Faglig leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Er du optaget af børns læring, udvikling og trivsel? Har du ambitioner om at være med til at understøtte og udvikle skoleområdet i Struer Kommune Motiveres du af at skabe sammenhæng mellem politik og praksis - og har du lyst til at bruge din erfaring til at varetage den faglige ledelse af skoleområdet?

Om jobbet
Center for Skole og Dagtilbud leverer faglig understøttelse og sparring af høj kvalitet til dagtilbud, skoler og fritidstilbud. Vi bidrager også til faglige udviklingsprojekter, og vi udfører ledelsesmæssig og politisk betjening inden for de pædagogiske fagområder.

Du får ansvaret for den faglige ledelse af folkeskoleområdet i Struer og indgår i tæt samarbejde med afdelingslederen for dagtilbudsområdet samt leder af PPR med henblik på at skabe tværgående samarbejde i hele 0-18 års området.

Opgaverne i en lille kommune er mangeartede og spænder fra strategiske og ledelsesmæssige opgaver til politiske betjening, tilsyn og administrative opgaver. Det vil således være din opgave at navigere i både udvikling og drift.

Vi vil noget med skoleudvikling i Struer Kommune og stillingen er interessant for dig, der vil være med til at sætte en faglig dagsorden.

Den faglige ledelse forudsætter dels, at du kan give kvalificerende faglig sparring og dels, at du leder med situationsfornemmelse og med evne til at læse det politiske landskab.

Center for skole og dagtilbud samarbejder indadtil tæt med de øvrige velfærdsområder udadtil med skolerne og dagtilbud. Derfor er det vigtigt, at du - med blik for børnene og de unges læring, udvikling og trivsel - arbejder for at skabe sammenhæng både lodret og vandret i organisationen.

Du indgår i et ledelsesteam med en Centerchef, en afdelingsleder, en økonomikonsulent og en sekretær, hvor vi hver har vores faglige ansvarsområder. I tæt samarbejde arbejder vi for at binde stærke fagligheder sammen i en rød tråd med et 0-18-årsperspektiv for øje.

Om dig

Du tænker strategisk. Du kan lede processer med retning og fremdrift. Du ser og skaber sammenhænge, og du kan navigere mellem forskellige niveauer og mange interessenter i en politisk ledet organisation.

Du har stærke relationelle- og kommunikative kompetencer. Du er tydelig samtidig med, at du er lyttende og stoler på andres professionelle dømmekraft. Du vedligeholder og videreudvikler gode og anerkendende samarbejdsrelationer både internt og eksternt. Du er en stærk kommunikator både mundtligt og skriftligt.

Du er imødekommende. Du har hjertet på rette sted og er i besiddelse af en god portion humor og kan balancere det uformelle med det seriøse og saglige.

Du har faglig integritet og personlig ballast. Du kan jonglere med mange bolde og i et miljø med tætte deadlines og mange interesser.

Krav til stillingen
Du har indgående kendskab til skoleområdet og erfaring fra en politisk ledet organisation.
Du har kendskab til specialundervisningsområdet og gerne erfaring med procesledelse. Det vil være en fordel med interesse for økonomi.
Din specifikke uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt for os, at du kan bedrive faglig ledelse.

Løn og ansættelse
Der er tale om en fuldtidsstilling med løn i henhold til gældende overenskomst.
Stillingen ønskes besat d. 1. august 2022 eller snarest muligt derefter

Ansøgning
Ansøgningsfristen er d. 21. juni 2022
Samtaler forventes afholdt d. 27. juni 2022

Hvis du vil vide mere
Har ovennævnte vakt din interesse, er du meget velkommen til at kontakte Centerchef Jeannette Enevoldsen på telefon 20646485

Hvem er vi?
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne.
Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarene alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Struer
  • Tirsdag den 21. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0