Faglig leder til nyoprettet stilling i Skanderborg Fællesskaberne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Brænder du for faglig ledelse? Er du passioneret omkring at styrke den faglige indsats for mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau? Er du tydelig i ord og handling om, hvilken faglig retning der er gældende for arbejdet i organisationen? Og kan du samarbejde på tværs både i Skanderborg Fællesskaberne og Skanderborg Kommune? Hvis dette lyder som dig, er du måske vores nye faglige leder.


Tiltrædelse

1. december 2023 eller snarest derefter.

Timetal
37 timer ugentligt.

Ansættelsesperiode
2-3 år da omorganiseringen i første omgang er en prøvehandling

Kort om stillingen
Grundet en større omorganisering, hvor afdelingen Aktivitet og Hverdagsrehabilitering i Skanderborg Fællesskaberne, fra 1. januar 2024 skal sammenlægges med specialvejledere fra Aktivitet og Træning, socialrådgiverne i Specialrådgivningen-Voksne og de opsøgende medarbejdere 65+ fra Fagsekretariatet Sundhed, Omsorg og Handicap, søger vi en faglig leder til at understøtte den faglige udvikling i samarbejde med den daglige leder for Aktivitet og Hverdagsrehabilitering.

Der er et stort ønske om at videreudvikle det stærke faglige fundament, vi står på og samtidig styrke samarbejdet om den fælles opgave med at levere den rette støtte og indsats for borgerne på det specialiserede område samt forebyggelse.

Din primære opgave bliver at koordinere og lede den faglige retning i afdelingen. Derfor er det vigtigt, at du formår at skabe rammer, har faglige kompetencer og kan opbygge samarbejdsrelationer på tværs, så medarbejdernes faglighed kan bringes i spil i samarbejdet med og omkring borgerne.

Herudover forventes det også, at du samarbejder med og har fagligt understøttende opgaver i hele Skanderborg Fællesskaberne og Fagsekretariatet Sundhed, Omsorg og Handicap.

Din nye rolle
Som faglig leder forventes du at ”gå foran” og være opdateret på ny faglig viden i forhold til vores målgruppe. Du skal være velfunderet i den recovery-orienterede rehabiliteringspraksis, VUM 2.0., Åben Dialog og LA2. Det forventes, at du kan bruge din faglige viden konstruktivt og aktivt understøttende i samspil med øvrig ledelse og medarbejdere.

Vi lægger vægt på, at du
  • Sikkert kan påtage dig fagligt ledelsesansvar
  • Er velfunderet i din faglighed og er fagligt nysgerrig
  • Har stærke kompetencer til at arbejde og lede tværfagligt samarbejde
  • Kan træffe selvstændige beslutninger inden for de aftalte rammer
  • Har en bred socialfaglig og socialpsykiatrisk erfaring
  • Kan have mange bolde i luften og trives med at have en stor berøringsflade
  • Kan omsætte stedets teoretiske ramme til praktiske og bæredygtige tiltag


Som faglig leder skal du sammen med afdelingslederen videreudvikle det stærke faglige fundament, vi står på og sikre, at alle arbejder ud fra dette. Det kræver en dialogbaseret tilgang, hvor du i dagligdagen er tæt på medarbejderne, men samtidig kan sætte tydelig retning og formidle de forventninger, der er til opgaveløsningen.
Hos os er arbejdsmiljø og trivsel et fælles ansvar. Du skal derfor kunne bidrage til en arbejdsplads med høj trivsel og bringe eventuelle opmærksomhedspunkter videre til den daglige leder, der har personaleledelsen i aktivitet og hverdagsrehabilitering.


Din person

Vi lægger særligt vægt på, at du kan inspirere medarbejderne fagligt og udviklingsmæssigt, herunder skabe følgeskab og motivation for faglig udvikling. Derudover er det vigtigt for os, at du har gode samarbejdsevner, at du kan arbejde struktureret og har et godt overblik.

Du skal søge denne stilling, hvis du
  • Har lyst til at stå i spidsen for den faglige udvikling og komme til at lykkes med at videreudvikle den faglighed, vi allerede står på
  • Vil være en del af et ledelsesteam med en afdelingsleder, der insisterer på det forpligtigende arbejdsfællesskab i teamsamarbejdet med fokus på at lykkes i helheden og samspillet med andre – opad, nedad, udad og på tværs af afdelinger
  • Ønsker en dagligdag i tæt samarbejde med fagligt, dygtige og engagerede medarbejdere, der hver dag gør en forskel.


Vi sørger for den bedste start for dig med en grundig introduktion og rig mulighed for sparring.

Vi tilbyder
  • En spændende arbejdsplads i udvikling.
  • Da det er en nyoprettet stilling, får du medindflydelse på stillingens indhold samt på udarbejdelsen af en funktionsbeskrivelse.
  • Mulighed for faglig udvikling.
  • Alsidig arbejdsdag.


Aktivitet og hverdagsrehabilitering
Aktivitet og hverdagsrehabilitering er en afdeling under Skanderborg Fællesskaberne, Sundhed, Omsorg og Handicap. Afdelingen vil pr. 1. janaur 2024 bestå af 30 social- og/eller sundhedsfaglige medarbejdere, 11 socialrådgivere og 2 opsøgende medarbejdere.
I afdelingen yder vi støtte og vejledning til borgere der er visiteret efter SEL § 85 (bostøtte) eller § 103 (beskyttet beskæftigelse), henvist af myndighed eller udfører til SEL § 82 a+ b (midlertidig gruppeforløb eller individuel støtte, eller til borgere som ønsker at benytte vores uvisiterede § 104 tilbud.
De 11 socialrådgiver visiteret til indsatser efter voksen bestemmelserne i Serviceloven til borgere der er tilkendt førtidspension.
De to opsøgende medarbejdere yder støtte til borgere over 65 år der er socialt udsatte og har en ensomhedsproblematik.


Skanderborg Fællesskaberne

Skanderborg Fællesskaberne rummer handicap og socialpsykiatri indsatser fordelt i hele Skanderborg Kommune. Vi prioriterer fællesskabet og tanken om, at man er en del af noget større. Vores organisation er under udvikling og i bevægelse hele tiden. Vi arbejder i store og små fællesskaber, hvor vi støtter det enkelte menneskes udvikling og trivsel. Det hele og betydningsfulde menneske mødes, ses og høres i Skanderborg Fællesskaberne af en stærk faglighed, hvor fokus er på den enkeltes behov, ressourcer, håb og drømme. Fællesskaberne har en samlet ledergruppe på 8, som understøtter opgaverne rundt i hele organisationen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Flere oplysninger
og evt. besøg kan arrangeres ved at rette henvendelse til daglig leder Heidi M. Bak på mobil 24 76 73 45 eller mail [email protected]


Ansøgningsfrist og samtaler

Vi skal have din ansøgning og relevante bilag – CV, eksamensbevis og eventuelle anbefalinger – senest den 11. oktober 2023.
Samtaler afholdes den 16. oktober 2023.

I Skanderborg Kommune ser du flere barnevogne, træer og søer end andre steder i landet. Her er udsigt. Ikke kun til Danmarks smukkeste natur, men også til aktive lokalsamfund, vækstvirksomheder og et foreningsliv i særklasse. Som arbejdsplads er Skanderborg Kommune kendt for flad struktur og højt til akustikloftet. Velkommen til naturligt overskud.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Onsdag den 11. oktober 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5