Koordinator og projektleder til Ejendomscenter Jammerbugt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Pandrup

Jammerbugt Kommune skal være et attraktivt sted at leve, bo og virke. Vi satser derfor stærkt på bæredygtige og klimatilpassede løsninger, der kan styrke kommunens grønne profil. Ejendomscenter Jammerbugt yder allerede et vigtigt bidrag til denne grønne omstillingsproces, og arbejder samtidig med at understøtte kommunens kerneopgaver.

I denne spændende butik har vi aktuelt brug for en motiveret og dygtig kollega, der kan se opgaverne i det grønne lys og som samtidig får ansvaret for bl.a. kontraktstyringen af den udliciterede rengøring. Har du lyst til at være med til at udvikle Ejendomscenter Jammerbugt, og ønsker du samtidigt at få en koordinerende rolle i et af vores to administrative teams, så er det måske dig, vi søger?

Om jobbet
Som ny kollega kommer du til at arbejde med mange facetter inden for Ejendomscenterets opgaver. Vi sigter grønt, men går ikke på kompromis med, at driften skal være sikker.

Vi tager naturligvis udgangspunkt i dine erfaringer og faglige profil, men kan forestille os, at dine opgaver kan være styring af kontrakter, projektledelse, administrative processer, udbud, afrapporteringer, lejekontrakter, brugsretsaftaler mv.

I forhold til koordinatorrollen, så er opgaven at hjælpe afdelingslederen med at få det ene team at arbejde som team, så der i fællesskab er styr på alle teamets opgaver, herunder opgavefordeling, samarbejde og kommunikation. Du kommer til at stå i spidsen for effektive teammøder og løbende koordinering i hverdagen.

Jammerbugt Kommune har udliciteret rengøringen på ca. 70 decentrale enheder i 2020, og vi søger derfor en kandidat, der har interesse og kvalifikationerne i orden til at løfte ansvaret for rengøringskontrakterne i samarbejde med de eksterne leverandører og i dialog med de enkelte kommunale institutioner.

Dine kompetencer
Vi er på udkig efter dig, der er dialogstærk og god til administrative processer. Du er god til at kommunikere i skrift og tale og kan tackle udfordrende dialoger på en imødekommende og serviceminded facon. Det er vigtigt for dig at arbejde selvstændigt, beslutsomt, systematisk og målrettet. Du er tillige en god holdspiller og trives godt med at arbejde sammen med andre på tværs af faggrænser såvel internt som eksternt. Du er kort sagt i stand til at agere i krydsfeltet mellem mange aktører og interessenter og samtidig få tingene til at ske. Godt humør og humoristisk sans er en stor fordel.

Derudover forestiller vi os, at du har:
  • Du har en relevant videregående uddannelse, evt. en efteruddannelse indenfor projektledelse, Contract Management eller lignende og gerne minimum 3-5 års erfaring efter endt uddannelse
  • Du har interesse for og erfaring med udbud, kontrakt- og økonomistyring samt projektledelse
  • Du har erfaring med eller interesse indenfor rengøring
  • Du har erfaring med eller ønsker at arbejde i en politisk styret organisation. Du har måske erfaring fra en kommune, rådgiverbranchen, leverandører eller lignende
  • Du har gode formidlingsevner - både mundtligt og skriftligt. Du har erfaring med administration og er erfaren bruger af MS Office
  • Du er nøgleperson i forhold til den gode dialog med leverandører og kommunens institutioner
  • Du arbejder selvstændigt, men også har lyst til at indgå i et aktivt team
  • Du har kørekort til personbil


Vi tilbyder dig
  • Et alsidigt og afvekslende job med selvstændigt ansvar og kompetence
  • En arbejdsplads som er præget af kolleger med ambitioner, et højt aktivitetsniveau, humoristisk sans og en uformel omgangstone med respekt for hinanden
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, hvor du selv har stor indflydelse på at tilrettelægge din hverdag
  • Gode muligheder for at være med til at præge udviklingen i afdelingen
  • Et fagligt fællesskab, hvor vi løfter i flok – også når der er fart på
  • Sociale arrangementer, en aktiv personaleforening og en feriefond med mulighed for at leje en feriebolig mv.


Om Ejendomscenter Jammerbugt
Ejendomscenter Jammerbugt er forankret under Teknik og Forsyning i Vækst- og Udviklingsforvaltningen i Jammerbugt Kommune. Ejendomscenteret er ansvarlig for drift og vedligehold af Jammerbugt Kommunes bygninger samt bygherrerådgivning i forbindelse med ny- og ombygning. Ejendomsporteføljen andrager ca. 241.000 m² og indeholder en meget differentieret bygningsmasse. Vi har et højt fagligt niveau, som vi bidrager med i tværfaglige løsninger til gavn for borgerne, turister og kommunens ansatte.

De primære opgaver i Ejendomscenter Jammerbugt er: strategier og udvikling på ejendomsområdet, bygherrerådgivning, drift og vedligehold af kommunale ejendomme, udlejning, energirenovering samt vedligehold af kommunale havne. Derudover er vi ansvarlige for kantinedrift og rengøring.

Vi er 46 ansatte i Ejendomscenteret, 35 ude i driften inkl. 2 områdeledere og 11 i administrationen, hvor vi nu har en ledig koordinator og projektlederstilling.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi ønsker, at du starter senest den 1. maj 2024.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til den gældende overenskomst med den forhandlingsberettigede organisation og principper for lokal løndannelse.

Arbejdsstedet er Administrationsbygningen i Pandrup, Lundbakvej 5, 9490 Pandrup.

Ansøgningsfrist og ansættelsessamtaler
Ansøgning og CV inkl. relevante bilag skal være os i hænde senest den 1. marts 2024. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler tirsdag den 14. marts 2024.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Teknik- og Forsyningschef Peter Risegaard Jakobsen telefon 41 91 27 11 ( [email protected]) eller Afdelingsleder Trine Gram Overby, telefon 41 91 26 81 ([email protected]).

Alle henvendelser behandles fortroligt.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Pandrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Pandrup
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Pandrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Pandrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1