Teamleder til sagsadministrationsteamet i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

”… de fleste arbejdsdage byder på meget forskellige opgaver. Det er ikke til at sige, hvad dagen bringer af store og små opgaver, og det giver en uforudsigelig og dynamisk arbejdsdag”. Sådan fortæller en af teamlederne om hverdagen i det administrative kontor Sagsadministration. I denne stilling kan du folde din interesse for daglig drift, teamledelse og procesoptimering helt ud. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Du får overblikket over maskinrummet
Bliv teamleder for Skatteankestyrelsens Sagsadministration i Odense, hvor vores nuværende teamleder er på vej på pension. Sagsadministrationen består af 32 administrative medarbejdere i Odense og København. Du bliver nærmeste personaleleder for 17 medarbejdere i Odense og indgår i et ledelsesteam med kontorchefen og en teamleder, som har ansvaret for teamet i København.

Skatteankestyrelsen har til opgave at sikre en kompetent og uafhængig klagebehandling på skatteområdet til rette tid. Sagsadministrationen leverer den administrative understøttelse af klagebehandlingen og har en bred kontaktflade til borgere, virksomheder, sagsbehandlere og afgørelsesmyndighederne. Opgaverne spænder bredt fra modtagelsen af en klage til afslutningen af sagen efter afgørelsen.

Som teamleder har du overblikket over maskinrummet og får en koordinerende rolle, hvor du effektivt planlægger opgaveløsningen. Du bruger læringen fra i går i opgaveløsningen i dag. Du sørger for, at alle får samme administrative understøttelse og sikrer sammenhæng på tværs af styrelsen. I ledelsesteamet er der fokus på nærværende ledelse: Her er døren altid åben for at vende stort og småt eller få sparring på opgaver.

Du kan finde løbende inspiration og vidensdeling i Sagsadministrations ledelsesteam og i styrelsens ledergruppe. Vi sørger desuden for et informativt onboardingprogram til dig. I Skatteankestyrelsen understøtter vi fleksible arbejdsvilkår.

Dine ansvarsområder og primære opgaver

  • personaleledelse – du er tæt på medarbejderne og skaber en stærk holdånd.
  • driftsledelse og et tværgående ansvar for at understøtte driften.
  • opretholde god service til de sagsbehandlende kontorer, klagere og afgørelsesmyndigheder.
  • arbejde med fokus på resultatskabelse, motivation, udvikling og arbejdsglæde.

Med de opgaver forestiller vi os, at du

  • har en juridisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse, alternativt en anden uddannelse suppleret af længere relevant erfaring. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring som personaleleder og erfaring med sagsbehandling eller understøttelse af sagsbehandling.
  • har interesse for og gerne erfaring med driftsledelse og et blik for professionalisering af opgaveløsningen og god service.
  • gerne vil bidrage til et godt samarbejde i kontorets ledelsesteam, i ledergruppen i Odense og på tværs af Skatteankestyrelsen.

Teamleder Therese Corfixen Elnegaard fortæller om stillingen
”Som teamleder vil du opleve, at de fleste arbejdsdage byder på meget forskellige opgaver. Det er ikke til at sige, hvad dagen bringer af store og små opgaver, og det giver en uforudsigelig og dynamisk arbejdsdag. Du har et tæt samarbejde med lederkollegerne i kontoret, og der er plads til dine idéer og nye input. Du kan se frem til at blive teamleder for et velfungerende team – et dygtigt hold, som består af både nyuddannede og erfarne medarbejdere. Det fungerer godt, og vi sætter pris på vores forskelligheder. Og så kan vi lide at have det sjovt sammen, når vi fx holder juleklip, fastelavn, sommerfest med mere”, fortæller Therese Corfixen Elnegaard, som er vores nuværende teamleder, der er på vej på pension.

I Skatteankestyrelsen går vi op i at lære hinandens kernekompetencer at kende og forstå, hvad vores individuelle forskelligheder betyder for vores måder at samarbejde på.

Vidste du…
… at Skatteankestyrelsen er en af landets største juridiske arbejdspladser, der dækker hele spektret af kompleksitet i skatteretten – lige fra ejendomsvurdering til transfer pricing og beskatning af lønmodtagere.

… at Skatteankestyrelsen er en uafhængig klagemyndighed. Det betyder, at når en borger eller virksomhed har fået en afgørelse fra fx Skattestyrelsen, som de ikke er enige i, så kan de klage til os. Det kan handle om hvilken skat eller moms, de skal betale. Vores vigtigste opgave er at hjælpe borgere og virksomheder med at få den korrekte afgørelse i deres sag inden for en rimelig sagsbehandlingstid. Hver dag går vi på arbejde for at sikre retssikkerhed, og det, synes vi, giver vores arbejde mening.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Upload din ansøgning, dit CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 17. november 2023 kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Christina Rytved på telefon 3376 0862.

Vi læser ansøgninger løbende og afholder som udgangspunkt 1. samtaler den 22. november 2023 og 2. samtaler den 28. november 2023. Vi bruger personligheds- og adfærdstest og eventuelt logisk test som dialogværktøj på 2. samtaler.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Startdato og arbejdssted
Startdato er 1. februar 2024.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er som udgangspunkt på adressen Thomas B Thriges Gade 44-48, 5000 Odense C. Skatteankestyrelsen ligger helt centralt i Odense få minutters gang fra stationen.

Læs mere om ansættelse i styrelsen på www.skatteankestyrelsen.dk/job-og-karriere/.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C
  • Fredag den 17. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. maj 2024 6
21. maj 2024 7
20. maj 2024 8
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5