Lukkeansvarlig, over 18 år, 365discount Nyborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nyborg

Er du vild med at tage ansvar?

Og vil du gerne snuse til ledelse, måske i forlængelse af dit studie?

Så kunne stillingen som lukkeansvarlig hos 365discount være lige noget for dig.

Vær med til at åbne en helt ny butik

365discount åbner snart endnu en butik i Nyborg, og vi er derfor ved at sammensætte det helt rigtige hold. Gennem de sidste par år har vi åbnet rigtig mange butikker - og mange af vores unge kolleger har været en vigtig del af klargøringen af den nye butik. Der er en en helt særlig stemning, når vi åbner en butik, fordi alle kolleger på holdet har knoklet på, arbejdet tæt sammen og haft det sjovt, da butikken skulle fyldes op med friske varer. Det er en unik mulighed for at lære holdet godt at kende på rekordtid.

Opgaver

Når butikken er åbnet vil dine opgaver, præcis som alle dine kollegers, byde på praktiske opgaver i butikken, hvor du fx fylder varer op og sørger for, at butikken er flot til vores kunder. Din rolle er særlig, fordi det er dig, som er den ansvarlige leder i butikken, når du napper lukkevagten. Du sikrer, at aftenholdet (dig og 1-2 kolleger) får løst sine opgaver - både de kendte og dem der ind i mellem opstår i en travl butik. Du kommunikerer det relevante til butikschefen og får naturligvis lukket butikken godt af, når det er blevet den tid på aftenen. Og uanset hvilken opgave, du er i gang med, vil du altid være smilende og hjælpsom overfor kunder og kolleger.

Om dig

Det vil være en fordel, hvis du i forvejen kender noget til arbejdet i butik. Du udfylder en helt central rolle, når du påtager dig lederkasketten og dermed giver din butiks- og souschef mulighed for at holde fri i tryg forvisning om, at du "har den". Derfor er det vigtigste også, at du brænder for at tage ansvar samt for at få folk omkring dig med. Og derfor vil det være en fordel, hvis du kan lide at arbejde med mennesker og har en åben samt naturlig måde at kommunikere på.

Du er fyldt 18 år og vil gerne arbejde 1-2 gange om ugen, enten eftermiddag/aften og/eller i weekenden.

Du får

Du bliver en del af vores fællesskab i butikken - og i hele kæden. Du får adgang til vores medarbejder-app, hvor du både kan se dine vagter, finde forskellige små film frem, som viser dig, hvordan forskellige opgaver skal løses, du kan kommunikere med kollegerne i butikken og med kollegerne i alle vores andre butikker og så har vi ind i mellem forskellige konkurrencer, som er med til at gøre dagligdagen sjov.

Inden vi skal bygge vores nye butik op og åbne den, skal du selvfølgelig lige lære nogle af de vigtigste arbejdsopgaver samt ansvarsområder at kende. Derfor får du nogle vagter i en af vores omkringliggende butikker. Hvilken butik der passer bedst til dig, finder vi ud af sammen.

Og så får du naturligvis løn, bliver omfattet af vores medarbejderbonusordning og får alle tiders mulighed for at udvikle dig sammen med dine gode kolleger.

Er du nysgerrig?

Så er du meget velkommen til at kontakte Carsten på tlf. 2891 1503 og spørge løs. Du kan også bare sende os et par linjer/dit CV, hvor du beskriver hvem du er og hvorfor du søger jobbet. Vi inviterer til samtaler løbende i januar måned - annoncen her er aktiv indtil den 14. januar 2024.

Vi glæder os til at møde dig!

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

365discount - det rigtige sted at gøre en forskel

I 365discount har vi en effektfuld og simpel vision: Discount skal være billigt, nemt og godt for vores kunder. Visionen er vigtig og kalder på vores fokus og dedikation. Og vi står sammen om at udleve netop dét hver dag. Vi ved nemlig, at det er alle os 365’ere, der sammen gør den helt store forskel for hver enkelt kunde – uanset om vi er butikschefer, elever, nøglebærere eller noget helt fjerde.

Psst… Hvis du er nysgerrig på vores profil, kan du læse mere om os, fx vores bæredygtige initiativer og vores særlige sortiment, her.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0f914ee8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Butiksmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Nyborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Butiksmedarbejder
  • Nyborg
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Butiksmedarbejder i Odense C

    Kunne du tænke dig et arbejde indenfor detail i en verden af DIY-projekter? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en del af vores fantastiske team? Så læ..
    • Butiksmedarbejder
    • Odense C
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Odense M

    Kunne du tænke dig et arbejde indenfor detail i en verden af DIY-projekter? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en del af vores fantastiske team? Så læ..
    • Butiksmedarbejder
    • Odense M
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Nyborg

    Kunne du tænke dig et arbejde indenfor detail i en verden af DIY-projekter? Har du et hjerte, der banker for den gode serviceoplevelse og en lyst til at være en del af vores fantastiske team? Så læ..
    • Butiksmedarbejder
    • Nyborg
    Få mere info
  • Butiksmedarbejder i Svendborg

    REMA 1000 i Svendborg søger lige nu en salgsassistent på fuld tid Har du lyst til at blive salgsassistent hos os i REMA 1000? Butikken på Nyborgvej i Svendborg søger netop nu en salgsassistent på..
    • Butiksmedarbejder
    • Svendborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som butiksmedarbejder i Nyborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte butiksmedarbejder i Nyborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal butiksmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte butiksmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som butiksmedarbejder
17. juni 2024 10
16. juni 2024 9
15. juni 2024 9
14. juni 2024 8
13. juni 2024 8
12. juni 2024 8
11. juni 2024 8
10. juni 2024 8
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 9
31. maj 2024 12
30. maj 2024 12
29. maj 2024 11
28. maj 2024 10
27. maj 2024 9
26. maj 2024 5
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 9
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7