Chef til Afdeling for Traume- og Torturoverlevere (ATT)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Afdeling for Traume- og torturoverlevere (ATT) søger en ny afdelingschef, som med stærke lederkompetencer kan stå i spidsen for udviklingen af et fælles ATT, hvor synergi, sammenhold og fælles retning er højt prioriterede pejlemærker.

Du skal have lyst og interesse i at lede arbejdet med at afhjælpe følgerne af forskellige former for traumer hos en patientmålgruppe, der af forskellige årsager har udviklet PTSD og hvor udredning – og behandlingen er med høj faglig specialisering.

Afdeling for Traume- og Torturoverlevere

ATT er en del af Psykiatrien i Region Syddanmark, og afdelingen med 60 medarbejdere varetager en regionsfunktion, som er organiseret ved to funktioner i henholdsvis Vejle og Odense.

Der er aktuelt to funktionsledere, en forskningsleder samt et antal stabsmedarbejdere, som refererer direkte til dig. Du refererer til sygehusets direktion.

Afdelingen varetager udredning og behandling af borgere, som har PTSD og er traumatiserede af arbejde, opvækst, overfald, krig, flugt, tortur og lignende. En stor del af borgerne stammer fra andre lande og kulturer.

Opgaven

Regionsrådet i Region Syddanmark har truffet beslutning om, at voksenpsykiatrien overtager behandlingsansvaret for de 18 – 19 årige. I den forbindelse er det foreslået, at ATT som i dag har lokaler i lokalpsykiatrierne i henholdsvis Vejle og Odense, samles i Lillebæltsområdet. Det prioriteres derfor højt, at du arbejder målrettet for at styrke et fælles og samlet ATT, hvor der er en høj grad af synergi og integration af viden og kompetencer på tværs af afdelingens to enheder.

Du skal sætte retning og udøve tydelig og synlig ledelse med fokus på faglig kvalitet i behandlingen og dermed sikre, at faglig behandling går hånd i hånd med en hensigtsmæssig anvendelse af afdelingens ressourcer.

Du har ansvaret for afdelingens samlede funktioner, herunder patientbehandling, forskning og uddannelse, økonomistyring samt faglige og organisatoriske udviklingsaktiviteter. I et velfungerende samarbejde med funktionslederne skal du bidrage til en balanceret videreudvikling af funktionerne i ATT.

Du skal lægge stor vægt på et åbent og informerende samarbejde med medarbejderne og MED-organisationen.

Du bliver involveret i, og forventes at understøtte den forskningsindsats, som ATT aktuelt er i gang med at opbygge på traumeområdet i samarbejde med SDU og afdelingens forskningsleder. I forbindelse med det kliniske arbejde er ATT med i arbejdet om at implementere Den Danske Traumedatabase.

Du har en opgave med at sikre, at det tværsektorielle samarbejde fungerer smidigt og effektivt med samarbejdspartnere, herunder eksterne aktører og særligt kommunerne i hele Region Syddanmark.

Du er en del af afdelingsledelseskredsen, som er et forum, hvor direktion og afdelingschefer mødes og drøfter strategiske, generelle og konkrete sager af principiel eller konkret betydning for de ledelsesmæssige eller tværgående forhold og beslutninger i psykiatrisygehuset.

Personen

Du har en relevant akademisk og/eller sundhedsfaglig uddannelse, dokumenteret ledelseserfaring fra sundhedsvæsenet eller andre komplekse offentlige eller private organisationer, herunder erfaring med ledelse af ledere samt gerne en relevant lederuddannelse. Derudover har du et kontinuerligt ønske om fortsat udvikling af dine ledelsesmæssige kompetencer.

Du er strategisk tænkende og har visioner for afdelingen og psykiatrien. Du besidder stærke relationelle kompetencer og kan opbygge stærke samarbejdsrelationer internt og eksternt baseret på åbenhed, tillid og loyalitet.

Du praktiserer en anerkendende og inddragende ledelsesstil, som samler, motiverer og inspirerer på tværs af hele organisationen. Du formår at spille andre gode, samtidig med at du er beslutningsdygtig og vedholdende med et skarpt blik for fremdriften i afdelingens udvikling.

Du har fokus på den sociale kapital og har øje for vigtigheden af at fastholde og tiltrække kompetente medarbejdere. Du er med til at etablere sikkerhed og tryghed for alle i afdelingen, både vertikalt og horisontalt, og derigennem skabe et trygt og lærende uddannelses- og arbejdsmiljø for alle faggrupper.

Du trives med at formidle budskaber og informationer i samspillet med direktionen, afdelingsledelseskredsen, funktionsledere og medarbejdere, og du kan skabe følgeskab og motivation i alle led af organisationen gennem engagement, inddragelse og dialog.

Læs mere i Ledelsesgrundlaget, i stillings- og personprofilen. og på psykiatriens hjemmeside Afdeling for Traume- og Torturoverlevere - Psykiatrisygehuset (psykiatrienisyddanmark.dk)

Din ansøgning

Søg jobbet ved at klikke på Søg stillingen eller på job.regionsyddanmark.dk – job.nr. 226404.

Ansøgningsfrist er den 4. oktober 2023 kl. 24.00.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 11. oktober 2023 og anden ansættelsessamtale forventes afholdt den 25. oktober 2023. Vi benytter personprofilanalyse mellem første og anden ansættelsessamtale.

Forventet tiltrædelse 1. december 2023.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrerende direktør i Psykiatrisygehuset Charlotte Rosenkrantz Josefsen på tlf. 99444801.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vejle
  • Onsdag den 04. oktober 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 9
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 4
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 7