Funktionschef til ledelsesbetjening og politisk forberedelse i Det Nære Sundhedsvæsen, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Brænder du for at være med til at transformere sundhedsvæsenet og bidrage til den nationale dagsorden om at levere borgernære sundhedsydelser?

Trives du i et politisk dynamisk miljø, hvor du står i spidsen for en professionel og målrettet betjening af ledelse og politikere?

Har du interesse for personaleledelse, kan du sikre følgeskab og robuste administrative processer og er du både udviklings- og driftsorienteret, så er stillingen muligvis noget for dig?

Region Sjællands strategi handler blandt andet om at få sundhedsvæsenet tæt på borgerne og gøre det nemt tilgængeligt. Visionen er at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte, blandt andet med behandling i eget hjem ved hjælp af digitale løsninger og mobile funktioner. Det Nære Sundhedsvæsen spiller en afgørende rolle i denne strategi og understøtter udviklingen af en bæredygtig primærsektor, hvor kapaciteten i sundhedsvæsenet bruges mest hensigtsmæssigt til gavn for den enkelte borger.

Det Nære Sundhedsvæsen har ansvaret for samarbejde og udviklingsaktiviteter mellem sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Virksomheden er en væsentlig aktør i etablering og drift af nærklinikker, et eHospital, regionens lægevagt, sæsonvaccination, den regionale tandpleje m.v.

De nævnte aktiviteter kræver høj grad af politisk og ledelsesmæssig betjening, samt en kompetent pressedækning, hvilket varetages af et team af ambitiøse, erfarne og højtuddannede konsulenter.

Teamets opgave er at understøtte administrative og politiske processer gennem udarbejdelse af mødegrundlag til diverse politiske udvalg og via forberedelse og opfølgning på møder i den regionale organisation. Teamet koordinerer de mange løbende bestillinger fra regionens koncernledelse og kommunikation (eks. høringer fra Danske Regioner, ministerbesøg, oplæg i nationale fora m.v.). Derudover er der en omfattende tværsektoriel betjening rettet mod kommunerne ifm. sundhedsaftalen og ifm. sundhedssamarbejdsudvalg

Funktionschefen indgår i den samlede ledergruppe i Det Nære Sundhedsvæsen og refererer til enhedschefen for praksisfunktioner.

Der venter dig mange spændende opgaver


  • Ansvar for driften af ledelses- og udvalgsbetjening, herunder personaleledelse af dedikerede og kompetente medarbejdere, som du er faglig sparringspartner for
  • Sikre rettidig kvalitet af leverancer ved koordinering, prioritering, kompetenceudvikling, porteføljestyring og proaktiv ledelse
  • Lede strategiske udviklingstiltag, som aktuelt omhandler rollen som programejer for en bæredygtig primærsektor
  • Sikre understøtning og sparring af øvrige funktionsområder
  • Repræsentant for Det Nære Sundhedsvæsen udadtil i regionen og til øvrige myndigheder og samarbejdspartnere
  • Opgaveporteføljen kan ændres løbende og vil udvikle sig i takt med de politiske og administrative behov

Vores forventninger til dig


  • Du har en kandidatuddannelse, gerne cand.scient.adm, cand.scient.pol eller cand.polit, og kan dokumentere relevant ledelsesuddannelse på diplom- eller masterniveau
  • Du er innovativ, udviklings- og forretningsorienteret med økonomisk forståelse og trives i et miljø med kort vej fra idé til handling
  • Du har erfaring med ledelse i en politisk styret organisation og en rammesættende og troværdig ledelsesstil
  • Du kan eksekvere på beslutninger og følge op, så resultater nås. Således afdækker du problemstillinger, identificerer mulige løsningsudfald og tester disse
  • Du har politisk tæft og kan navigere i forhold til politiske ønsker og omsætte disse til handling
  • Du har stærke samarbejdsevner på tværs af organisationen såvel som med eksterne samarbejdspartnere
  • Du evner at etablere følgeskab, loyalitet og skabe tillid gennem dialog. Det vil sige, at du er lyttende, involverende og imødekommende for nye idéer
  • Du kan lede ift. samarbejdsstrukturer i en offentlig virksomhed og er ambassadør for god forvaltningspraksis. Du har solide kompetencer indenfor sagsfremstillinger, beslutningsoplæg og præsentationer til politiske fora og direktion
  • Du er stærk i skriftlig formidling og kan vinkle dine produkter i forhold til rette kontekst
  • Du har et tværgående fokus og en vilje til at bidrage til opgaveløsning på tværs af hele organisationen
  • Du prioriterer personaleledelse, herunder nærhedsledelse, som forudsætning for at sikre styring af kapaciteten, kvaliteten og de daglige leverancer. I din ledelse vægter du trivsel, udvikling af kulturen og arbejdsmiljøet, hvor fagligt engagement og viljen til at løfte i flok er bærende elementer
  • Du kan se dig selv i Det Nære Sundhedsvæsens ledelsesværdier; Ansvarlighed, ordentlighed, tillid og faglighed i relationerne til dine kolleger og øvrige samarbejdspartnere, og er ydmyg og reflekterende ift. personlig ledelsesudvikling

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2024

Ansættelsen finder sted i Det Nære Sundhedsvæsen, og det primære arbejdssted er Regionshuset Sorø. Der kan være aktivitet på andre matrikler.

Der er gode parkeringsforhold, kantineordning, frugtordning og regelmæssig togdrift til og fra København og Fyn.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Vil du gøre karriere hos os


Send os din ansøgning og relevante beviser senest d. 9. februar 2024.

Vi forventer, at første samtalerunde afvikles d. 16. februar 2024.

Anden samtalerunde forventes afviklet den 23. februar 2024

Kontakt os gerne


Har du lyst til at høre mere om stillingen, så kontakt enhedschef for praksisfunktioner, Tina Haar, på mail [email protected], hvorefter du vil blive ringet op.

Om Det Nære Sundhedsvæsen


Det Nære Sundhedsvæsen varetager de sundhedsopgaver som ligger før og efter sygehusdelen.

Vi har som ambition at skabe større sammenhæng for borgerne i et sundhedsvæsen, hvor ydelserne rykker tættere på borgerne og i stigende grad ud i eget hjem.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager til nytænkning og forbedringer til gavn for borgerne.

Det Nære Sundhedsvæsen har aktiviteter på flere matrikler, blandt andet i Regionshuset i Sorø, og Næstved.

Mere viden om Det Nære Sundhedsvæsen


Du kan læse mere om strategien 2022 - 2025 Region Sjælland - For borgerne, Sundhedsaftalen 2024-2027 og Budgetaftale 2024, som danner grundlaget for vores vision.

Derudover kan du også se mere her:

  • Det Nære Sundhedsvæsens hjemmeside
  • Organisationsdiagram


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sorø
  • Fredag den 09. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Manager of AIT Project Management at Novo Nordisk EngineeringDo you possess Manager experience for Automation and IT (AIT) Project Managers, and are you up for the challenge in building our fas..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2