Faglig leder søges til Tornemark Dagskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sandved

Banker dit hjerte for børn og unge med særlige udfordringer?

Tornemark Dagskole søger en faglig leder til 1 august 2022, der i tæt samarbejde med skoleleder, psykolog og behandler samt vores dygtige medarbejdere, har lyst til at give børn og unge med særlige behov succesoplevelser med at gå i skole.

Tornemark Dagskole er en privat behandlingsskole i konstant udvikling både fagligt, pædagogisk og behandlingsmæssigt. Vi er pt. 26 elever i alderen 6-18 år fordelt på 5 klasser. Vi er pt. 21 ansatte fordelt på ledelse, lærere, pædagoger, køkkenpersonale med mere.

Målgruppe
Eleverne på Tornemark Dagskole er børn og unge, med så omfattende indlærings-, trivsels-, kontakt- eller adfærdsproblemer, at de ikke kan inkluderes i den almene skole. Eleverne er kendetegnede ved diagnoser, sociale og følelsesmæssige udfordringer i både skole- og fritidsliv. Fælles for eleverne er, at de har brug for et omfattende særligt tilrettelagt specialpædagogisk undervisningstilbud, relations- og ressourceorienteret anerkendende pædagogik og terapeutisk behandlingsindsats.

Beskrivelse af undervisning og skolegang
På Tornemark Dagskole arbejder vi målrettet hen imod, at eleverne får et så højt fagligt udbytte som muligt under hensyntagen til elevernes faglige, sociale- og personlige kompetencer og udfordringer. Som udgangspunkt har eleverne fuld fagrække, tager de nationale tests, og der arbejdes som udgangspunkt frem mod FP9 og FP10 for alle elever.  Tornemark Dagskole følger folkeskoleloven såvel med henblik på faglighed, dokumentation, testning og understøttende undervisning.

Et overordnet mål for alle elever er tilbagevenden til mindre specialiseret tilbud, hvis muligt.

Der arbejdes i små klasser inddelt efter alder, klassetrin, udviklingstrin og faglige standpunkter. Der er tilknyttet en primærlærer og en primærpædagog på alle klasser, og der holdes ugentlige møder for personalet, hvor blandt andet didaktik, pædagogik og behandlingsfaglig tilgang drøftes. Ligeledes planlægges og evalueres elevernes faglige, personlige og sociale udvikling.   

Beskrivelse af det pædagogiske behandlingsarbejde
Eleverne på Tornemark Dagskole har forskelligartede udfordringer og dermed forskellige behov. Som udgangspunkt tager behandlingsarbejdet afsæt i Kognitiv, Ressourcefokuseret, Anerkendende Pædagogik, hvilket er det overordnede pædagogiske fundament på Tornemark Dagskole. 

På Tornemark Dagskole tager vi, i arbejdet med børnene, udgangspunkt i det der lykkes, hvori  
positiv forstærkning af hensigtsmæssig adfærd, har en central rolle. Det handler derfor om at kunne finde de ressourcer der allerede er til stede, og bygge på eller forandre via dem. 
På Tornemark Dagskole arbejder vi målrettet ud fra individuelle mål, smartmål, der laves i samarbejde med eleven. Der arbejdes differentieret med de enkelte elever for at skabe de bedst mulige rammer for personlig kompetenceudvikling med udgangspunkt i individuelle behov og ressourcer. Det er væsentligt at eleven oplever medindflydelse samt får ansvar og andel i egen udvikling.

Til at understøtte behandlingsarbejdet på Tornemark Dagskole, har vi tilknyttet egen Psykolog og Kognitiv adfærdsterapeut. Disse fagpersoner forestår undervisning af personalet, elevkonferencer, supervisioner og er med til at servicere samarbejdspartnere internt og eksternt.

Hvad håber vi, du kan byde ind med som faglig leder?

  • Du er uddannet folkeskolelærer eller tilsvarende.
  • Du har en uddannelse indenfor ledelse.
  • Du har erfaring fra skoleverdenen/specialskoleregi og har overblik og kompetencer i forhold til de daglige driftsopgaver herunder lovgivning, planlægning, og koordinering, som følger med opgaven som faglig leder.
  • Du kan tage medansvar i de didaktiske udfordringer medarbejderne står i, så vores børn og unge støttes optimalt.
  • Du har erfaring med prøveafholdelse og lovgivning herom.
  • Du kan forberede og gennemføre både anmeldte og uanmeldte tilsyn.
  • Du er robust, fleksibel og tydelig i dit udtryk og kan håndtere børn og unge med svingende dagsform – og til tider udadreagerende adfærd.
  • Du kommunikerer anerkendende og er god til at sparre, supervise og samarbejde.
  • Du holder dig fagligt opdateret i forhold til målgruppen og folkeskolens fag.

Du får dette og meget mere.

  • En alsidig, spændende og udviklende hverdag i et stærkt tværfagligt team bestående af lærere, pædagoger, psykolog og behandler samt øvrigt personale.
  • Medindflydelse på din hverdag, samt løsningen af dine opgaver.
  • En skole der tør forandring, og hvor du har rig mulighed for at byde ind.
  • Teamsamarbejde på både medarbejder- og ledelsesniveau.
  • En skole som karakteriseres ved ressourceorienteret, anerkendende og nysgerrig kultur.
  • Der afholdes løbende sociale arrangementer for medarbejderne, hvor kun fantasien og planlægningsevnerne sætter grænserne for indholdet.

På Tornemark Dagskole er det vigtigt at have indstillingen – at vi løfter i flok.

Skolens åbningstid er 8-15, fredage til 13.45 herudover må der forventes diverse møder. Mødetid ligger pt. imellem 15 og 17 på mandage og onsdage.

Yderligere oplysninger kan læses på www.tornemarkdagskole.dk eller fås ved henvendelse til skoleleder Kim Lyngemark på telefon 20 29 34 86

Ansøgning med relevante bilag, gerne med billede, sendes til Tornemark Dagskole senest d. 17. juni 2022 på vores mail: [email protected]. Samtaler bliver afholdt løbende.

Tornemark Dagskole Hovedgaden 40, 4262 Sandved

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sandved.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sandved
  • Fredag den 17. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Næstved

    Sektionsleder – Ambulance Sjælland, Præhospitalt Center Ambulance Sjælland søger en sektionsleder, der sammen med sin duomakker og et stærkt lederteam har lyst til at udfordre og videreudvikle [xxxxx]
    • Afdelingsleder
    • Næstved
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Store Heddinge

    Store Heddinge Skole søger en afdelingsleder for skolens 2 specialklasserækker og vores inklusions- AKT-team. Vil du være med til at videreføre og skærpe skolens faglige og pædagogiske profil i..
    • Afdelingsleder
    • Store Heddinge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Næstved

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Grønlandsvej i Næstved I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker me..
    • Afdelingsleder
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sandved

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sandved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0