Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder Danhire Rødby (Danhire Rødby)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Har du lyst til at stå i spidsen for vores håndværkerbutik på Rødby Havn, hvorfra vi servicerer Femern forbindelsen og øvrige kunder med alt i maskiner, broudstyr, marineudstyr, udstyr til byggepladsen, hydraulikslanger, bolte, beklædning og forbrugsartikler?

STILLINGEN

Du får ansvaret for håndværkerbutikken i Rødby Havn, hvor du servicerer områdets virksomheder og håndværkere med alt, de har behov for indenfor maskiner og udstyr. Vi har meget på lager i Rødby, og ellers trækker vi fra vores lagre og leverandører. Du betjener kunderne, rådgiver og yder optimal kundeservice, hvor vi lægger meget stor vægt på fleksibilitet og løsningsorientering. Udover kunderne i butikken har vi en landsdækkende serviceordning, hvor vi leverer på kundens adresse eller byggeplads. Disse forespørgsler og ordrer håndteres også af dig fra butikken i Rødby. Vi er stærke på udlejning af maskiner og siger sjældent nej, men forsøger at finde en løsning på kundens udfordring. Du forventes også være ideskabende, så du i samarbejde med direktøren kommer med input til salgs- og marketingtiltag, så Danhire er top of mind hos områdets håndværkere.

DIN BAGGRUND
Vi har brug for dig, der ser butikken som din egen og vil drive den med stor omhu og ihærdighed. Du er som udgangspunkt alene i butikken og må derfor sikre en balance mellem at være til rådighed og dit privatliv. Du må dog forvente, at stillingen ikke kan holdes på 37 timer, men det honoreres også.
Det vil være en stor fordel, om du har en faglig baggrund som håndværker eller har nogle års erfaring fra en stilling med salg og udlejning af et lignende sortiment. Kommerciel forståelse, økonomisk sans, et meget stort servicegen og fleksibilitet vægtes højt. Du er selvkørende og initiativrig og sprudler af ideer til at forbedre det eksisterende. Vi lægger vægt på, at butikken fremstår ren og indbydende, hvilket naturligvis også er dit ansvar.

VI TILBYDER
Du får muligheden for at udvikle og vækste butikken med baggrund i din erfaring og gode ideer. Der er meget store vækstmuligheder, idet Femern forbindelsen trækker rigtigt mange virksomheder og medarbejdere til. Har du viljen og evnen, vil der være mulighed for at opnå medejerskab i butikken på sigt. Du vil få en del kollegial sparring og netværk med ansatte i vores søsterselskaber Davai og Djurs Rengøring, der også er tilstede i Rødby.

Organisationen er flad, tonen uformel og vi lægger vægt på, at vores kollegaer tager ansvar. Lønpakken indeholder god fast løn, attraktiv bonus, pensionsordning, firmabil og andre goder. Der vil være mulighed for at få stillet bolig til rådighed.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Al henvendelse vedr. stilingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødby

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Nakskov

    Are you seeking your next exciting career move into the global leader of renewable energy? Do you have experience of HSE? Here within the Quality Department, we are seeking a self motivated profess..
    • Afdelingsleder
    • Nakskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nørre Alslev

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 i Nørre Alslev I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles..
    • Afdelingsleder
    • Nørre Alslev
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Maribo

    Maribo Skole er kendt for at være en skole med stor faglighed, god elevtrivsel, fine elev- og voksenfaciliteter samt et godt kollegialt fællesskab. Vil du gerne være en del af vores fællesskab, så .
    • Afdelingsleder
    • Maribo
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 2