Markedschef – Norge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Markedschef - Norge



Krüger Veolia



Markant nøgleposition i purposedrevet vækst-virksomhed


Ansvaret for at styrke vores klients fremtidige markedsposition i Norge er dit! Vil du have det?

Med base fra Krüger´s hovedsæde i København bliver du overordnet ansvarlig for salget i Norge.

Salgsarbejdet foregår i et tæt samarbejde mellem Krüger i Danmark og den lokale norske forretningsenhed – Krüger Kaldnes AS, hvor du er kontaktfladen og limen mellem de to afdelinger. Ansvaret for målopfyldelsen ligger alene hos dig som Markedschef – dette indebærer også at have det fulde overblik over samtlige norske aktiviteter og sikre dialog med Krügers øvrige afdelinger der har leads eller projekter i Norge.

Der skal sælges specialiserede teknologiske løsninger til: vand- og spildevandsrensning. Du er involveret i hele processen fra indledende salg til kontraktindgåelse, og er således tæt involveret også i de kontraktuelle forhold og tilbudsgivning. Målet er at styrke Krüger´s markedsposition og udvide produktporteføljen af store EP (Engineering Procurement) projekter, hvor Krüger har rollen som hoved- eller underentreprenør. Kunderne er primært kommunale kunder samt industri-virksomheder i hele Norge, og specielt overfor de kommunale kunder er det vigtigt at Krüger kommer til at deltage i de såkaldte ”samspils-entrepriser”.

Der vil være udbredt rejseaktivitet forbundet med stillingen – rejsedagene bliver i sagens natur primært med Norge som mål – både til Sandefjord, hvor Krüger Kaldnes ligger, og også til diverse kundemøder rundt om i Norge. Regn med ca. 50 dage det første år.

Du ved noget om vand i almindelighed og spildevand i særdeleshed!


Det er afgørende for succés i dette job at du har et indgående branchekendskab til spildevandsområdet og de teknologier der ligger bag. Du har formentlig også en ingeniørmæssig uddannelse.

Du har et kommercielt gén som du gerne vil have kommer endnu mere til udtryk ved at gå efter denne opslåede stilling hos Krüger og din udprægede forretningsforståelse kommer allerede til udtryk i den rolle du besidder i dag.

Har din hidtidige karriere givet dig erfaring fra og med det norske marked er det en fordel. Du forstår og taler måske endda norsk!

Som person er du nysgerrig og udadvendt. Du arbejder fokuseret og struktureret på din vej frem til den målopfyldelse der driver dig. Dine samarbejdsevner er stærke – du er likeable – og du kommunikerer klart og entydigt, gerne med en humoristisk bundklang, men ingen er i tvivl om hvad du mener!

Du refererer til Afdelingschefen for Global Engineering.

Hvad kan vi tilbyde?


Vi kan tilbyde dig et job i Danmarks stærkeste vandteam, der blandt deres kunder er kendt for et meget højt fagligt niveau. Som en del af Global Engineering har du 27 kolleger du direkte kan hente hjælp hos, og i den store skala har du hele Veolia koncernens team af specialister du kan henvende dig til. Så selvom det er et selvstændigt job du får, så er du på ingen måde ”on your own”.

Det er en selvfølge hos Krüger at møde hinanden med tillid og stor frihed til at sætte sit personlige præg på løsningerne i en virksomhed, hvor trivsel og arbejdsglæde er en helt naturlig del af hverdagen.

Du får gode muligheder for personlig og karrieremæssig udvikling i et miljø, hvor videndeling, inddragelse og samarbejde er nøgleordene for virksomhedens succes. Du får rigtig meget selvstændighed og ansvar i en stilling i et dynamisk, velfungerende og uformelt miljø i en international virksomhed.

Interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Consultant Magnus Wedel på +45 70 20 12 75. Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Hvem er Krüger-Veolia?


I Krüger bliver du en del af Danmarks førende virksomhed på vandområdet. Med brug af de nyeste teknologier arbejder vi med alle typer af opgaver og projekter som både rådgiver, entreprenør og leverandør. Du får derfor mulighed for at arbejde på både store og mindre, men absolut de mest spændende projekter i Danmark.

Da vi er en del af den globale miljøkoncern Veolia, kommer du også til at have dialog med vores udenlandske kolleger og evt. få mulighed for at deltage i internationale projekter. Det giver dig også masser af muligheder for at forfølge en international karriere, hvis du på et senere tidspunkt får lyst til det.

Fællesnævneren for alt vores arbejde er fokus på bæredygtighed og at bidrage positivt til FN’s Verdensmål, som vi med stolthed kan sige, at Krüger er certificeret i.

Din trivsel er vigtig for os, og vi gør en aktiv indsats for, at du er glad for at komme på arbejde. Kulturen er præget af selvstændighed, åbenhed og respekt. Vidensdeling og faglig sparring for at opnå det bedste resultat er en naturlig del af hverdagen.

Vi er ca. 400 medarbejdere i Krüger Danmark fordelt på kontorer i Søborg, Aarhus, Aalborg, Glostrup og Roskilde.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: København og omegn
Reference: 2306.146
Virksomhed: Krüger Veolia


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    <p>Vi søger en afdelingsleder til vores kompetencecenter for projektledelse, hvor projektlederne driver store og komplekse projekter, herunder hospitaler, større kontor- eller boligbyggerier,.
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 335
4. maj 2024 334
3. maj 2024 332
2. maj 2024 330
1. maj 2024 332
30. april 2024 329
29. april 2024 327
28. april 2024 331
27. april 2024 338
26. april 2024 337
25. april 2024 341
24. april 2024 358
23. april 2024 354
22. april 2024 364
21. april 2024 365
20. april 2024 368
19. april 2024 364
18. april 2024 365
17. april 2024 358
16. april 2024 355
15. april 2024 356
14. april 2024 364
13. april 2024 369
12. april 2024 363
11. april 2024 348
10. april 2024 349
9. april 2024 347
8. april 2024 344
7. april 2024 356
6. april 2024 364
5. april 2024 365