Faglig leder søges til Vibeskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ullerslev

Vibeskolen er en dynamisk og inkluderende skole, der er dedikeret til at skabe et læringsmiljø, hvor hver enkelt trives og udvikler sig. Vi søger en leder til vores skole og ledelsesteam, som er inspirerende og engageret og som vil være med til at forme vores skole, og arbejde på at inklusion, pædagogiske kompetencer og didaktik er i centrum.

Vi vil gerne skabe den bedst mulige skolegang og SFO for vores elever og børn, vi har derfor, lige nu, stort fokus på kapacitetsopbygning i hele organisationen. Du skal kunne jonglere mere end blyanter, for det kan nogle gange virke komplekst at få "Outlook" til at gå op, når vi skal mødes om vores kerneopgave med eksterne samarbejdspartnere, kollegaer og forældre. Derfor ønsker vi, at du er skarp ind i at målrette din ledelse særlig tæt på de opgaver, som kalder på tværfagligt samarbejde, - at du kan holde mange bolde i luften og du er handlekraftig.

Kvalifikationer:

Stærkt inklusionsblik - Det betyder, at du har en dyb forståelse for inklusion og er optaget og erfaren i at skabe et inkluderende læringsmiljø, hvor eleverne føler sig mødt og set med de vanskeligheder (fagligt og socialt), de måtte stå i.

Mod og vedholdenhed - Du har evnen til at tage beslutninger og følge dem til dørs med dem, som du samarbejder med i situationen. Du kan stå i udfordringer og være vedholdende, når svaret på spørgsmålet ofte er udvikling af praksis mere end ressourcer/timer. Her skal du lede vores pædagogiske personale tæt på og udvikle kompetencer helt ud i klasserummet.

Pædagogiske kompetencer - Du står stærkt og solidt i og med dine pædagogiske kompetencer med hvilke du kan støtte, inspirere og udvikle lærere og pædagogers praksis.

Erfaring og forståelse for didaktik - Du har erfaring og viden omkring at udvikle og implementere effektive didaktiske metoder og undervisningsstrategier som udvider spændvidden i klasserummet.

Personlige kompetencer - Du er et åbent og imødekommende menneske, der har ærlighed og sårbarhed som nogle grundværdier. Du skal kunne agere tydelig og empatisk (blød og hård empati) og være inspirerende og kreativ i din tilgang. Humor er nødvendigt og vi har brug for, at du er med til at skabe positiv energi i hverdagen – også når tingene er svære og udfordrende.

Vi tilbyder:
Skønne børn, samarbejdende forældre og kollegaer/personale på alle fronter, som vil være åbne og autentiske i samarbejdet med dig. Vores skole og SFO-del er i udvikling med henblik på at skabe sammenhænge og røde tråde i barnets hele dag og skolegang. Vi er lige gået fra tre faser til en étfaset skole med hensigten om at skabe et større "vi" hos både børn og voksne. Vi har taget nogle solide skridt i denne udvikling men ved, at kulturændringer tager tid, så vi tilbyder dig at være med på rejsen.

Ledelsesteamet
Vi er et ledelsesteam, hvor to af de tre afdelingsledere har været her i 15-16 år, én afdelingsleder i 8 år og en relativ ny skoleleder (1,5 år).

Vi tør sætte os selv i spil, og er i en proces fra at være meget opdelte i vores ledelsespraksis til at være et fælles "VI". Vi sidder tæt sammen i praksis og er optaget af at bedrive ledelse også, når der kaldes på styring. Vi har fokus på at lede med henblik på at udvikle praksis også selvom, det kræver følelsesmæssigt mod. Vi vil gerne, at vores medarbejdere får et større beslutningsmæssigt mod og rum, hvilket kræver vi ikke tyer til "fix it-mood", men er dialogsøgende om, hvordan den enkelte eller teamet kan løse udfordringerne. Vi tror på, at en styrket mestringsevne også styrker den professionelle kapital.

Vi er sårbare sammen og rækker ud til hinanden. Det er vigtigt for os, at du ikke tror, du kan klare det hele selv, for det kan, og skal du ikke - vi er et team; der hvor den ene ikke kan, kan den anden! Vi er i en bevægelse fra at lede vertikalt til horisontalt.

Dine opgaver, som vi ser det nu, listes i grove træk op nedenunder, men vi er åbne for at rykke rundt og ændre, hvis du er den rette kollega, med lidt anden profil, end det vi umiddelbart tænker ift. opgaveporteføljen.

Daglig ledelse af:
Skolepædagogerne (AKT/inklusion), 0. & 1. årg., 2. & 3. årg. samt samledelse omkring SFO delen dog ikke øverste ansvar.

Primært ledelsesansvar på elevsager fra 0.-9. klasse hvor der er et udvidet behov (eks. +9) eller særlige opmærksomheder. Her tænkes; netværksmøder og TVÆRS-møder. Samledelse af kommunale og egne projekter i indskoling eks. "Vi lærer sammen" og VFL (vurdering for læring).

https://childresearch.au.dk/projekter/vi-laerer-sammen-vls

Vi drømmer om:

  • Du har inklusionsvejleder erfaring
  • Du har skabt resultater i almindelig praksis (inklusion) eks. A,B,C model, PLF eller high ceiling low floor - modeller, eller noget helt andet.
  • Du har taget, eller er i gang med, ledelsesuddannelse
  • Du har erfaring med samarbejde og/eller ledelse af både lærere og pædagogisk personale
  • Du vil lede og udvikle på inkluderende fællesskaber i samarbejdet med dine kollegaer
  • Du har erfaring med hele alders spændvidden fra 0.-9. klasse børn
  • Du er skarp til at promovere via sociale medier - kan sætte billeder og lyd sammen, så omverden får indblik i vores dagligdag

Din stilling er filtreret for mange tunge administrative opgaver. Du sidder ikke med: Fagfordeling, skema, ferie, løn, økonomi, vikardækning, prøver, praktikanter, PLC, bibliotek mv.

Vibeskolen består af to afdelinger; Ullerslev og Aunslev. Tilsammen er vi 55 lærere og pædagogisk personale og én sekretær og to serviceledere. Vi har SFO på begge matrikler. Vi har 530 skønne børn, som har masser af plads at boltre sig på i vores skønne omgivelser lidt nord for Nyborg. Vi har et tæt samarbejde med lokalsamfundet og det politiske niveau.

Yderligere information:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes offentlig straffeattest og børneattest inden ansættelse.

Vi forventer, du booker en kaffeaftale forud for ansøgning af stillingen. For spørgsmål, eller nærmere aftale, kontaktes Stine Terjesen (skoleleder) tlf. nr. 3062 2079 eller hovednummeret 6333 7200.

Ansøgningsfrist 13. november 2023.

1. samtalerunde finder sted 16. november 2023 fra kl. 14 og frem.
2. samtalerunde finder sted 29. november 2023 fra kl. 14 og frem.

Tiltrædelse 1. januar 2024.

Som led i rekrutteringsprocessen vil der blive udarbejdet en personprofil med efterfølgende interview for de kandidater, der går videre til 2. samtale. Til dette formål videregives navn, telefonnr. og e-mail adresse til People Tools. Ansættelsesudvalget gennemgår resultaterne af personprofilerne før 2. samtale.

Nyborg Kommune har røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Husk, at vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ddaa34f3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ullerslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ullerslev
  • Mandag den 13. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Svendborg

    Er du en person, der sætter en ære i at levere en fremragende service til gæster? Trives du i et ungdommeligt miljø og har du en passion for madlavning? Måske er det netop dig, vi leder efter til a..
    • Afdelingsleder
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ullerslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ullerslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1