Vejdirektoratet søger områdechef til Areal og Geodata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skanderborg

Drives du af at skabe resultater gennem andre og finde frem til de gode løsninger? Vil du stå i spidsen for et område med mange forskellige fagligheder? Så er du måske vores nye områdechef til Areal og Geodata.

Hos Vejdirektoratet arbejder vi hver dag for at skabe sammenhæng for de mange trafikanter, der benytter de danske statsveje. Vi gør vores bedste for både at højne sikkerheden, gøre trafikken grønnere og sikre, at Vejdirektoratet fortsat lever op til vores målsætning om bedre vej for pengene.

Dine ansvarsområder:

Som områdechef for Areal og Geodata får du det overordnede ansvar for de landinspektørfaglige aktiviteter såsom arealerhvervelse, landmåling, kortlægning, ledningsrettigheder, geodata og derudover GIS, BIM, køb og salg af fast ejendom. Du får også et ansvar for at fortsætte den tværgående udvikling af en effektiv sammenhæng i digitale geodata fra planlægning til anlæg og drift.

I disse år fylder biodiversitet, erstatningsnatur, afledning af vand, den grønne omstilling og klimaforandringerne en del, og du vil som områdechef være med til at løfte og styrke afvejningen af de forskellige interesser og koordinere imellem de forskellige afdelinger og divisioner i Vejdirektoratet.

I Vejdirektoratet skaber vi de bedste løsninger, når vi samarbejder åbent og professionelt med borgere, interessenter og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi bl.a. arbejder med at have et tæt og relevant samarbejde på tværs af organisationen, med interessenter og myndigheder - og altid at være en ordentlig og professionel samarbejdspartner for vores leverandører. Som områdechef skal du kunne understøtte dette arbejde.

Areal og Geodata består af tre afdelinger, og som Vejdirektoratets nye områdechef kan du koordinere og udvikle det samlede område og sikre videndeling, kompetenceudvikling, samarbejde og samspil med Drift- og Teknikdivisionen samt resten af Vejdirektoratet.

Afdelingslederne for henholdsvis Arealerhvervelse mindre anlæg, Arealerhvervelse større anlæg og Geodata refererer direkte til dig, og du har det overordnede ansvar for områdets ca. 90 medarbejdere. Vejdirektoratet er en distanceorganisation med arbejdspladser og aktiviteter fordelt i det meste af landet – dog arbejder de fleste af medarbejderne i området fra vores kontor i Skanderborg. Det gælder også vores Drift- og Teknikdirektør, Michael Kirkfeldt, som du refererer til.

Din profil:

Som leder i Vejdirektoratet skal du være drevet af at udvikle og skabe resultater gennem andre. Du har en akademisk teknisk funderet uddannelse, gerne som landinspektør, ingeniør eller lign.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • har en høj faglighed, og sætter pris på at arbejde i en organisation med et uhøjtideligt miljø, hvor vi ser muligheder frem for begrænsninger, og hvor der er tradition for uddelegering af ansvar og kompetence
  • er en dygtig kommunikator, og du er i stand til at samarbejde både internt og eksternt i forhold til vores samarbejdspartnere
  • som chef er i stand til at skabe gode rammevilkår for dit område, og at du har fokus på at sikre leverencerne til de mange projekter til aftalt økonomi og tid, samtidig med at områdets medarbejdere oplever arbejdsglæde og høj trivsel
  • har solide og positive resultater fra ledelsesfunktioner i tilsvarende stillinger i enten privat eller offentlig virksomhed.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med ledelse af ledere, og hvis du tidligere har arbejdet i en projektorganisation.

Om os:

Vejdirektoratet har ansvaret for at planlægge, anlægge og drive statsvejnettet, som består af motorveje, hovedlandeveje og mange af landets broer – i alt cirka 3.800 km vej.

Drift- og Teknikdivisionen omfatter fem områder (Drift og Vedligeholdelse, Entreprisestyring og Myndighed, Projekt og Vejteknik, Areal og Geodata samt Befæstelser, Bygværker og Målinger) og beskæftiger i alt ca. 460 medarbejdere.

Opgaverne er mange, og forventningerne er store. De kommende år skal Drift- og Teknikdivisionen fortsat indfri målsætningerne i forhold til at levere projekterne til aftalt økonomi, tid og kvalitet ved at anvende en professionel, omkostningseffektiv og transparent styring.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:

Løn og ansættelsesvilkår sker efter Rammeaftale for kontraktansættelse af chefer i staten i løngruppe 1 (svarende til lønramme 37). Ansættelse sker på åremålsvilkår (som udgangspunkt en 6-årig åremålsansættelse med mulighed for forlængelse). Der er hertil tilknyttet resultatløn til stillingen. Afhængig af kvalifikationer og erfaring er der mulighed for at forhandle tillæg.

Tiltrædelsesdatoen er den 1. april 2024.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet i området Areal og Geodata på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg, men der kan forventes en del rejseaktivitet til vores andre tjenestesteder.

Læs mere:

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Drifts– og Teknikdirektør Michael Kirkfeldt på telefon 7244 2561 eller e-mail [email protected].

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest den 21. januar 2024. Vi forventer at afholde første samtale i ansættelsesudvalget den 30. januar 2024 og eventuel anden samtale den 7. februar 2024.

Ved besættelsen af stillingen medvirker et ansættelsesudvalget med repræsentanter fra ledelse og medarbejdere, og der anvendes eventuelt tests i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv og andre relevante dokumenter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Skanderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Skanderborg
  • Søndag den 21. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Skanderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Skanderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 7
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5