Eftermarkedschef søges til Terminalen Risskov / Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Bring dit gode lederskab i spil og vær med til at sikre videre udvikling af vores eftermarkedsaktiviteter, høj kundetilfredshed og stærkt samarbejde

Ansvar for EftermarkedetHos Terminalen i Aarhus søger vi en Eftermarkedschef til en nyoprettet stilling, hvor du får til ansvar at lede den daglige drift af en organisation med ca. 27 dedikerede medarbejdere på tværs af indskrivning, mekanisk værksted, pladeværksted og reservedelslager. Gennem professionel rådgivning og service vil i sammen sikre høj effektivitet, kvalitet og kundetilfredshed.Som budgetansvarlig for eftermarkedet vil du i tæt samarbejde med vores erfarne værkfører på værkstedet, skadeschef og reservedelschef, stå for at kvalitetssikre de interne processer og det udførte arbejde. Du vil således blive ansvarlig for ikke blot at sikre opnåelsen af de fastsatte budgetmål, men også for at motivere teamet og bidrage til et stærkt samarbejde på tværs af afdelingerne.Med reference til Eftermarkedsdirektør, vil du ligeledes sammen med den lokale Salgschef, være ansvarlig for at drive lokationen og sikre stærkt samarbejde mellem salg og eftermarked.Teknisk stærk med et skarpt overblikDu har forventeligt en teknisk baggrund og kommer fra en lignende stilling i autobranchen, hvor du har været vandt til at arbejde med planlægning og drift af en eftermarkedsafdeling. Alternativt kommer du fra en stilling som værkstedschef og er klar til det næste skridt i din karriere. Personligt besidder du et naturligt ledertalent og formår at samle og motivere et team til at præstere det ypperste for således at sikre høj effektivitet og god kundetilfredshed. Du er en synlig leder, og du forstår at udvikle både forretningen ogDin nye arbejdspladsTerminalen Aarhus er autoriseret forhandler af Hyundai og BYD, samt serviceværksted for Jaguar og Land Rover.Terminalen Aarhus er en del af Nic. Christiansen Gruppen, som er en ledende figur i autobranchen og beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere. Ud over vores stærke position i Danmark, har vi også repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Tyskland.Vores værdier ordentlighed, ambition, sammenhold og passion udleves hver dag og kommer blandt andet til udtryk i nærvær med kunder, kolleger og samarbejdspartnere.Vil du lære endnu mere om vores kollegaer og hvad du kan blive en del af? Følg os på Instagram - NCG People og LinkedInVil du med på holdet?Er du interesseret i stillingen eller har du spørgsmål, så kontakt Eftermarkedsdirektør Ian Bull Theakston på telefon 2646 5773.Vi vurderer indkommende ansøgere løbende, så registrer din ansøgning snarest muligt.Vi glæder os til at høre fra dig!

Terminalen A/SSom medarbejder hos Terminalen A/S bliver du en del af Nic. Christiansen Gruppen, der siden 1967 har samlet på stærke brands og dygtige folk. Drevet af ordentlighed, integritet, sammenhold, passion og ambitioner er vi i dag en af Nordens største koncerner i bilbranchen: Vi arbejder hver dag på at gøre gode ting bedre – og på at levere mobilitetsløsninger, der både flytter mennesker og fremtiden med.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Risskov

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1