Administrativ Servicekoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Har du en struktureret tilgang til dine opgaver, er god til at holde overblik og rummer et højt servicegen? Hos Silhorko-Eurowater A/S søger vi en Administrativ Servicekoordinator, der vil være med til at sikre effektiv kundebetjening og servicering af vores kunder i Danmark Din rolle

Som vores nye Administrative Servicekoordinator bliver du en del af Serviceafdelingen, hvor du kommer til arbejde sammen med en masse engagerede kollegaer, der brænder for at yde den bedste service for vores kunder.

Hos Silhorko-Eurowater producerer, sælger og servicerer vi bæredygtige vandbehandlingsløsninger, som bruges til drikkevand og industriel anvendelse. Vores kunder omfatter bl.a. fødevare- og hospital- medicinalindustrien, energisektoren og private og offentlige vandværker.

Din dagligdag bliver på vores hovedkontor i Stilling, hvor du, i rollen som Administrativ Servicekoordinater, kommer til at fungere som support til vores kunder og udekørende Serviceteknikere i tæt samarbejde vores Tekniske Servicekoordinatorer. Gennem professionel kundebetjening, indsamling af kundedata og effektiv planlægning og afvikling af serviceopgaver, får du en vigtig rolle i at sikre hurtig og omhyggelig betjening og servicering af vores kunder i Danmark.

Primære opgaver

  • Kundebetjening pr. telefon og mail
  • Planlægning af besøg i samarbejde med kunder og serviceteknikere
  • Registrering af kunder i masterdata systemer
  • Udarbejdelse af serviceaftaler og priskalkulation
  • Koordinering af serviceaftaler
  • Opfølgning på eksisterende serviceaftaletilbud og registrering af nye serviceaftaler
  • Modtagelse og udskrivning af ordrer, samt håndtering af ordre fra kundeportal
  • Håndtering ugentlige reservedelsbestillinger fra serviceteknikerne
  • Håndtering af månedlige forsendelser i forbindelse med servicebesøg

Hvem er du?

Du har erfaring med kundeservice og ordrebehandling fra en stilling som Customer Supporter eller lignende.

Som person er du er god til at holde overblik, prioritere og har en systematisk og struktureret tilgang til dine opgaver. Du er udadvendt med et stort servicegen og formår dermed at være serviceminded overfor både kunder og serviceteknikere. Du er god til at arbejde selvstændigt, men nyder også være en del af et team, hvor I er fælles om at løse forespørgsler og dermed sikre en god kundeoplevelse.

Vi ser også gerne, at du har gode IT-egenskaber og ikke er bange for at lære nye systemer at kende. Har du et godt kendskab til Office-pakken og SAP, som er vores ERP-system, er det en fordel. Men vi sørger selvfølgelig for grundig oplæring i vores systemer og rollen generelt.

Vi tilbyder

Silhorko-Eurowater er en virksomhed under vækst og forandring. Vi blev i 2020 opkøbt af Grundfos, som er pionerer inden for løsninger, der kan afhjælpe verdens vand- og klimaudfordringer. Hos Silhorko-Eurowater har vi fremstillet driftssikre vandbehandlingsanlæg siden 1936, som bygger på et kvalitetsprincip om lang levetid og minimalt behov for vedligeholdelse. Vi beskæftiger i dag mere end 480 medarbejdere fordelt på 23 salgs- og servicekontorer i 14 lande. Vi tilbyder dermed en stilling i en virksomhed med mange års erfaring og teknisk know-how, der brænder for at håndtere aktuelle klimaudfordringer ved at sikre rent vand.

Du vil blive omfattet af sundhedsforsikring og få mulighed for at tage del i vores frokostordning. Derudover har vi en aktiv personaleforening, der skaber sammenhold på tværs af organisationen med flere årlige sociale arrangementer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, hvor lønnen aftales på baggrund af dine kvalifikationer.

Yderligere information

For yderligere spørgsmål omkring stillingen eller Silhorko-Eurowater som arbejdsplads, kontakt gerne Department Manager, Service DK, Anne Norup Kviesgaard på [email protected].

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Send os din ansøgning og CV direkte via vores hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Torsdag den 08. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Skanderborg

    Do you want to build our newly established Strategy & Business Development department and establish a high performing team? Are you eager to use your strategic mindset to support decision-making pr..
    • Afdelingsleder
    • Skanderborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4