Teamleder til Kofoedsmindes Beskæftigelses- og aktivitetstilbud, Kometen i Rødbyhavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødby

Brænder du for at udvikle en meningsfuld beskæftigelse for Kofoedsmindes beboere? Så se her……

En større omlægning af Kometen, som er Kofoedsmindes tilbud om beskæftigelse og aktiviteter til beboerne er i gang. I den forbindelse oprettes to nye stillinger som teamledere, der skal være med til at lede teamet gennem forandringsprocessen. Dine opgaver vil være inden for to hovedområder:

  1. At varetage planlægning og ledelse af tematiserede aktiviteter, der tilpasses beboernes ønsker og behov
  2. At understøtte og lede arbejdet med den fornødne inddragelse af beboeren, og dokumentation af det arbejde der pågår

Som teamleder på Kometen er du synlig for både beboere og kollegaer. Du kan overskue mange forskellige opgaver samtidig, og alligevel være nærværende og engageret.

Kometen skal være den organisatoriske ramme for at udvikle og drive Kofoedsmindes tilbud til beboerne om aktiviteter uden for afdelingen. Med ”aktiviteter” mener vi beskæftigelse og uddannelses- / kultur- og aktivitetstilbud. Kometen får base på Kofoedsminde, og aktiviteterne kan foregå på faste eller skiftende steder alt efter behov og muligheder. Alt dette er under udvikling.

Kometen er en vigtig del af Kofoedsmindes socialpædagogiske indsats. Den hviler på de værdier og tilgange, vi kalder Fælles Praksis. Læs mere om fælles praksis og om vores værdier her

  • Kometen vil tilbyde beboerne et meningsfuldt og attraktivt sted uden for den afdeling, hvor de bor. At kunne mestre at bruge os ved siden af afdelingen er vigtigere end selve indholdet i de forskellige aktiviteter. Derfor er Kometens afsæt den enkelte beboers behov og muligheder

Kometens arbejdsmåde
Kometen er en nytænkning af Kofoedsminde tilbud. Vi vil være Kofoedsmindes drivkraft for at øge mængden af aktiviteter, som beboerne kan benytte ved siden af hverdagen på afdelingen.

  • Vi tilbyder forskellige aktiviteter, som Kometens egne medarbejdere står for
  • Vi tager initiativ til og støtter aktiviteter, som afdelingerne eller andre på Kofoedsminde får ansvaret for

Driften af Kofoedsminde er et naturligt omdrejningspunkt for mange af vores aktiviteter. Vedligehold og servicering af grønne arealer, bygninger og køretøjer samt genbrugsindsamling. Et andet naturligt omdrejningspunkt er vores kreative og læringsbaserede beskæftigelse, så som skole, musik, male, og med tiden teater og skuespil. Kometen arbejder tema baseret og temaerne ændre sig over tid, og som medarbejder er du ikke tilknyttet et bestemt team.

Læs mere om det kommende Kometen her

Den socialpædagogiske indsats består dels af det, afdelingerne varetager, dels af det Kometen varetager. De to typer af indsatser bygger på Fælles Praksis og skal koordineres mellem afdelingen og Kometen.

Kometen som team
Kometens medarbejdere skal kunne bevæge sig fleksibelt inden for alle de opgaver, som Kometen varetager. Der er tovholdere på de forskellige aktivitetsområder, så kontinuiteten og udviklingen omkring aktiviteten i forhold til beboerne sikres.

Kometens medarbejdere skal både have en pædagogisk kompetence og andre, aktivitetsrettede kompetencer. Medarbejderne skal have lyst til og evner til at arbejde i en struktur, der er forholdsvis flydende, og som altid er i udvikling og tilpasning efter brugernes behov. Det indebærer bl.a. at arbejdstiden så vidt muligt følger brugernes behov, altså også arbejde i aftentimer, i weekender og nogle gange på helligdage eller i ferieperioder.

Din profil
Da vi har brug for to teamledere søger vi én der har kompetencer inden for det kreative og én med kompetencer inden for håndværk, samt drift og vedligehold af maskiner og af grønne arealer. Begge stillinger kræver pædagogiske kompetencer.

Du har solid erfaring både fra sagsbehandling, og fra ledelse af teamarbejde. Du skal evne både arbejdet i marken sammen med teamet, og det administrative i forhold til beboere, samarbejdet med afdelingerne og sagsbehandling. Du har blik for beboernes ressourcer, arbejder anerkendende og er villig til at træde til, når kollegaerne på Kometen har brug for en hjælpende hånd.

Du skal være god til at engagere medarbejderne i tema baserede aktiviteter, og du skal være kreativ og kunne være medspiller i udviklingen og planlægningen af aktiviteter.

Sammen med vores i forvejen dygtige medarbejderstab skal du være med til at styrke vores faglige palette og ståsted, så vi bliver endnu bedre til at skabe det bedst mulige beskæftigelses- og aktivitetstilbud.

Læs funktionsbeskrivelsen ”her”.

Generelt om stillingerne
Stillingerne er faste stillinger på 37 timer pr. uge. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 08 – 16 og fredag kl. 08 – 13, arbejdstiden kan i begrænset omfang omlægges til aften, i weekender eller på helligdage.

Der afholdes samtaler fredag den 23.09.2022.

Har stillingerne fanget din interesse, så send en motiveret ansøgning via nedenstående link. For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Beskæftigelses- og aktivitetschef Hans-Jørgen Føns Jørgensen, OBS ferie uge 33-35 og HR chef Dorte Lystrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødby
  • Søndag den 11. september 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3
4. juni 2024 3
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 3
31. maj 2024 4
30. maj 2024 4
29. maj 2024 4
28. maj 2024 4
27. maj 2024 4
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 2
13. maj 2024 1