Bureauleder til nyoprettet Feriepartner bureau ved Struer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

Feriepartner er landets største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer og har været i solid vækst de sidste mange år. Markedet har aldrig været større for vores kerneforretning, som er udlejning af sommerhuse i smukke naturomgivelser langs kyster og fjorde i Danmark. Vi er en meget sæsonpræget arbejdsplads, hvor der om sommeren er travlt med drift, og alle hjælper med at servicere gæster og ad hoc-opgaver. I vinterhalvåret er der fokus på at lukke regnskaber, udviklingsopgaver og forberedelse af næste sæson. Her får du mulighed for at lede og vækste et bureau til næste niveau. Bliv en del af rejsen og vær med til at sætte dagsordenen for fremtidens sommerhusudlejning.

Stillingen udspringer af en vækststrategi i kæden, hvor der udvides og investeres i nye bureauer rundt om i Danmark. Overalt i landet er målet, at vi udlever vores helt særlige definition af det at være lokale, hvorfor vi vil være til stede, tilgængelige og tæt på også de ca. 200 privatejede ferieboliger, som Feriepartner Limfjorden formidler udlejning på rundt omkring Limfjorden. De medarbejdere, som i dag beskæftiger sig med servicering af områdets gæster og husejere, sidder i dag hos Feriepartner Thy i Nr. Vorupør. Du skal derfor være med til at bygge det nye bureau op fra første åbningsdag. Du vil være budgetansvarlig og refererer til den administrerende direktør. Bureaulederen har ansvar for personaleledelse og den daglige drift. Samtidig er Bureaulederen ansvarlig for, at porteføljen af udlejningsemner holdes intakt og fortsat udbygges med sommerhuse af høj kvalitet. Bureaulederens væsentligste opgave er at gå forrest, når budget og målsætninger skal indfries.

Du leder i overensstemmelse med vores værdier og sikrer høj medarbejdertrivsel. Din mission er at sikre Danmarks bedste oplevelse til gæster og husejere gennem lokal tilstedeværelse og evnen til at imødekomme individuelle behov. Du er selv del af den daglige drift og går forrest ift. at servicere gæster og husejere. Du sørger for, at kundetilfredsheden er i top og i overensstemmelse med vores kodeks for god kundeservice. I den forbindelse varetager du rekruttering, oplæring og fastholdelse af rengøringspersonale, hvilket er en meget krævende opgave og en afgørende del af forretningen. Det forventes, at du professionelt repræsenterer Feriepartner, og at du er det lokale bureaus ansigt udadtil. Du deltager i relevante møder i kæden og bidrager til et konstruktivt samarbejde med kædekontoret og de øvrige bureauer.

Vi leder efter kandidater med partnerpotentiale. Partnermodellen omhandler ikke ejerandele af virksomheden, men at der indføres en resultatbaseret, årlig bonus ud fra forhåndsdefinerede succeskriterier. Det implementeres ca. 1-2 år efter ansættelse.

For at blive en succes i jobbet

  • Du har minimum 3 års erfaring inden for både kundeservice og ledelse.
  • Du mestrer konflikthåndtering og forhandlingsteknik.
  • Du har en solid forretningsforståelse og er kommerciel stærk.
  • Du har en nysgerrig, lyttende og ærlig tilgang til salg og skaber langvarige relationer.
  • Du er resultatorienteret og har en udpræget konkurrencementalitet.
  • Du har kørekort og bil til rådighed. Kørsel afregnes efter statens takster.
  • Du forstår og taler tysk på ”turist-niveau”, eller har viljen og forudsætningen for at lære det.
  • Du er god til og motiveres af at møde mange forskellige mennesker.
  • Du trives med selvstændighed, travlhed og en alsidig hverdag. Du har en struktureret tilgang til opgaver og er god til at planlægge samt styre din tid.
  • Du har en løsningsorienteret tilgang og kan sætte dig igennem på en fornuftig måde.
  • Du er engageret i dit arbejde og ambitiøs omkring bureauets resultater.

