styre de økonomiske budgetter i den statslige fond? Er du samtidig en god holdspiller, der drømmer om at lede en mindre, men velfungerende enhed med dygtige og selvstændige medarbejdere? Så er du måske vores nye leder i Sekretariatet for Danmarks Frie Forskningsfond, Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om Danmarks Frie Forskningsfond – din nye arbejdsplads
Gennem sine bevillinger har Danmarks Frie Forskningsfond (DFF) som hovedopgave at understøtte banebrydende forskning på højeste niveau baseret på forskernes egne idéer. Derfor er DFF en central spiller i udviklingen af den nye og originale viden, som vi skal bygge fremtidens samfund på. DFF består af en bestyrelse, der sætter den strategiske retning for fonden og fem faglige forskningsråd, der årligt behandler ca. 3.500-4.000 ansøgninger. Fondens bestyrelse og råd består af i alt 84 medlemmer, der alle er anerkendte forskere og tætte samarbejdspartnere for DFF-sekretariatet.

Du kan læse mere om fonden og sekretariatet på www.dff.dk

Sekretariatet understøtter fondens arbejde administrativt, strategisk og politisk. Vi er 35 engagerede medarbejdere, som har et tæt samarbejde på tværs af vore tre funktionsopdelte områder med hver sin leder. Ét af disse områder er Planlægning, Økonomi, Statistik og IT.

Om stillingen
Som vores nye leder af dette område vil du have reference til kontorchefen i DFF-sekretariatet og indgå i ledergruppen. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Faglig ledelse samt drift og udvikling af funktionerne i området
  • Personaleledelse og –udvikling af 6 medarbejdere med forskellige akademiske baggrunde
  • Tværgående ledelses- og udviklingsopgaver i DFF-sekretariatet
  • Sikring af høj kvalitet i opgavevaretagelsen, herunder af den sagsbehandling og sekretariatsbetjening, som området er ansvarlig for at levere
  • Rådgivning af fondens bestyrelse, faglige råd og kontorets ledelse

Du vil blive mødt af dygtige medarbejdere og en ledelse, der forventer at få en områdeleder, der bidrager til ambitiøs og sikker brug af fondens data til at understøtte DFF´s strategier samt sekretariatets drifts- og udviklingsopgaver.

De mange data, som fondens ansøgninger og bevillinger generer, skal du være med til at sætte i spil og omsætte til relevant statistik og analyser.

Du vil også få en nøgleposition i forhold til at sikre den fortsatte drift- og udvikling af fondens ansøgnings-behandlingssystem, e-grant, der er DFF´s IT-centralnervesystem. Det indebærer ligeledes et stærkt ledelsesmæssigt fokus på de fortsatte muligheder for at digitalisere og forbedre DFF og sekretariatets arbejdsprocesser og brug af andre systemer.

Endeligt får du ansvaret for fondens økonomi og skal sikre, at vi lever op til de statslige og forvaltningsmæssige regler for bevillings- og økonomistyring.

Alle funktioner i området er tæt forbundne. Det forventes ikke, at du er ekspert på dem alle, men du skal kunne indgå i en faglig og processuel sparring med dine medarbejdere inden for det samlede opgavefelt.

Udover ovenstående er du også ledelsesmæssig ansvarlig for et rådskoordinerende team i sekretariatet, som understøtter og betjener ét eller flere af de faglige forskningsråd. Du vil bl.a. skulle deltage i rådets møder og have ansvaret for at levere relevante dagsordener og mødemateriale samt at sikre opfølgning.

Er du vores nye kollega?
Du har en akademisk uddannelse, der evt. er suppleret med en lederuddannelse. Du har erfaring som personaleleder eller som minimum med faglig ledelse/koordinering af sekretariatsfunktioner i en offentlig organisation.

Vi forestiller os, at du

  • Har en delegerende og involverende ledelsesstil, der skaber følge- og fællesskab
  • Har udsyn og giver plads, både til relativt selvkørende medarbejdere og afprøvning af idéer
  • Er god til at skabe tillidsfulde relationer internt som eksternt
  • Kan skabe overblik, planlægge og sikre fremdrift, så opgaver og processer når i mål
  • Er handlekraftig, løsningsorienteret og robust
  • Har solid erfaring med sagsbehandling og betjening af ledelser/direktioner, politiske udvalg og/eller bestyrelser
  • Har veludviklet IT- og dataforståelse og praktisk erfaring med at arbejde med området
  • Har politisk og strategisk forståelse samt interesse for forskning og forskningspolitik
  • Har faglige spidskompetencer på flere af de felter, der indgår områdets opgaveportefølje

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes som områdeleder i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern og indplaceres som chefkonsulent med personaleansvar efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Der er ligeledes tilknyttet resultatløn til stillingen. Tiltrædelse ønskes pr. 1. januar 2022

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Jesper Risom på telefonnummer 23 63 94 10 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen
Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest onsdag 10. november 2021 kl. 12.00.

Vi holder to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 46 og anden samtalerunde i uge 47. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen
I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen (UFS) har vi ansvaret for opgaver, der knytter sig til udviklingen og administrationen af bevillingerne for forskning, videregående uddannelse og videnbaseret innovation samt SU. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense V

    Er du salgs- og resultatorienteret, og vil du arbejde hands-on med butiksopsætning af et stort og varieret vareudvalg?Som teamkoordinator i Food er du med til at sikre, at vores kunder aldrig går f..
    • Afdelingsleder
    • Odense V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 6
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 5
27. maj 2024 5
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 6
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 7
20. maj 2024 8
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4