Selvledende teams søger leder på [xxxxx], Rødovre.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Det lyder måske skørt. Men hør lige her:

Vi søger en erfaren leder, som synes det er vildt spændende med selvledende teams og frisættelse, som vi kender det fra hjemmeplejen visse steder i Danmark og andre steder i verden.

På Dorthe Mariehjemmet er vi sikre på, at det er vejen frem at skabe selvledende teams i arbejdet med og i omsorgen for beboerne. Teamet skal selv sikre planlægning og styring i hverdagen. Medarbejderne er eksperterne, der kender opgaven, beboerne og dermed svaret bedst. Derfor handler frisættelse og selvledelse om at skabe mening, at finde og dyrke potentialer og kompetencer og ansvarlighed gennem nye måder at arbejde på. Det kræver professionelt mod, tydelige rammer og ikke mindst ledelse.

Vi søger en leder, der kan se sig selv som coach i denne proces og af personalet, så vi sikrer trivsel og medvind.

Du bliver ikke alene.

På Dorthe Mariehjemmet har vi kompetente mellemledere, sygeplejersker og dokumentationsansvarlig assistent, der har medansvar for personale- og fagligledelse. Tilsammen udgør de støtteteamet for de selvledende teams.

Vi er i en proces vi ikke har prøvet før, så du skal være frisk på at trampe nye stier og samtidig holde fast i de rutiner og aftaler, der stadig er gældende og virksomme. Lige nu er vi i gang med pilotproces i to ud af seks teams.

Vi søger en leder, der er tydelig, robust og loyal og som naturligt arbejder coachende og faciliterende, så de selvledende teams sættes fri til at bruge deres sunde fornuft, professionelle dømmekraft og de ressourcer, de har i de situationer, de står i. Vi ønsker, at medarbejderne påtager sig ansvar, så de lykkes med opgaven samtidig med at teamet ser sig selv i et fællesperspektiv med hele huset. Det er planen, at de selvledende teams skal overtage mere og mere ansvar i takt med udviklingen.

Du har erfaring med ledelse og kender hverdagen på et plejehjem med nærvær og værdighed sammen med beboere og deres familier, også når livet slutter.

Der er ca. 60 medarbejdere i plejen i alt. Du får personaleledelsesansvar for personalet i plejen sammen med en sidestillet leder. I skal sammen sikre rammer for medarbejdertrivsel og udvikling med intro, MUS-samtaler og selvsagt sygefravær og svære samtaler, når tingene ikke fungerer efter hensigten.

Du skal have brændende lyst til at være med til at lede Dorthe Mariehjemmet ind i fremtiden med de udfordringer vi kender i vores sektor og dem som vi kan forudse, men du skal også være med til at ruste os, så vi står stærkt over for de udfordringer vi ikke kender.

Løn efter gældende overenskomst i samarbejde med Mariehjemmene. Stillingen er uden øverste arbejdstid og du må forvente at dække en bagvagts telefon hver 3. weekend med et sjældent opkald fra ansvarshavende i huset ved særlige komplekse udfordringer.

Funktionsbeskrivelse kan rekvireres.

Skriv evt. til Anne Munk, forstander [email protected] eller ring 91169725 for interesse. Ansøgninger modtages løbende på [email protected].

Vi ved godt, at det snart er sommerferie og har derfor ikke sat en frist for ansøgningen.

Vi venter gerne på den rette kandidat – måske er det dig?

Dorthe Mariehjemmet er et selvejende plejehjem tilknyttet Fonden Mariehjemmene.

Dorthe Mariehjemmet har driftsaftale med Rødovre Kommune og der er ca. 90 fastansatte, hvoraf hovedparten er pleje og omsorgspersonale og en mindre del er administrativ stab samt medarbejdere i servicefunktioner som køkken, rengøring, ejendom m.v.

Den fælles kerneopgave er at yde omsorg, pleje og nærvær til de 90 mennesker, der bor på Dorthe Mariehjemmet, så de oplever mest mulig livsglæde og værdighed i den sidste del af livet.

Se mere om os og vores værdier på https://dorthe.mariehjem.dk/. Her kan du også finde en lille film om Dorthe Mariehjemmet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødovre
  • Torsdag den 31. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 5
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4