Salgs- og uddannelsesleder for virksomhedskonsulenter hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Randers NØ

Er du en motiverende leder med solid erfaring, som trives i samspil med engagerede og selvstændige medarbejdere, ledelse og kunder? Har du en passion for at skabe meningsfulde uddannelser – både i match mellem elever og lærepladser, attraktive kompetenceudviklingsmuligheder for virksomheder og i uddannelsesforløb? Så er stillingen som salgs- og uddannelsesleder for bl.a. vores virksomhedskonsulenter for erhvervs- og efteruddannelserne måske noget for dig.

Tradium søger en inspirerende leder til vores dygtige virksomhedskonsulenter, som varetager opsøgende opgaver både til erhvervs- og efteruddannelserne hos Tradium. I situationer med behov skal du også fungere som interim uddannelsesleder på et erhvervsuddannelsesområde, ligesom der kan forekomme administrative ad hoc-opgaver på tværs af uddannelser.

I dagligdagen vil du referere til uddannelseschefen og have et nært samarbejde med de andre uddannelsesledere ved Tradiums erhvervsuddannelser, hvor du også bliver del af Tradiums tværgående ledergruppe.

Samspil med brancherne
Du vil blandt anden have betydelig indflydelse på det opsøgende arbejde, hvor Tradium stræber efter at etablere solide match mellem virksomheders lærepladser og vores elever via dine medarbejdere samt tilbyde kompetenceudviklingsforløb for både private og offentlige virksomheder. Teamet af virksomhedskonsulenter består af 11 dedikerede konsulenter samt en administrativ medarbejder. Som salgs- og uddannelsesleder får du ansvaret for at fortsat at opbygge, skabe og fastholde et netværk af virksomheder inden for Tradiums uddannelses- og efteruddannelsesområder, hvor du også selv forventes at varetage opsøgende opgaver som konsulent i et vist omfang.

Dine ansvarsområder som leder:

  • Skabe rammer for virksomhedskonsulenternes samarbejde med uddannelseslederne for de respektive erhvervs- og efteruddannelser med både private virksomheder og offentlige organisationer
  • Støtte interne og eksterne aktiviteter, som sikrer lærepladser til Tradiums elever og berigende efteruddannelser til vores kunder
  • Understøtte professionelle samarbejder og udvikling både i konsulentteamet, på uddannelsesområdet samt højt serviceniveau til virksomheder
  • Være opdateret med viden inden for brancherne og relevant lovgivning
  • Fremme særlige indsatser og praktikfremmende aktiviteter gennem projektmidler, herunder AUB
  • Understøtte et konstruktivt samarbejde med lokale uddannelses- og efteruddannelsesudvalg i samarbejde med uddannelseslederen.
  • Fungere som interim uddannelsesleder efter behov på erhvervsuddannelsesområdet
  • Varetage administrative ad hoc opgaver på tvær af erhvervsuddannelserne

Den fysiske placering af arbejdspladsen er hos Tradium på Blommevej 40 i Randers, men en del af din tid vil også blive tilbragt hos virksomheder og samarbejdspartnere.

Salgs- og uddannelseslederens profil
Vi forventer, at du tager ansvar og arbejder systematisk med sans for udviklingspotentialer indenfor erhvervs- og efteruddannelser. Din positive og imødekommende tilgang gør, at formår du at opbygge tillid og vedligeholde positive relationer til dine medarbejdere og andre interessenter både internt og eksternt. Du trives godt med mange bolde i luften og håndterer en foranderlig hverdag.

Som baggrund har du:

  • Solid ledererfaring med opsøgende arbejde og etablering af gode virksomhedsrelationer
  • Erfaring med erhvervsuddannelsesområdet
  • Kendskab til kompetenceudviklingsbehov hos private virksomheder og offentlige organisationer
  • Evne til at lede og sikre opgaverne kommer i mål
  • Vilje til at bidrage til et åbent og konstruktivt samarbejde på tværs af Tradium

Du har naturligvis gode kommunikative færdigheder, både skriftligt og mundtligt.

I samarbejder opleves du som innovativ og løsningsorienteret og i det hele taget god til at se nye muligheder – både for dine medarbejdere og kunder. Du trives med udvikling og forandringer i samspil med medarbejdere, virksomheder og kolleger.

Det er en forudsætning, at du har kørekort og egen bil til rådighed.

Vi tilbyder dig
En plads på en dynamisk, alsidig og spændende arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Du får mulighed for at være med til at præge fremtidens kloge hænder sammen med dedikerede og samskabende kolleger.

Du vil blive leder af et engageret og målrettet team, hvor hverdagen handler om at støtte og udfordre. Virksomhedskonsulenterne udgør et fantastisk team, hvor udvikling, kommunikation og humor er drivkraften, hvor vi også ser det tværfaglige samarbejde som grundlæggende for en positiv arbejdsdag.

Der er muligheder for god sparring og samarbejde med dels ledere i erhvervsuddannelsessøjlen og dels med støtte i tværgående stabe. Du bliver også del af Tradiums tværgående ledergruppe, hvor der drøftes organisatoriske indsatser og aktiviteter i relation til strategisk fokus på Tradiums pejlemærker.

Der er tale om en fuldtidsstilling, og løn- og ansættelsesforhold følger gældende overenskomst og kvalifikationer jf. cheflønsaftalen.

Din ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte uddannelseschef Lars Bagger på tlf. 41880029. Send din ansøgning med CV og relevante bilag senest 8. februar 2024 via ansøgningslinket.

Vi bestræber os på at holde to runder med ansættelsessamtaler, så vi er klar til at tilbyde ansættelse pr. 1. april 2024. Det vigtigste er dog, at vi sammen er et godt match.

Vi opfordrer naturligvis alle kvalificerede til at søge uanset personlig baggrund – og ser frem til at høre fra dig.

Om Tradium
Erhvervsskolen Tradium er et kraftcenter af forskellige uddannelser ungdoms-, voksen- og efteruddannelser: EUD, EUD10, EUX, HHX og HTX samt AMU og uddannelse for statsautoriseret fodterapeut og meget mere.
Vi uddanner til fremtidens behov med afsæt i en stærk faglighed, skoleudvikling og attraktive uddannelsesmiljøer. Tradium har en vision om at være en international orienteret og stærk partner for erhvervslivet samt en udviklende og attraktiv arbejdsplads med professionelle medarbejdere.
Skolen beskæftiger ca. 410 medarbejdere og underviser mere end 2.600 årselever på seks adresser i Randers og Pederstrup. Se mere om os på Facebook,
www.Tradium.dk, og vores pejlemærker her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Randers NØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Randers NØ
  • Torsdag den 08. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Randers NØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Randers NØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 1