Rekrutteringsfirma

Head of Purchase til AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sønderborg

Head of Purchase til AGRAMKOW Fluid Systems A/S i Sønderborg


Er du klar på nye udfordringer inden for indkøb og personaleledelse? Kan du lide at gå forrest med fokus på at skabe tillid, motivation og resultater i samspil med et dedikeret og professionelt team? Og vil du gerne være en del af en verdensledende virksomhed med en familiær medarbejderkultur, som værner om sine medarbejdere, og som ligger godt placeret i en aktiv erhvervs- og kulturby i det smukke Sønderjylland?


Dette tilbydes du

Som Head of Purchase bliver du ansvarlig for den overordnede ledelse af fire dygtige medarbejdere i vores indkøbsafdeling. Til at understøtte AGRAMKOW Fluid Systems positive udvikling, bliver din rolle at drive og styrke indkøbsafdelingen bl.a. ved at udvikle og implementere strategier samt gennem udvikling af standardiseringer, procesoptimeringer i forsyningskæden fra råvareindkøb, disponering til lager.

Dette indebærer udvikling og optimering af vareindkøb og disponering, strukturering af stamdata på tværs af koncernen, forhandlinger med strategiske leverandører, indkøbs- og lagerstyring, nedbringelse af lagerbinding i koncernen og leveringssikkerhed.

Med reference til COO, bliver du en naturlig del af vores dynamiske mellemledergruppe, og sammen har vi fokus på synlig ledelse, motivation og medarbejderinvolvering. Vi samarbejder bredt og er i tæt dialog med de øvrige afdelinger i organisationen, hvorfor du bliver en synlig og vigtig rolle i hele organisationen.

Dine ansvarsområder

  • Ledelse og overordnet ansvar for indkøbsafdelingen
  • Udvikling og implementering af indkøbsstrategi
  • Procesoptimeringer i forsyningskæden
  • Optimering og udvikling af vareindkøb og disponering
  • Pris- og leverandørforhandling
  • Indkøbsrelaterede processer
  • Samarbejde om kvalitetsforbedringer af værdistrømme i hele AGRAMKOW
  • Samarbejde med teknologi vedrørende nye produkter og standardisering på tværs af produktporteføljen.
  • Reklamationsbehandling- og håndtering af interne afvigelser, herunder arbejde med korrigerende handlinger og løbende forbedringstiltag i tæt samarbejde med resten af teamet i operation
  • Sikring af rette vare på lager i de rette mængder
  • Materialeplanlægning i tæt samarbejde med produktionen


Vi ønsker os

Der er flere indgangsvinkler til stillingen. Du kan være uddannet ingeniør inden for eksempelvis el, elektronik eller mekanik med en strategisk indkøbserfaring, eller du kan komme med en mere kommerciel eller finansiel baggrund, begge hvor du har opbygget en solid værktøjskasse inden for strategisk indkøb af tekniske komponenter, flow- og procesoptimering i relation til indkøb, disponering og lager med gode resultater samt et godt kendskab til ERP-systemer– gerne fra en international produktionsvirksomhed.

Vi foretrækker, at du motiveres af at arbejde selvstændigt og målrettet, og at du har et personligt drive, der skinner igennem, så du er i stand til, på en tillidsvækkende måde, at få dit team med dig. Du er stærk i forhandlingssituationer, en god kommunikator og arbejder analytisk og struktureret med fokus på resultatskabelse. Med de mange berøringsflader der er i huset, er det vigtigt at du besidder stærke samarbejdsevner.

Tøv ikke med at søge

Career varetager processen for AGRAMKOW Fluid Systems A/S, og har stillingen vakt din interesse, modtager vi meget gerne en motiveret ansøgning og CV fra dig, og vi ser frem til at læse dit materiale.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Vibeke Winberg på tlf. +45 73 325 756.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sønderborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sønderborg
  • Onsdag den 12. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sønderborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sønderborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. maj 2024 5
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 6
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 1