Engageret og fagligt velfunderet leder til Tinsoldaten i Ringsted

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Børnehuset Tinsoldaten er en aldersintegreret daginstitution, der som noget særligt tilbyder pasning om aftenen og om natten. Vi søger en leder, der brænder for pædagogisk kvalitet og nærvær i både børne- og voksenhøjde – er det dig?

Børnehuset Tinsoldaten er en af Ringsted Kommunes store institutioner med 17 fagligt engagerede medarbejdere og 75 børn i alderen 0-6 år. Børnene er inddelt i to vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, og derudover benytter enkelte SFO-børn natordningen.

Institutionen er placeret i Ringsted tæt på by, skov og idrætsanlæg og med skønne faciliteter både inde og ude. Åbningstiden er fra kl. 6.00 mandag morgen til kl. 8.30 lørdag morgen, og det betyder, at det pædagogiske arbejde tilpasses efter, at børnene kommer og går på forskellige tidspunkter af døgnet.

Pædagogikken i Børnehuset Tinsoldaten tager afsæt i LUN (Leg, Udvikling og Nærvær), som udspringer af neuroaffektiv udviklingspsykologi. Vi søger en leder, der med en anerkendende ledelsesstil kan understøtte og videreudvikle den høje pædagogiske kvalitet i Tinsoldaten.

Hvem er du?
Vi ønsker os en leder, som er en fagligt stærk sparringspartner, og som formår både at lede tæt på praksis og at uddele ansvar i et tillidsfuldt samarbejde med medarbejderne. Du har som leder indgående viden om 0-6 årige børns udvikling og læring, og du har erfaring med implementering af den styrkede pædagogiske læreplan i alle dele af den pædagogiske hverdag, herunder organisering, planlægning og evaluering.

Du bliver leder for en fagligt stærk personalegruppe, der vil sætte pris på, at du inspirerer dem, samtidig med at du bringer den enkelte medarbejders kompetencer og viden i spil. Som leder skal du stå i spidsen for refleksion, sparring og udvikling både i det daglige og i mere struktureret form i forbindelse med mødeaktiviteter og pædagogiske udviklingsprocesser.

Du har:
  • en pædagogisk uddannelse og bred erfaring fra arbejde i dagtilbud.
  • erfaring med børn og familier i udsatte positioner og med tværfagligt samarbejde på området.
  • en fordel, hvis du har erfaring med ledelse og gerne en efteruddannelse, fx diplomuddannelse i ledelse.
  • en positiv og anerkendende ledelsesstil, der er med til at fremme arbejdsglæden.
  • gode kommunikative kompetencer, der kommer til udtryk i samarbejdet med forældre, kolleger og medarbejdere.
  • lyst til at gå forrest i arbejdet med evalueringskultur, rutinepædagogik og læring hele dagen som beskrevet i rammerne for den styrkede pædagogiske læreplan.
  • mod på den særlige ledelsesopgave, der følger med, når børn og voksne er til stede i institutionen gennem hele døgnet.
  • flair for at lede pædagogisk udvikling i Børnehuset Tinsoldaten i overensstemmelse med de politiske visioner på dagtilbudsområdet i Ringsted Kommune.


Vi ser også gerne, at du har interesse for og eventuelt viden om neuroaffektiv teori og metode, at du kan løbe med, når der er travlt, og at du er ikke bleg for at være med i den pædagogiske hverdag i institutionen.

Vi tilbyder
Som leder i Børnehuset Tinsoldaten vil du komme til at arbejde tæt sammen med kompetente fagpersoner. Der er en souschef med børnetimer og fast ledelsestid, en uddannet sprogvejleder, tre praktikvejledere og to faglige fyrtårne i institutionen. Vi arbejder især med metoder til at styrke børns følelsesmæssige og sociale kompetencer gennem glædesfyldte samspilsrelationer og nærvær i interaktionen mellem børn og voksne.

Du vil få mulighed for faglig og personlig udvikling, når du sammen med 23 andre ledere og Børnecenter står i spidsen for et velfungerende dagtilbudsområde i Ringsted Kommune. Vi arbejder målrettet og forskningsbaseret med at udvikle højkvalitetsdagtilbud. Derudover bliver du en del af et ledernetværk af 8 andre dagtilbudsledere.

Du kan se mere på Børnehuset Tinsoldatens hjemmeside ved at klikke her.

Vil du høre mere?
Vi holder åbent-hus i Børnehuset Tinsoldaten den 8. november fra kl. 16.00 til ca. 17.00. Her kan interesserede ansøgere få en rundvisning i institutionen og høre mere om jobbet. Adressen er delingen 2, 4100 Ringsted.

Hvis du har spørgsmål til lederstillingen er du velkommen til at ringe til Børnecenterchef Sune Thor Olsen på tlf.: 29999614 eller til souschef i institutionen Stine Maj Jakobsen på tlf.: 57627135.

Vi forventer at holde den første samtale den 24. november 2021 og den anden samtale den 29. november 2021. Ansøgere, der går videre til anden runde, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest.

Der bliver indhentet Børneattest på den person, der tilbydes ansættelse i stillingen. Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Gadstrup

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Snoldelev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles må..
    • Afdelingsleder
    • Gadstrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams on executing some of the biggest CAPE..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4