Hvad du får hos os

Markedet er stort og har lovende fremtidsudsigter. Vi har et stærkt økonomisk fundament og har været i positiv udvikling de sidste mange år. Et high end produkt - og derfor har du gode forudsætninger for at give kunderne en fantastisk oplevelse. Som del af en større kæde står vi stærkere, hvilket giver den enkelte bedre IT-systemer, værktøjer, markedsføring, vidensdeling samt adgang til +30 års brancheerfaring og know how. Vi tror på, at frihed under ansvar får det bedste frem i mennesker og arbejder efter et princip om, at alle har både ret og pligt til at træffe beslutninger til gavn for vores virksomhed. Derfor er der rig mulighed for at sætte dit præg på virksomheden samt egen hverdag. Faglige udfordringer og variation i opgaverne er der også rigeligt af, og vi har en flad organisationsstruktur med korte beslutningsveje. Vores tilgang til opgaver er positiv, hvilket skaber energi og begejstring. Vi er ærlige og holder, hvad vi lover, og det er afgørende for os at være i øjenhøjde med vores omgivelser; uanset om vi kommunikerer med hinanden, kunder eller samarbejdspartnere. I forlængelse af en stærk virksomhedskultur og ordnede arbejdsforhold, er vi kendetegnet af et velfungerende arbejdsmiljø og høj medarbejderanciennitet. Løn er tilsvarende kvalifikationer med pension og sundhedsforsikring.

Opgaver

  • Du har det daglige ansvar for drift af bureauet og ledelse af medarbejdere.
  • Du sikrer optimal sammensætning af medarbejdere på bureauet. Ansættelse af timelønnet personale samt ungarbejdere sker på eget initiativ. Ansættelse af fastansatte medarbejdere i tæt samarbejde med den administrerende direktør og HR Manager.
  • Sikre professionel introduktion af nye medarbejdere; herunder udarbejde en introduktionsplan med gennemgang af procedurer for reklamationsbehandling og introduktion til IT-systemer. Sikre at medarbejderne har den nødvendige information til at udføre deres arbejde effektivt.
  • Understøtte løbende medarbejderudvikling, så de er gearet til både nutidens og fremtidens kompetencekrav gennem interne og eksterne uddannelsesaktiviteter samt løbende træning og sparring.
  • Medvirke til at udarbejde en årlig handlingsplan ud fra den overordnede strategiplan og de fastlagte mål for markedsandele i området.
  • Relationsopbygge og udøve professionel rådgivning af eksisterende samt nye husejere. Servicere husejere inkl. opfølgning på aktivitet og tilfredshed.
  • Årlig evaluering af markedsdækningen i lokalområdet og af den eksisterende husportefølje.
  • Deltage i lokale netværksgrupper og være synlig i forhold til potentielle nye udlejere.
  • Markedsføre således, at Feriepartner får den bedste synlighed, og at potentielle husejere spørger Feriepartner, når udlejning overvejes.
  • Forhandle og indgå skriftlige formidlingsaftaler med udlejere, hvor de selv og deres hus lever op til Feriepartners krav. Genforhandle formidlingsaftaler med eksisterende udlejere ifm. forlængelse til efterfølgende kontraktår.
  • Kontrol af konkurrenceparametre, kvalitet, priser, omsætning/indtjening og forhold til ejere.

Om Feriepartner Danmark

Vi er en frivillig kæde af selvstændige erhvervsdrivende, som med lokale kontorer på flere end 30 lokationer over hele Danmark hver dag arbejder for at give vores sommerhusgæster og –ejere en bedre oplevelse. Du finder os over hele landet – langs Jyllands vestkyst, ved Østersøen og på øerne. Vores huse er placeret i de bedste ferieområder i Danmark – ved de mest attraktive strande, tæt på de største seværdigheder og midt i den skønne, danske natur.

Feriepartner Danmark-kæden er en del af EDC-gruppen a/s. Kædekontoret ligger på Frederiksberg i København, og kæden har eget salgskontor i Hamborg, Tyskland.

Sådan ansøger du

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV senest d. 5. april 2023. 1. samtalerække er onsdag d. 12. april. 2. samtalerække er torsdag d. 13. april.

Har vi fanget din interesse? Så klik på ”søg stillingen” eller kontakt os for yderligere spørgsmål til stillingen eller processen:

HR Manager, Karin Thomsen

Tlf. 29281119

Mail: [email protected]

Vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Struer
  • Onsdag den 05. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0