Kriminalforsorgen søger HR-chef til vores områdekontor i Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Vil du stå i spidsen for kriminalforsorgens HR i Jylland og på Fyn i et område, der omfatter cirka 2.000 medarbejdere? Har du solid ledererfaring og kan sikre stabil drift, faglig udvikling og HR-leverancer af høj kvalitet? Og har du særdeles gode evner for samarbejde, forandringsledelse og kommunikation? Hvis svaret er ja, så har du nu chancen for at søge stillingen som områdechef for HR med tjenestested i områdekontoret i Aarhus.

Dine opgaver

Dine primære opgaver bliver at sikre effektiv drift og at drive udviklingsopgaver på HR-området samt at være en solid ledelseskraft for områdekontorets HR-enhed. Enheden omfatter 20 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde samt 2 enhedsledere. Du vil møde en engageret enhed med stor faglig ekspertise og et godt arbejdsmiljø. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar, gensidig fleksibilitet og med et fokus på medarbejdernes tryghed, trivsel og udvikling. Områdechefen indgår i den samlede områdeledelse og refererer til stabschefen.

Du får ansvaret for sikker og effektiv personaleadministration med flow fra ansættelse til afgang, herunder rekruttering og onboarding, årlige og løbende lønforhandlinger, elevuddannelsen, barsel, fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt disciplinærsager. Desuden bliver du ansvarlig for god forvaltning på HR-området, især:

  • Ledelsessparring med områdets områdedirektør, viceområdedirektør og stabschef, øvrige områdechefer samt institutionscheferne
  • At bidrage aktivt og fornyende ind i områdeledelsen
  • At understøtte og bidrage til sammenhæng på tværs af hele kriminalforsorgen
  • Styring og koordinering af personaleforvaltningen i områdets institutioner
  • Datadrevne koncernfælles indsatser på arbejdsmiljøområdet, herunder i forhold til sygefravær, trivsel og nedbringelse af vold og trusler
  • Kompetenceafdækning og kompetenceindsatser
  • Standardisering og ensartning af praksis og arbejdsgange
  • Implementering af koncernfælles standarder og opfølgning på revisioner
  • Controlling og opfølgning på strategiske indsatser
  • Tillidsbaseret samarbejde med de faglige organisationer

Kriminalforsorgen er i en proces med omlægning af områdestrukturen, hvilket betyder, at Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland og Kriminalforsorgen Syddanmark lægges sammen til ét område primo 2024. Det nye område kommer til at dække hele Jylland og Fyn med et kommende områdekontor placeret i Aarhus. Du vil få en central rolle i forhold til den kommende sammenlægning og den videre udvikling af den nye organisation.

Kvalifikationer

Det forventes, at du har en solid personaleadministrativ og –juridisk indsigt, og at du kan fungere som fagligt fyrtårn på HR-området. Vi håber derudover, at du har stærke forhandlingsevner, er en dygtig kommunikator – såvel mundtligt som skriftligt - og at du har erfaring med driftsstyring.

Som person skal du være robust, tillidsskabende, handlekraftig og stærk i menneskelige relationer. Du skal identifi­cere løsninger, træffe beslutninger, implementere forandringer og følge op. Du arbejder struktureret og med overblik.

Herudover er du stærk i krydsfeltet mellem praksis og embedsmandsrollen og har god politisk, organisatorisk og strategisk forståelse. Du er helhedsorienteret og er en stærk personaleleder, der med gennemslagskraft kan motivere og engagere. Du er vant til at agere på flere niveauer og kan lede både opad, henad og nedad. Endelig er du god til at skabe tillidsfulde relationer mellem forskellige fagligheder og samarbejdspartnere.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være cand.jur., cand.scient.pol. eller lignende. Der vil blive lagt vægt på ledelsesmæssig erfaring, gerne fra en statslig eller anden offentlig virksomhed, og erfaring med større forandringsprojekter i en sådan.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen besættes på overenskomstvilkår i overensstemmelse med rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten med indplacering i løngruppe 1. Hvis du i forvejen er ansat som tjenestemand, vil der være mulighed for, at du kan bevare din tjenestemandsansættelse. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen kan besættes varigt eller på åremål og ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Ved ansættelse som tjenestemand i en varig stilling er ansættelsesområdet Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Tjenestestedet er indtil videre Voldbjergvej 16, 8240 Risskov. Den endelige lokation for det nye områdekontor er endnu ikke fastlagt, men vil blive i Aarhus-området.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom du skal kunne opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til fg. stabschef Lise Terkildsen, tlf. 7255 3369.

Du kan læse mere om kriminalforsorgens organisation og opgaver på www.kriminalforsorgen.dk.

Ansøgningen

Stillingen søges elektronisk via knappen ”Søg stillingen”.

Din ansøgning med cv, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget senest torsdag den 26. oktober 2023.

For allerede udnævnte tjenestemænd skal ansøgningen stiles til Dronningen.

Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 31. oktober 2023.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Om kriminalforsorgen

Kriminalforsorgen fuldbyrder de straffe, som domstolene idømmer. Det gør vi på vegne af samfundet, og vi er de eneste, der løser den opgave.

Vi er sidste led i straffesagskæden og er sammen med politi, anklagemyndighed og domstole en af grundstenene i retsstaten. Uden en stærk kriminalforsorg forsvinder fundamentet for et trygt og sikkert samfund, hvor lovovertrædere stilles til ansvar for deres handlinger.

Derfor sover kriminalforsorgen aldrig. Hver dag, hver aften og hver nat går vi på arbejde i kriminalforsorgen. Det gør vi for at få et samfund med mindre kriminalitet og færre ofre.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Risskov
  • Torsdag den 26. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed? Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktiona..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1