Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder til Tools afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Vi har i SDC stor succes med at være en full-service leverandør af IT-services for en lang række pengeinstitutter i Norden. Vi har potentialet og engagementet til at hæve barren yderligere, så for den rette kandidat med det rette fokus på Forretningsforståelse, Vindermentalitet og Professionalisme er nedenstående stilling ledig.

Til vores område Operation and Infrastructure Services søger vi en afdelingsleder til en nyoprettet Tools afdeling. Formålet med afdelingen er at sikre et større fokus på de strategiske værktøjer som vi anvender i SDC. Vi vil sikre at værktøjerne understøtter vores processer optimalt og at vi får automatiseret forretningsprocesser i videst muligt omfang. Vores værktøjer har en høj grad af integration til vores kunder og leverandører. Vi har stor fokus på bruger tilfredsheden både hos SDC’s medarbejdere og hos vores kunder.

Afdelingen består af medarbejdere, der udvikler og vedligeholder vores vigtigste fælles værktøjer til understøttelse af vores udviklingsarbejde og dialog med vores kunder.
Afdelingen har medarbejdere i Polen og Danmark.

Bliv en del af et stærkt fagligt miljø hos SDC
Du bliver en del af området, Operation and Infrastructure Services, hvor du kommer til at arbejde med mangeartede opgaver. Du vil træde ind i et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværfagligt fokus samt et højt fagligt niveau, og da SDC har et stort potentiale til ’mere’, ønsker vi, du vil hjælpe os videre i vores udvikling og standardisering i et agilt perspektiv. Vi ønsker at udvikle området, så det matcher til vores kunders forventninger og krav, samt sikre at der sker en løbende forbedring af vores processer og metoder.

Om dig
Som afdelingsleder fungerer du som rollemodel for vores værdier og strategier. Du bliver ansvarlig for forretningsstrategien inden for dit område på linje med den overordnede SDC-strategi og sikre, at der er sat en klar retning for dine medarbejdere. Du er med til at skabe en kundeorienteret organisation ved at sikre konstant fokus på kundernes behov.

Du sætter høje standarder for din afdelings ydelser og har en struktureret tilgang til opfølgning på de aftalte mål. Du ved præcis hvad der motiverer dine medarbejdere, som i din afdeling består af dygtige medarbejdere i Danmark og Polen, og har særlig fokus på ”One-team” mentalitet.

Vi forventer, at du som kommende leder af Tools afdelingen har en synlig, åben og motiverende ledelsesstil. Du kombinerer dit lederskab og din personlige integritet med din interesse og forståelse for sammenhængen mellem IT og forretning. Du går gerne forrest og viser en klar retning for dine medarbejdere, og sammen udvikler I processer og løsninger, der skaber resultater og værdi for vores kunder

Din profil
  • Relevant ledelseserfaring og under alle omstændigheder lyst til ledelse
  • Godt kendskab til ServiceNow
  • Kendskab til og interesse for udvikling af systemer
  • Hjemmevant i ITIL-processerne og gerne certificeret
  • God til kommunikation og forståelse brugervenlighed i systemer
  • Erfaring med deltagelse i og ledelse af projekter
  • Høj grad af ansvarsbevidsthed og evne til at strukturere
  • Evne til at drive forandringer
  • Vindermentalitet

Fokus for afdelingen vil være:
  • At etablere fundamentet for den nye afdeling og modne og videreudvikle teams i Polen og Danmark
  • Etablere en stærk struktur omkring vores værktøjer og strategien fremadrettet, der understøtter de forretningsmæssige krav.
  • Sikre et godt samarbejde med de andre udviklingsområder i SDC
  • Videreudvikle forretningsstrategien for brugen af værktøjer i SDC
  • Etablere roadmaps for videre udvikling og vedligehold af vores eksisterende værktøjer.
  • Gennemføre strategiske nøgleprojekter i afdelingen
  • Sætte høje standarder for kvalitetssikring af løsningerne, der leveres af afdelingen

Alt dette og meget mere, kommer til at ske i tæt samarbejde med Direktør for Operation and Infrastructure Services, Marianne Nielsen samt dine lederkollegaer.

Why SDC
Beside the obviously of being a part of a team of true dedicated professionals with a shared goal of truly enabling and embracing Modern workplace services in the most value adding way for our customers. We value diversity to be a strength that contributes to our shared success. And when working with us, you get great and flexible working conditions, including flex time, pension scheme and health and dental insurance, and it does not stop here. In addition to the 5 weeks of holiday you get a 6-holiday week, 5 extra days off, increased holiday allowance etc.

Contact and application
In this recruitment process we are assisted by European Search Company. For additional information about the position please contact Brian Ranvits on +45 2048 0548.

Please note that applications are handled on an ongoing basis. So, please send your application and CV as soon as possible using the application button on this page.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 23.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 384
9. maj 2024 380
8. maj 2024 374
7. maj 2024 369
6. maj 2024 337
5. maj 2024 335
4. maj 2024 334
3. maj 2024 332
2. maj 2024 330
1. maj 2024 332
30. april 2024 329
29. april 2024 327
28. april 2024 331
27. april 2024 338
26. april 2024 337
25. april 2024 341
24. april 2024 358
23. april 2024 354
22. april 2024 364
21. april 2024 365
20. april 2024 368
19. april 2024 364
18. april 2024 365
17. april 2024 358
16. april 2024 355
15. april 2024 356
14. april 2024 364
13. april 2024 369
12. april 2024 363
11. april 2024 348
10. april 2024 349