Leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense S

Det Private Børnehus Troldhøj søger en ny leder pr. 1. september 2022. Vi er en privat integreret daginstitution, som er beliggende i naturskønne omgivelser på grænsen mellem Odense S og Odense M. Vores institution er nyopført pr. 1. januar 2019, og vi har således rigtig gode rammer for det pædagogiske arbejde både ude og inde.

Vi er et børnehus for 20 vuggestuebørn og 53 børnehavebørn og har 15 dedikerede personaler med en bred faglig, erfaringsmæssig og aldersmæssig baggrund. Vi vægter det nære og tilliden mellem børn og voksne højt og synes, det er vigtigt, at det sker i trygge rammer. Vi har derfor stueopdelt vores børnehave, fordi vi tror på fordybelsen i de mindre grupper. Nå ja, og så har vi byens vel nok bedste madordning og har et særligt fokus på maddannelsen.

Vi søger en leder, som vil være med til at føre vores visioner ud i livet i et hus med masser af humor, tryghed og en høj pædagogisk faglighed.

Om jobbet

Som pædagogisk leder i Troldhøj er du ansvarlig for det daglige pædagogiske arbejde i børnehuset og den løbende kvalitetsudvikling af vores tilbud. Du varetager personaleledelsen, den løbende administration og har ansvaret for udmøntning og implementering af politikker mv. besluttet i bestyrelsen.

I jobbet tillægges det høj værdi, at en del af tiden foregår på stuerne og sammen med børnene.

Lederen understøttes på det administrative og organisatoriske område af Landsorganisationen Danske Daginstitutioner (LDD) hvor vi er medlem. LDD assisterer os i øvrigt med ansættelsen af ny leder. Hos LDD er der mulighed for ledersparring ligesom det er muligt i ledernetværket for de odenseanske private dagtilbud.

Om dig

Du er omdrejningspunktet for institutionens virke, og du skal sikre en rød tråd fra vuggestue til de ældste børnehavebørn.

Vi lægger vægt på, at du

  • vægter tiden på stuerne og på gulvet med børnene højt
  • er lydhør, men beslutsom
  • takler konflikter åbent og konstruktivt
  • har en god situationsfornemmelse
  • ser en styrke og muligheder i vores stueopdeling
  • evner pædagogisk sparring, når personalet efterspørger det
  • kan uddelegere opgaver i tillid
  • er klar til at indgå i et samarbejde med bestyrelsen

Og at du med din baggrund har

  • dokumenteret pædagogisk erfaring, og uddannelse
  • en vis erfaring med personaleledelse på det pædagogiske område
  • erfaring med økonomistyring og evner både at lægge og holde budgetter
  • erfaring med at referere til en bestyrelse og kender snitfladen mellem en leders og en bestyrelses ansvarsområder

Om os

Troldhøjs pædagogiske profil har grundlæggende fokus på det nære, trygge, overskuelige og forudsigelige. Vi har derfor aldersintegrerede stuer med faste gennemgående voksne. Dette supplerer vi bl.a. med en overordnet gennemgående rød tråd i stuernes arbejde og en vægtning af forskellige tiltag på tværs af stuerne særlig i forbindelse med børnenes skift fra en stue til en anden stue.

Med udgangspunkt i et bredt læringsbegreb vægter vi at tilbyde børnene mangfoldige udviklings- og læringsmuligheder, der giver dem en bred og almen dannelse til brug i deres videre liv, herunder at gøre dem skoleparate.

Troldhøj består af 5 stuer. Hule- og Bakketroldene (vores vuggestuegrupper), Engtroldene (vores yngste børnehavebørn), Skovtroldene (vores mellemste børnehavebørn), Havtroldene (vores ældste børnehavebørn).

Vi er i gang med at implementere en ny struktur for stuerne, hvor børnene oplever et fast personale i skiftet mellem børnehavestuerne.

Troldhøj er for alle børn. Vi er private for at fastholde en særlig pædagogisk profil – ikke for at være tilbud for en særlig målgruppe. Vi ønsker mangfoldighed, og bl.a. derfor afspejler vores takster også de øvrige offentlige daginstitutioner i Odense Kommune.

Vores ventelister er fyldt ud, og vi er i en stabil udvikling – også økonomisk.

I Troldhøj har vi vores helt egen "køkkentrold", som har taget en professionsbachelor i Kost og Ernæring. Køkkentrolden sørger for lækker og varieret mad til alle børnene i Troldhøj. Køkkentrolden går meget op i økologi og har "Det Økologiske Spisemærke" i sølv.

Vi arbejder aktivt med begrebet maddannelse. Køkkenet og madproduktionen i børnehuset giver os mulighed for at integrere madforståelse og -dannelse i det daglige pædagogiske arbejde på stuerne.

Vi tilbyder

Du får hos os en attraktiv lederrolle, der er fuld af muligheder og hvor der er kort fra tanke til handling. Vi er som privat børnehus i stand til at handle hurtigt på de gode ideer og små tilpasninger, som gør vores institution endnu bedre.

Du vil møde en konstruktiv bestyrelse, som bakker dig op som leder, og som giver en hånd med, når det er nødvendigt. Vi organiserer os typisk i arbejdsgrupper omkring projekter og større arrangementer i Troldhøj.

Du vil møde et personale, som efterspørger dig i faglige drøftelser om både morgendagens indsats for at styrke lille Lauges udtale og det lange sigte for Troldhøjs udvikling.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. september 2022.

Der vil i forbindelse med ansættelsen blive indhentet børne- og straffeattest.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte næstformand i bestyrelsen Janus Jacobsen på tlf. 29908201. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos LDD Johnny Jørgensen på tlf. 71963499.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

Se mere om børnehuset på vores nye hjemmeside: http://www.detprivatetroldhoj.dk

Hvis det ønskes, kan der arrangeres en rundvisning i Troldhøj efter aftale med konstitueret leder Irene Petersen på tlf. 28576416.

Det praktiske

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2022 kl. 12.00. Der afholdes samtaler den 21. juni og evt. 2. samtale den 28. juni. Send din ansøgning via knappen "Send ansøgning"

Se mere på vores ansøgersite: https://ldd.ofir.com



Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense S.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense S
  • Onsdag den 15. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense V

    Som teamkoordinator har du medansvar for serviceområdet, der inkluderer kiosken og kasselinjerne. Her løser du mange forskellige opgaver på lige fod med resten af teamet.Bliv en del af sammenholdet..
    • Afdelingsleder
    • Odense V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 3
14. maj 2024 3
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 3
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3