SELVEJENDE INSTITUTION SØGER LEDER - MED FLAIR FOR UDVIKLING AF VORES IDRÆTSPROFIL OG PÆDAGOGISKE FAGLIGHED

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

SELVEJENDE INSTITUTION SØGER LEDER - MED FLAIR FOR UDVIKLING AF VORES IDRÆTSPROFIL OG PÆDAGOGISKE FAGLIGHED

Er du lederen der kan skabe tryghed, forudsigelighed og få samlet Stærebo i en fælles tydelig og gennemsigtig pædagogisk retning. Evner du at få medarbejderne til at udleve deres fulde potentiale gennem høj faglighed og en positiv arbejdskultur? Er du tydelig på struktur og organisering som fundament for den pædagogiske praksis? Er du lyttende, anerkendende og involverende, samtidig med, at du har klare forventninger og skaber tydelige rammer? Så er det måske dig vi er på udkig efter? 

Ledelse af engagerede og ambitiøse medarbejder og fortsat udvikling af et fælles pædagogisk fundament:

Som leder i Stærebo er din primære opgave ledelse af medarbejderne og af vores arbejdsfællesskab.

Du har det overordnede ansvar for det pædagogiske arbejde i institutionen og samarbejdet med forældre. Det betyder at du, sammen med vores afdelingsleder og souschef, skaber rammer og forudsætninger for det pædagogiske arbejde med børnene. Du sikrer at der er klare mål, en god organisering af arbejdet og faglig sparring og feedback til og mellem medarbejdere. 

Dine hovedopgaver vil være at:

  • Skabe struktur i hverdagen ud fra en velfungerende mødeplan og effektiv koordinering af opgaver med blik for husets samlede ressourcer og sikring af stabil drift.

  • Stå i spidsen for en tydelig sammenhæng mellem de pædagogiske målsætninger og den daglige praksis med fagligheden og børnene i fokus.

  • Samarbejde med forældre – i dagligdagen, i forældrebestyrelsen og gennem klar og tydelig information og kommunikation, så vi derigennem kan engagere forældrene endnu mere.

  • Du har ansvar for vedligehold, økonomi og drift af institutionen inden for den givne ramme. 


Derudover deltager du i Børneringens møder, kurser o.lign, diverse aktiviteter initieret af Københavns kommune samt Netværk for selvejende institutioner i København.

Vi glæder os til at have dig som vores leder i mange år fremover, hvis du kan kende dig selv i følgende 

Du har en stærk pædagogisk faglighed med kendskab til Idrætspædagogik, som du kan omsætte i den pædagogisk praksis – med blik for det nye vi skal og respekt for det gode vi allerede gør. Du ser medarbejdernes potentiale og understøtter deres faglige udvikling.

Som leder, lytter du før du taler. Du samler medarbejderne og integrerer deres ambitioner i den fælles ambition for Stærebo. Du vil prioritere et godt psykisk arbejdsmiljø, hvor både trivsel og fokus på kerneopgaven er i centrum.  

Du er struktureret, kan skabe systematik og overblik – både for medarbejderne og i egne opgaver. Du har erfaring med at gøre læreplanen og årshjulet nærværende i de daglige opgaver og derigennem udvikle den pædagogiske praksis.

Du er tydelig og kommunikerende, også i kommunikationen med forældrene. Du kan stille klare forventninger og tage dialogen anerkendende, når de ikke altid efterleves. Du er en rollemodel for medarbejder, børn og forældre.

Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet pædagog, visionær inden for Idrætspædagogik og velfunderet med erfaring indenfor 0-6 års området. 

  • Du har erfaring med ledelse af et pædagogisk dagtilbud.

  • Du har dokumenteret erfaring med at omsætte skrevne læreplaner til daglig praksis sammen med medarbejderne.


  • Du har diplom i ledelse eller er villig til at gennemføre uddannelsen. 

  • Du kender til eller kan nemt tilegne dig viden om digitale værktøjer, såsom HJERNEN & HJERTET og TOPI.


Derfor skal du vælge os 
Du skal vælge os, fordi vi er en fantastisk daginstitution på tre adskilte mindre huse med en ambition om at opnå endnu mere med dig som vores nye leder. Fordi vi har skønne børn der trives og erfarne kompetente medarbejdere med stort engagement. Fordi vi bor centralt i Københavns nordvest kvarter, hvilket giver os mange muligheder for oplevelser med både i lokalmiljøet, naturen og kulturlivet.

Du skal vælge os, fordi vi er en selvejende institution, med de mange fordele det giver os og ikke mindst dig som leder. Se denne korte video: https://www.youtube.com/watch?v=6KDY2GeCCvs

Vores stærke paraplyorganisationen Børneringen, giver dig mulighed for at indgå i forskellige ledernetværk med ca. 100 lederkollegaer, ligesom du altid kan trække på Børneringens konsulenter inden for løn, regnskab, personalejura, psykologordning, ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde.
Læs mere om Børneringen på deres hjemmeside www.borneringen.dk

Stærebo
Vi er en skøn institution beliggende i tre mindre huse med en velfungerende børnegruppe og en medarbejderflok, der vil det gode børneliv for vores børn. Vi har gode fysiske rammer og fine legepladser. Hos os bliver du mødt af et smil og ’velkommen til’. 

Ansættelsesforhold

Stillingen er en fuldtidsansættelse efter gældende regler på området. Tiltrædelse er pr. 1. marts 2024 eller snarest muligt. Straffeattest og børneattest vil blive indhentet forud for ansættelse.

Ansøgningsfrist er fredag 12. januar 2024, kl. 12.00.

Praktisk

1. runde samtaler afholdes mandag d. 22. januar 2024
2. runde samtaler afholdes onsdag d. 24. januar 2024

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, eller ønsker du at besøge os, så er du velkommen til at kontakte konstitueret leder Christel Agerbek på telefon 20275030.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Valby
  • Fredag den 12. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 24685 Would you like to steer the strategic performance management agenda in [xxxxx] Life & Pensions DK? We are now looking for a Head of Business Control who will enhance the l..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 3
25. maj 2024 3
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 3
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 5
18. maj 2024 5
17. maj 2024 5
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6