Afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Viborg Ungdomsskole søger leder af afdelingen for særligt målrettede skoletilbud

Aktuelt omfatter afdelingen de fire skoletilbud Unge på Vej, HU+, 10. Erhverv og Forskolen

Velkommen til en arbejdsplads, hvor vi gør os umage – med vores elever, med vores opgave og med hinanden. Vores medarbejdere er bundet sammen af ægte interesse for unge, der har brug for en håndsrækning i skolelivet. Vi tænker i løsninger, vi tænker i hele mennesker, og vi navigerer målrettet i en hverdag fuld af glæder, forandringer og overraskelser. Er du lederen, der kan glæde dig sammen med os? Forstår du betydningen af at danne overblik i omskiftelighed, og kan du med ro og inddragelse sætte retning og skabe nyt? Hvis du tilmed ved, hvordan tillid, rum og samarbejde skaber de bedste forudsætninger for en afdeling i trivsel og udvikling, så står der måske et ledigt bord til dig på Reberbanen 13. Læs endelig videre.

Ånd. Det vil være det første, du oplever, når du træder ind i de moderniserede, patinerede lokaler på Viborg Ungdomsskole. Ungdomsskoleånd. Den kan være svær at definere, men den bygger på 80 års arbejde med ungdommen, og den udspringer af grundtanken om fællesskabets vigtighed og plads til alle. Mangfoldigheden er vores glæde og forudsætning.

Vores unge kommer med alle tænkelige baggrunde – og det gør vi også. Vi ansætter dygtige medarbejdere med forskellige historier og præferencer, fordi det gør os stærkere i vores fælles opgave. Lærere, pædagoger inden for klub- og specialområdet, fritidsmedarbejdere og forebyggelseseksperter er samlet under samme tag med forskellige tilgange til den samme ungdom. Enhver har sit område, sin afdeling, men sparring og erfaring er aldrig længere væk end nede ad gangen. Jævnligt mødes vi på tværs af afdelinger til fælles undervisning eller oplevelser, for at netværke og minde hinanden om, at vi inden for hvert vores område trækker på samme hammel. Det er Viborg Ungdomsskole, og det er som sagt her, du finder dit kontor. I bygningens sydlige fløj. Kom og hils på dine medarbejdere.

Afdelingen for særligt målrettede skoletilbud
15 erfarne ansatte sidder i et delvist åbent kontorlandskab. De fleste er læreruddannede, alle er KRAP-uddannede. Aktuelt er medarbejderne fordelt på fire skoletilbud med i alt 84 indskrevne elever. I samarbejde med uddannelsesvejledere og øvrige aktører i Børn og Unge er det til enhver tid din afdelings opgave at udvikle, oprette og drive skoletilbud, der er målrettet de aktuelle behov blandt unge. Lige nu omfatter det:

Forskolen: Et afklaringsforløb til unge, der af forskellige årsager har behov for et uddannelsesmæssigt skub tilpasset den enkelte elev. Her er fokus på erhvervsmæssig og personlig udvikling.
Unge på Vej: Et toårigt forløb, der skal modne og afklare unge med mindre grad af skole- og arbejdsevne.
10. Erhverv: Et 10. klassestilbud for folkeskolens specialklasseelever. Her er fokus på at udvikle elevernes uddannelses- og jobkompetencer.
HU+: Et nyoprettet, praktisk orienteret tilbud for udskolingselever, der har brug for særlig hjælp til at afslutte folkeskolen.

Som afdelingsleder bliver du personaleleder for en gruppe faglige ildsjæle med stort ejerskab i opgaveløsningen. De har i forvejen tætte samarbejdsrelationer både internt i Ungdomsskolen, med øvrige kommunale aktører og med lokale virksomheder. De er vant til at arbejde sammen og på tværs, internt og eksternt for at skabe de bedste løsninger for eleverne.

