Rekrutteringsfirma

Kontorchef til medlemsservice i Retur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Er du interesseret i bæredygtighed og miljø? Er du god til struktur, kundeservice og ledelse?
Så bliv en del af Danmarks førende kollektive ordning for elektrisk- og elektroniske produkter samt batterier og emballageaffald, og brug din administrative ekspertise i kampen for den grønne omstilling.

Om Retur
Vi er et effektivt og erfarent sekretariat i vækst. Vi brænder for at servicere vores medlemmer og for at være med til at sikre et godt og bæredygtigt miljø.

Vores mere end +1000 medlemsvirksomheder producenter og importører af elektrisk udstyr og batterier, og inden længe også emballage- samt textilbrugere, er centrale i Returs virke. På deres vegne søger vi pt. for indsamling og genanvendelse af mellem 80% - 95% af elektronikaffaldet og udtjente batterier fra danske husholdninger. Og fra medio 2024 udvide med det kommende producentansvar på emballageområdet.

Vi har en meget bred samarbejdsflade, der, udover vores medlemsvirksomheder bl.a. tæller kommuner, myndigheder, brancheforeninger, europæiske netværk og affaldsoperatører.

Om jobbet
Med base på vores kontor i Taastrup, og med reference til vores direktør, skal du arbejde selvstændigt med at lede vores fælles medlemssekretariatet der pt. består af 5 medarbejdere og som varetager administration, kundeservice og formidling på tværs af Returs 4 producentansvarsområder.

Medlemsservice er opdelt i tre segmentområder, hvor du skal varetage ledelsen af både de segment- og opgaveansvarlige personer, samt selv varetage ansvaret for medlemssegmentet

Som teamleder vil du bl.a. varetage opgaver som:
  • Lede, organisere og kvalitetssikre arbejdet i medlemsservice, der udfører en bred vifte af administrative Backoffice opgaver inden for vores medlemskontakt. Såsom formidling af regler og retningslinjer, registrering af nye medlemmer, indsamling og opgørelser af genanvendelsesmængder, besvarelse af spørgsmål fra medlemmer, samarbejdspartnere m.fl., analyser og IT-udvikling og meget mere.
  • Selv indgå i de daglige opgaver med egne faglige ansvarsområder hvor du vil skaber og formidler indsigtsforståelse omkring elektronik-, batteri-, og emballageaffald til vores medlemmer.
  • Være ansvarlig for at sekretariatet er opdateret i den nye viden, der løbende kommer i en branche under stor udvikling, og være med til at strukturere og videreformidle denne til vores medlemmer. Blandt vores medlemmer er flere store kendte danske og udenlandske brands, hvorfor der vil forekomme opgaver, hvor kommunikationen er engelsk.
  • Gennem din strukturerede tilgang, din proaktive adfærd og dine stærke administrative kompetencer tilsikrer, at vi i Retur afsøger den nødvendige viden. Herunder viden om regulatoriske forhold, som er essentielle for vores medlemmer at være opdaterede på samt at kunne navigere under.
  • Deltagelse som både koordinerede og styrende ifm. Opdatering og udvidelser af vores it-systemer, der dagligt understøtter vores arbejdsgange i samarbejde med vores eksterne it partnere.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en faglig relevant baggrund som advokatsekretær, personlig assistent, direktionssekretær eller tilsvarende og gerne kombineret med erfaring som leder eller teamleder.
Måske har du erfaring fra en lignende administrativ Backoffice rolle, hvor du har været vant til at tilsikre, at dine interessenter hele tiden har været opdateret på nødvendige områder, og hvor du har varetaget den administrative funktioner, der har fået hverdagen til at fungere for alle. Derudover finder du interesse i at arbejde med bæredygtighed og data.

Du vil være i tæt dialog med vores medlemmer, hvorfor du trives med en ekstern kontaktflade. Du har et naturligt smilende og imødekommende DNA samt et udpræget servicegen.

Vi ser desuden gerne, at du:
  • har solid erfaring fra en lignende administrativ stilling som leder eller fra en Backoffice funktion, og du kan påtage dig en rolle som det ledelsesmæssige og administrative anker punkt overfor vores medlemmer
  • er systematisk og struktureret med blik for sammenhænge og helhed samt besidder veludviklede analytiske evner.
  • du er vant til at anvende forskellige it systemer og programmer og deltager gerne i dialogen omkring forbedringstiltag og opdateringer i samarbejde med eksterne leverandører.
  • er en dygtig formidler og trives med ekstern kontakt. Du skal kunne formidle komplicerede ting på en let og forståelig måde – både via mail og når medlemmerne ringer til dig
  • kan arbejde selvstændigt og opsøge nye viden: Du ved, hvornår du skal involvere kollegaer
  • trives i et dagligt arbejdsmiljø, hvor der både er tid til fordybelse, men også er rum til at have det sjovt, og hvor det påskønnes, at du selv praktiserer vidensdeling og sparring med dine kolleger
  • Er en dygtig leder, en god kollega som skaber et varmt, engageret og hjælpsomt arbejdsklima.


Ansøgning
I denne ansættelsesproces bliver vi assisteret af European Search Company. Hvis du har spørgsmål, kan du derfor kontakte Brian Ranvits på, +45 2048 0548 eller via [email protected]

Vi vil løbende indkalde kandidater til samtaler, og vi opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge snarest muligt. Ansøgning, CV og eventuelle relevante bilag fremsendes elektronisk via nedenstående ansøgningsknap eller på mail til [email protected]

Om Retur
Retur er Danmarks største kollektivordning, som repræsenterer mange forskellige brancher og virksomhedstyper. Vi håndterer producentansvaret for elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE) samt batterier på vegne af vores mere end 950 medlemmer. Og fra 1. januar 2025 håndteres Elretur også producentansvaret for emballage.

Retur - elretur er stiftet i 2005 og er en nonprofitorganisation og sørger med andre ord for en ansvarlig og omkostningseffektiv indsamling og håndtering af ca. 80% af det elektronik- og batteriaffald, der afleveres på landets genbrugspladser. Du har sikkert set vores containere på din lokale genbrugsplads.

Du kan læse mere om Elretur på www.elretur.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 414
18. maj 2024 417
17. maj 2024 421
16. maj 2024 414
15. maj 2024 417
14. maj 2024 398
13. maj 2024 376
12. maj 2024 388
11. maj 2024 386
10. maj 2024 384
9. maj 2024 380
8. maj 2024 374
7. maj 2024 369
6. maj 2024 337
5. maj 2024 335
4. maj 2024 334
3. maj 2024 332
2. maj 2024 330
1. maj 2024 332
30. april 2024 329
29. april 2024 327
28. april 2024 331
27. april 2024 338
26. april 2024 337
25. april 2024 341
24. april 2024 358
23. april 2024 354
22. april 2024 364
21. april 2024 365
20. april 2024 368
19. april 2024 364