Teamleder for Team Dagpenge og Virksomhedsservice

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Er du som leder optaget af, hvem vi er her for? Og drives af arbejdet med trivsel, samarbejde og stærke løsninger til glæde for borgere, virksomheder og medarbejdere? Så er det nu, du skal slå til!

Vi søger en engageret og resultatorienteret teamleder til at lede vores 16 dynamiske medarbejdere i Team Dagpenge og Virksomhedsservice. Og når vi skriver dynamiske, ja så mener vi det faktisk, for her er fart over feltet! Som teamleder vil du spille en central rolle i at agere playmaker og sikre effektiv drift i et omskifteligt fagligt miljø. Vi leder efter en kandidat, der er et fagligt fyrtårn og samtidig har en stærk resultatorientering og derfor forstår, at navigere efter de udsving der er på arbejdsmarkedet.

Ansvarsområder:

  • Virksomhedsservice: Vores mål er, at vi fortsat er en attraktiv rekrutteringspartner for virksomhederne – vi hjælper med at skaffe den arbejdskraft, de har behov for. I Virksomhedsservice er rekruttering og match derfor nøgleopgaver. Det gode match mellem kandidat og virksomhed er altid vores mål, uanset om der er tale om ordinære job, fleksjob, løntilskud, voksenlærlinge, isbryderordning eller andet til borgere med særlige behov. Virksomhedsservice er virksomhedernes direkte indgang til jobcentret og vores gode samarbejde med virksomhederne værner vi meget om!
  • Dagpenge: Teamets hovedopgave er at hjælpe ledige borgere i varig beskæftigelse. Dette sker i tæt samarbejde med den enkelte borger, a-kasser, virksomheder og virksomhedskonsulenter. Vi lægger stor vægt på, at borger tager ansvar og er aktive i deres jobsøgning. Vi sætter alle muligheder og relevante redskaber i spil og du har derfor stor indsigt i behov og muligheder for opkvalificering. På dette område prioriterer vi et særligt tæt samarbejde med a-kasser og Sygedagpengeteamet. Vores tilgang til borgerne er, at vi møder dem med, hvad de har behov for, respekt og ordentlighed for at skabe udvikling i samarbejdet med fokus på den jobrettede indsats.

Du er således ansvarlig personaleleder og skal skabe resultater gennem dit team af dygtige medarbejdere med meget forskellig baggrund. De er ret selvkørende, men du skal fastholde et stærkt fokus på kerneopgaven, høj faglighed og et professionelt effektivt samarbejde internt i teamet -og med de andre teams som vi samarbejder tæt med. I Jobcenter Haderslev vil vi skabe gode resultater i forhold til borgere og virksomheder. Det gør vi blandt andet ved, at vi i den daglige ledelse sætter tydelige mål og retning samt følger op med feedback. Vi tror på datadrevet ledelse, men vi bedriver ledelse tæt på medarbejderne og du kender derfor din drift; også i dybden. Vi har fokus på at opbygge relationer på tværs af organisationen, engagere medarbejdere og involvere MED-organisationen, så vi skaber ejerskab og fælles forståelse.

Konkrete opgaver, som har høj prioritet:

  • Fastholde og udvikle de gode resultater for både Virksomhedsservice og Dagpenge.
  • Sammen med afdelingslederen – udvikling af en strategi for Virksomhedsservice anno 2023. Vi får gode evalueringer på vores erhvervsservice men vi er altid på jagt efter bedre resultater.
  • Tæt samarbejde med a-kasserne - bl.a. ift. deres kommende overtagelse af de dagpengelediges første 3 måneders ledighedsperiode.
  • Skabe øget sammenhæng i den virksomhedsrettede indsats på tværs af hele arbejdsmarkedsområdet.
  • Fokus på trivsel og godt samarbejde i teamet.

Hvem er du?

  • Du har sans og næse for, hvad der sker i erhvervslivet og hvad der er værdifuldt for dem i vores samarbejde – og det er det, du leder på! Som teamleder for Virksomhedsservice har du en naturlig bred og vigtig samarbejdsflade til jobcentrets øvrige teams. Du forstår nemlig vigtigheden i, sammen med dine teamlederkollegaer, at skabe viden om, og faglighed ind i virksomhedsarbejdet -og det bidrager du ind i.
  • Du sætter fokus på den sammenhængende og helhedsorienterede indsats, at servicere erhvervslivet og den enkelte virksomhed.
  • Du er tydelig i din kommunikation og samtidig beslutningsdygtig og har øje for den enkelte medarbejders kompetencer og bruger dem aktivt i opgaveløsningen.
  • Du formår at oversætte strategi til praksis, så der skabes mening i trufne beslutninger.

Faglige kompetencer

  • Erfaring med personale- og driftsledelse i en politisk styret organisation. Hvis du ikke allerede er leder, har du måske erfaring som faglig koordinator samt en idé om, hvad ledelse kræver.
  • Erfaring med at anvende fx 6-ugers selvvalgt, uddannelsesløft, revalidering, løntilskud og positivlister. Du er helt dus med at give faglig feedback til medarbejderne om jobrettede samtaler, CV, MinPlan, Jobnet, joblog mv.
  • Kendskab til og erfaring med virksomhedssamarbejde.

Hvem er vi?
Vi tilbyder en udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, der bekender sig til værdibaseret ledelse. Hos os prioriterer vi faglig sparring – også på ledelsesniveau. Derfor mødes vi i fast frekvens og drøfter både drift, faglighed og ledelse. Vi har en velfungerende arbejdsplads, hvor vi sætter barren højt og har det godt med hinanden. Relationel kapacitet er noget vi er optaget af.

Dette, og meget andet, kan du læse mere om i vores ledelsesgrundlag.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, der skal inkludere dit CV og en motiveret ansøgning, hvor du beskriver din relevante erfaring og hvorfor du er den rette kandidat til stillingen.

Løn- og ansættelsesvilkår
37 timer, fast stilling.

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Haderslev Kommune og relevant, faglig organisation. Lønnen er fastsat efter principperne om ny løn.

Tiltrædelse ønskes senest 1. oktober 2023.

Vil du vide mere?
Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om stillingen, så kontakt os endelig; Jobcenterchef Susanne Nyland på telefon 20 52 11 64, mail: [email protected]

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 6. august 2023.

1. samtale forventes gennemført den 16. august 2023. 2. samtale inkl. personprofiltest og case forventes gennemført den 24. august 2023.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 110
13. maj 2024 106
12. maj 2024 107
11. maj 2024 108
10. maj 2024 111
9. maj 2024 113
8. maj 2024 114
7. maj 2024 112
6. maj 2024 108
5. maj 2024 109
4. maj 2024 111
3. maj 2024 108
2. maj 2024 109
1. maj 2024 102
30. april 2024 99
29. april 2024 97
28. april 2024 94
27. april 2024 94
26. april 2024 93
25. april 2024 93
24. april 2024 102
23. april 2024 105
22. april 2024 110
21. april 2024 108
20. april 2024 107
19. april 2024 111
18. april 2024 110
17. april 2024 107
16. april 2024 108
15. april 2024 112
14. april 2024 117