Dine centrale opgaver
På baggrund af organiseringen i huset (se job- og kompetenceprofilen) kaldes stillingen ”afdelingsleder”. I praksis bliver du Leder af Afdelingen for særligt målrettede skoletilbud. En skole i skolen. Hvad der hører en lederstilling til – personaleledelse, faglige ledelse, strategiudvikling, økonomisk ansvar – vil ligge på dit bord.

Du vil komme til at bygge bro til og samarbejde med aktører i Børn og Unge, Familieafdelingen, uddannelsesvejledere, ungdomsuddannelser og øvrige relevante aktører. Sammen med dem og dit personale vil du finde løsninger og, om nødvendigt, udvikle nye tilbud, der omfavner de dele af den skolesøgende ungdom, som har brug for en håndsrækning, der ligger ud over, hvad der er muligt i de etablerede uddannelsesinstitutioner.

Du bliver bannerfører for vores skoletilbud, der skal formidles de rette steder, og de tilbud, der er udviklet, skal køre og fungere.

Hvem søger vi?
Intet er skåret i granit. En leder for Afdelingen for særligt målrettede skoletilbud skal besidde mange kvalifikationer og kompetencer, og ingen kan fra begyndelsen forventes at rumme dem alle. Udvælgelsen af kandidater til stillingen vil derfor ske ud fra en afvejning af disse parametre:

- Du har en relevant videregående uddannelse.
- Du har relevant lederuddannelse, eller du er i gang med at tage en.
- Du har erfaring med ledelse eller ledelsesmæssige opgaver.
- Du har erfaring inden for specialområdet.
- Du er en empatisk personaleleder med forståelse og fornemmelse for, hvilke områder personalet har behov for ledelse på, og hvilke ansvarsområder de selv vokser af at varetage.
- Du er en struktureret personaleleder, der kan skabe den nødvendige struktur, der får hverdagen til at glide.
- Du har et anerkendende menneskesyn, og det kan mærkes i dit samarbejde med unge, familier, medarbejdere og samarbejdspartnere.
- Du kan udvikle og forandre og samtidig have vedholdende øje for, at nye tiltag skal køre og fungere i det lange løb.
- Du er et tillidsskabende og rummeligt menneske, der sætter nærhed og inddragelse højt.

Få mere at vide
- om stillingen:
Se mere i den medfølgende job- og kompetenceprofil.

Onsdag den 28. december vil Ungdomsskolen være åben, hvis du midt i den glade juletid har tid og lyst til et besøg, en snak om stillingen og en rundvisning i vores store hus. Der vil være kaffe på kanden og en småkage. Brug gerne nedenstående oplysninger for at aftale en tid.

Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte ungdomsskoleleder Jesper Ørslev Bennetsen på telefon 87 87 19 01.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst.

- om Ungdomsskolen:
Der er masser af information at hente om Viborg Ungdomsskoles opbygning og afdelinger på viborgungdomsskole.dk

- om ledelse, værdier og målsætninger i Viborg Kommune:
Læs om Viborg Kommunes styringsmodel, Sammenhængsmodellen, på viborg.dk under punktet ”Demokrati og indflydelse”.

Læs om visionen for Børn og Unge, Forskellige i Fællesskab og De Fire Syn, på viborg.dk

Ansøgningsfrist og samtaler
Første samtale afholdes den 10. januar 2023.
Anden samtale afholdes den 26. januar 2023.
For ansøgere, der går videre til anden samtale, bliver der udarbejdet en personprofil. I den forbindelse vil der være et interview med en konsulent fra Viborg Kommunes HR-afdeling.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Viborg
  • Onsdag den 04. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. april 2024 11
29. april 2024 10
28. april 2024 10
27. april 2024 10
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 7
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 8
10. april 2024 10
9. april 2024 9
8. april 2024 8
7. april 2024 9
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 13
2. april 2024 12
1. april 2024 12
31. marts 2024 13