Serviceleder til rutebaseret handyman-leverance på Fyn og Sydjylland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Jobbeskrivelse:

Ansøgningsfrist: 15. marts 2023

Kan du drive en rutebaseret medarbejdergruppe i en kompleks hverdag? Vil du sikre kundetilfredshed og samtidig bidrage til bæredygtig medarbejdertrivsel? Er du interesseret i at arbejde med ruteplanlægning, men er samtidigt motiveret af nye arbejdsopgaver på daglig basis? Så er du måske vores nye Serviceleder på Fyn og Sydjylland til denne spændende mulighed hos ISS facility services Danmark.

Alsidigt job med fokus på kundeudvikling, kundetilfredshed og optimering af driftsprocesser
ISS søger en dynamisk serviceleder, der brænder for medarbejder trivsel, optimering af eksisterende arbejdsprocesser, er kommunikativt dygtig og besidder en klar og tydelig ledelsesstil. Som serviceleder vil du støtte udviklingen af kundetilfredsheden og optimere vores nuværende processer hos vores rutebaseret handyman forretning i område Fyn og Sydjylland. Hovedformålet er at lede og sikre leverancen til én af ISS’ største kunder. Du skal sikre, at processer og værktøjer er brugbare og tilgængelige for medarbejdere og skal i tæt samarbejde med lederteamet i Danmark udveksle ideer og erfaring. Du vil være ansvarlig for at lede, udvikle og motivere op til 20 rutebaseret handymen samt en teamleder placeret på Fyn og i Sydjylland. Samtidig skal arbejdsmiljø have en interesse, således vi sikrer, at vi altid overholder gældende regler i tæt samarbejde med HSE-partnere.

Serviceminded og struktureret serviceleder
ISS handler om mennesker. Hos ISS har vi fokus på vores medarbejdere – og på at levere de bedste facility management løsninger til vores mange spændende kunder, så de kan fokusere på deres kerneforretning. Din tilgang til kollegaer, kunder og samarbejdspartnere er derfor meget vigtig for os.

Du vil blive en del af et lederteam, der har op til 75 medarbejdere i reference tilsammen, hvorfor det er vigtigt for os at støtte hinanden og være til rådighed for sparring og vidensdeling.

Som Serviceleder har du følgende kompetencer og erfaring:

• Flere års erfaring med personaleledelse
• Fordelagtigt med en håndværksmæssig baggrund
• Du er bekendt med arbejdet og processerne forbundet med arbejdsmiljø
• Du er tydelig i din kommunikation og er en bundsolid administrator
• Ansvarlig for økonomien, heriblandt månedlig rapportering

På et personligt plan er du selvdrevet med et struktureret mindset for at løse opgaver. Du er passioneret, energisk og har et stort fokus på medarbejdertrivsel. Hertil besidder du en reflekterende selvindsigt kombineret med en god portion smittende humør og glæde, som du tager med i dit daglige arbejde.

Vi tilbyder
ISS er en arbejdsplads til at være dig selv – et sted hvor du kan være den du er, blive hvad du vil og være en del af noget større.
Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende stilling, dygtige og ambitiøse kollegaer samt muligheder for en spændende karriere og udvikling. Vores kultur er præget af høj faglighed og en uformel kultur med humor, åbenhed og plads til et godt grin.
Lønpakken indeholder pensionsordning, sygesikring, firmabil, og andre fordele. Derudover får du forskellige personalegoder, såsom rabatordninger, mulighed for at booke feriehuse i Danmark og udlandet, attraktive kontorfaciliteter og et godt socialt netværk.

Ansøgning
Lyder dette som en spændende rolle for dig, så send din ansøgning og CV senest den 15. marts 2023. Vi behandler ansøgningerne løbende og glæder os til at høre fra dig!
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Kundechef, Anne Dorthe Adelsteen på tlf. 26250596 eller mail [email protected].

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Uddannelsesniveau: Erhvervsuddannelse
Arbejdserfaring: 2-3 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Risskov
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1