Pædagogisk leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Afdelingen Børn, søger en pædagogisk leder til en stilling i Dagtilbud Nordøst med tiltrædelse den 1.april 2024.

Dagtilbud Nordøst består af syv børnehuse, som ligger i den nordøstlige del af Randers Kommune.

1. februar 2025 åbner vi endnu et børnehus i Dronningborg ved Fremtidens foreningshus, Dronningborg hallen og boldbanerne. Dagtilbuddet strækker sig dermed fra Randers Centralsygehus ud langs Randers Fjord til Børnehusene Solstrålen og Grøftekanten, som de yderste i vores dagtilbud.
Vi søger pædagogisk leder til dagtilbuddet og når kandidaten er fundet, laver vi den endelige placering. Den vakante stilling er dog umiddelbart i Børnehusene Solstrålen og Grøftekanten.

Dagtilbuddet står på et fagligt stærkt grundlag, hvor en god børnedag for alle børn er essentielt, hver dag. Vi vil skabe kvalitet i hverdagsrutiner, lege- og læringsmiljøerne, med viden om at den mest betydningsfulde enkeltfaktor opstår i mulighederne for samspil mellem børn og voksne og børnene imellem og derfor skal vi hele tiden kigge ind i hvordan vi skaber de bedste muligheder for nærværende samspil. Det skal du være med til at facilitere og omsætte i handlinger og praksis, hver dag, for alle børn.

Ligesom man på global plan har en børnekonvention om børns rettigheder, har vi i Dagtilbud Nordøst også lavet vores egne rettigheder for vores børn.

Det betyder, at
  • alle børn har ret til at have gode venner.
  • alle børn har ret til inklusion og fællesskab.
  • alle børn har ret til at blive mødt med glæde, nysgerrighed og tillid.
  • alle børn har ret til at møde anerkendende og nærværende voksne


Vi søger en pædagogisk leder, der
  • Arbejder ud fra en anerkendende og ressourceorienteret tilgang, kan lede forandringsprocesser, være tydelig i faglig ledelse og facilitering af pædagogiske processer, herunder systematisk refleksion og pædagogisk vidensdeling
  • Besidder gode didaktiske evner, og som har viden og erfaring med systematik og evidens inden for det pædagogiske felt.
  • Går forrest for at skabe trivsel, læring, udvikling og dannelse for alle børn inden for dagtilbuddets rammer og overordnede opgaveløsning.
  • Kan skabe kvalitet og udvikling i det pædagogiske arbejde med henblik på at understøtte kultur og miljø, med høj faglighed, trivsel og refleksion.
  • Indgår i og bidrager til arbejdet i ledelsesteamet for dagtilbuddet og det samlede dagtilbudsområde med henblik på at skabe fællesskab om drift og opgaveløsning, også på digitale platforme.
  • Arbejder fokuseret og resultatorienteret for den overordnede ramme, retning og mål i dagtilbuddene, som udmøntes i handling og understøtter udvikling af pædagogisk praksis i en eller flere afdelinger og på tværs i hele dagtilbuddet området
  • Hviler på et stærkt teoretisk og pædagogisk grundlag og er god til at skabe sammenhæng mellem teori og praksis, samt omsætte i handling til glæde og gavn for brugere af dagtilbuddet.
  • Være medskabende i et forpligtende fællesskab og samarbejde med forældre, medarbejdere, dagtilbudsleder, pædagogiske ledere og forvaltning, hvor dialog, ordentlighed, glæde og anerkendelse er bærende.
  • Kan arbejde systematisk og sammenskabende i den tværgående indsats og opgaver der rækker ind i og skaber sammenhæng mellem Børn, skole, familie og sundheds afdelingerne.
  • Du tager fat med udgangspunkt i alle de gode og velfungerende tiltag, vi har i forvejen, og supplerer med nye ideer og visioner. Og du implementerer det hele med mod og følgeskab
  • Enten har, er i gang med, eller som minimum ønsker en teoretisk lederuddannelse.


Vi tilbyder
En fuldtids lederstilling, hvor du kommer til at være forpligtende deltager i et dagtilbud med insisterende fokus på høj kvalitet, inkluderende læringsmiljøer og muligheder for alle børn og en engageret ledergruppe, der kontinuerligt stræber efter dygtighed og muligheder i opgaveløsningen. Det gælder både i dagtilbuddet og også for det samlede dagtilbudsområde i Randers kommune.

I september 2023 startede vi et uddannelsesforløb for alle pædagogiske medarbejdere og ledere med Tea Thyrre med overlæggeren: Tilknytning, selvregulering og samspil – med den professionelles rolle og selvindsigt som omdrejningspunkt. Forløbet er vekselvirkning mellem uddannelsesdage og aktionslæringsforløb så den nye viden, refleksioner og erfaringer bliver implementeret og organisatorisk læring i alle børnehusene. Du skal være en aktiv del her af.

Yderligere oplysninger
Stillingen er med tiltrædelse 1. april 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst, samt reglerne om ny løndannelse.

Alle uanset køn, etnisk baggrund m.v. opfordres til at søge.

Evt. spørgsmål kan rettes til dagtilbudsleder Jane Andersen pr. mail: [email protected]

Frist
Ansøgningen skal være modtaget senest den 28. januar 2024.

1. samtalerunde forventes afholdt 30. januar 2024.
2. samtalerunde den 7. februar 2024.
Alle kandidater der indkaldes til anden samtalerunde, skal være indstillet på at gennemgå en personlighedstest og får en tilbagemelding mellem første og anden samtale. Ligesom der indhentes referencer efter nærmere aftale.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers NØ
  • Søndag den 28. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2